Capitolul 5: A treia latură dintr-un triunghi amoros

106 4 3
                                    

Heeei, trebuie să recunosc că acest capitol este foarte foarte scurt, dar încerc sa fac ce pot, având în vedere că sunt mai ocupată decât atunci când eram la școală (cu 2 joburi part-time)... Promit să mă revanșez pe weekend cu un capitol, ca să înțelegeți și voi cum stau lucrurile în poveste.

Vă aștept cu voturi si comentarii! Sper să vă placă!

Ne întorsesem seara de la acea mini escapadă fără prostioare. Dean m-a vârât în camera omului de servici, ca să mă schimb la loc în pacientă. Îi puteam simți privirea pe pielea mea în timp ce îmi dădeam jos bluza.

Știam că mă dorește. Dar la rândul lui, și el știa că trebuie să aștepte. Începuseră să mă enerveze bărbații care credeau că mă pot avea cu una, cu două, că îmi pot spune vorbe frumoase, dulci la ureche în fața unui apus sângeriu, iar eu să-i cad la picioare, emoționată, udă, gata de acțiune. Scuzați-mi expresiile, mă enervez destul de rapid când vine vorba de așa ceva.

Probabil că ar trebui să fac o pauză de la toate, să-l împing deoparte pe Dean, să mă întorc în salon și să-mi bag... Mp3-ul în funcține, să dau Megadeth la maxim și să am puțină liniște pentru o perioadă. Dacă cineva m-ar fi deranjat ar fi regretat-o pentru restul vieții lui.

Dar visele arareori devin realitate. Încă mă aflam în acea cameră cu miros de detergenți, la bustul gol, cu privirea lui ațintită pe mine. M-am străduit să nu îmi calc pe mândrie așa că m-am uitat în ochii lui în timp ce îmi trăgeam cămașa pe mine. M-am uitat în jos doar pentru câteva secunde pentru a-mi aranja tivul, și deja m-am trezit în brațele lui Dean. Probabil înțelese greșit mesajul meu. Își apăsă tare buzele pe ale mele și mă strânse mai tare. Se uită în ochii mei, trist. Își coborî buzele pe gât și mâinile pe fundul meu.

L-am împins înapoi cu toată puterea mea, și l-am privit cu o căutătură rea, încercând să nu îmi arăt durerea care pulsa în cicatricea din piept.

- E din cauza perfectului de Julien? Trebuie să recunosc... are bani, are mașină... Eu nu am.

M-am încruntat.

- Nu. Nu e din cauza lui. Știi că te iubesc și că pentru mine nu contează așa mult lucrurile materiale.

Și a zâmbit. Îi spusesem exact de voia să audă. Îmi săpasem singură groapa.

-  Păi atunci ce mai aștepți? Ai dragostea pe care o voiai dintotdeauna. și totuși.. mă refuzi... din cauza pariului? se răsti el.

Am strâns din dinți, încercând să nu-i răspund la provocare. Nici nu mă așteptam la ce urma.

- Ar trebui să te plătesc cu 2500 de dolari ca să faci sex cu mine? Pentru că frate, tu chiar nu vrei să pierzi banii ăia.

Am înghițit în gol, pălmuită metaforic. Mâinile îmi tremurau. Eram palidă ca moartea, și mi se puteau vedea venele albăstrii prin piele. Am privit în jos.

- Asta m-ar face curva ta, nu? am spus printre dinți.

M-am smuls de lângă el, și am ieșit de acolo, înainte să îmi vadă lacrimile curgându-mi pe obraji. Am răsturnat un cărucior cu mâncare pentru pacienți, o perfuzie, fără să îmi pese de asistentele care urlau la mine.

Am intrat în salon, și am încuiat ușa după mine.

Priveste-ma cum mor...eu voi privi cum mă salveziWhere stories live. Discover now