62.díl

9.5K 509 46
                                    

Věnování - Baryys :3

''Co to kurva - Charlotte!'' zaječí Harry a já si uvědomuju, že si právě obul botu. Zachichotám se a přicupitám k němu. ''Co to je?!'' zasyčí přes zuby. ''Uhm..vajíčko?'' udělám na něj roztomilý kukuč. ''Oh vážně ? A co dělá v mojí botě?'' 

''Dobrá otázka,'' tlesknu si a on se bleskově narovná v zádech. Jeho ruce schmatnou mé boky a přitáhnou si mě k němu. ''Vadí ti to, že si s klukama vyrazíme do baru?'' zadívá se mi do očí. 

Ano, jsem nerada, že tam jdeš, nevím co budeš dělat, a ano vadí mi to. Pomyslím si ale neřeknu to. Zůstanu zticha a radši mu věnuji lehký polibek, odtáhnu se a odcházím do vedlejší místnosti za holkama. 

S povzdechem se svalím k nim na pohovku a zachumlám se do deky. ''Vítej v klubu - ustarané přítelkyně'' pohladí mě po rameni El která leží hned za mnou a opře si o mě hlavu. Perrie ke mně natáhne misku s popcornem a já si hrst naberu. 

''Fajn, zapomenem na to, že kluci šli do baru, pomineme fakt, že tam šli bez nás, a pustíme si nějakej pořádnej horror!'' povzbudí nás všechny Danielle. Možná když se budu bát, z mysli mi zmizí obrázek Harryho v baru jak se kolem něj motá plno holek. 

''Miluju jen tebe -H Xxx''  přečtu si zprávu díky které se mi rozsvítil displej, vím že si ji přečetla i El protože má hlavu na mém rameni. Věnuju jí krátký pohled a ona se slabě usměje. ''Tak fajn,'' řekne Danny a pustí film. 

_______________________

''Vypni to! Vypni to ! Vypni to!'' řveme společně s Ell a Pezz, chudák Danielle rychle chňapne po ovladači a obrazovka televize konečně zčerná. ''Už nikdy!'' zasténám a promnu si oči. ''Dobře..navrhuju pohádku,'' zasměje se El a my všechny polekaně přikývneme. 

Nakonec jsme si pustili Frozen, nevím kdo z nás usnul první, ale zaručeně vím, že se už nikdy nebudu dívat na žádný horror. 

Rozkoukám se okolo sebe, žádná z holek už vedle mě neleží, tak se rychle vykopu z deky a vydávám se na cestu do kuchyňky kde už se všichni, dokonce i kluci, mačkají na sedačkách u stolu. Danielle je až nezvykle zahleděná do novin, Zayn usíná na stole, Pezz si upravuje nehty a zbytek kouká do prázdna. 

''Uhm..dobrý ráno?'' zasměju se jejich výrazům. ''Pojď sem,'' zamumlá Harry a stáhne si mě na klín, jeho hlava se okamžitě zaboří do mých vlasů na zádech a z úst mu unikne tiché zanadávání. ''Jak bylo?'' zeptám se nenápadně zvědavě. 

''Dobře'' odvětí mi Louis. ''Dobře ? Vážně, já bych řekla, že jste se měli přímo parádně!'' vyjekne Danielle s pořádnou ironií v hlase a třískne novinama o stůl. Jako první si je k sobě přitáhne Pezz, na chvilku se do nich zahledí a pak bolestně odstrčí noviny pryč a zvedá se od stolu, Zayn se okamžitě probere a jde za ní. 

''Perrie, vystvětlím ti to!'' vyjekne ještě a pak už jsou v nedoslechu. 

Po rozhořčených reakcích holek se přidává El která taktéž odejde od stolu a jde neznámo kam ven z autobusu. Nakonec se plná strachu natáhnu po novinách i já, to co tam uvidím mě zarazí, zklame..

Kluci sedí v jednom z boxů, to není nic neobvyklého problém je v tom kdo sedí na nich, jakési 'dívky' zahalené jen kalhotkami, zbytek těla odkrytý. 

''Kluci z 1D to pořádně rozjeli, jaký názor na to ale budou mít jejich přítelkyně ? No hoši, myslím, že jste si parádně zavařili..'' velký titulek a pod ním další spousta fotek z baru..

''Oh..'' vypustím z úst a chci se zvednout z Harryho klínu, on mě ale zastaví. ''Lott, nic se tam nedělo!'' řekne na svojí obranu, i přes jeho obmotané ruce okolo mého pasu se zvednu a věnuju mu smutný pohled. 

Projdu okolo hádající se El s Louisem a vběhnu rovnou do Harryho postele, zavrtám hlavu do jeho polštáře a nasaju jeho vůni, což mi přižene slzy do očí. To jak na něm seděla ta umělá blondýna, jeho ruce na jejím břiše..vždyť..neměla ani podprsenku proboha!

Ucítím vedle sebe teplo dalšího těla a tak utiším své vzlyky. ''Byl jsem namol Lott, ale nic víc jsem neudělal, nikdo z nás..'' zašeptá mi do ucha a pohladí mě po zádech. ''Celou dobu jsem myslel na tebe, nemohl jsem tě dostat z hlavy a ani jsem nechtěl..'' vklouzne mi rukou pod triko a studenou rukou hladí moji kůži. 

''Neplač prosím.'' hlesne zoufale. ''Nedělej takové věci..'' zašeptám naoplátku já.

Jinak :D napadlo mě dávat ke každému dílu jakoby výzvy pro vás ohledně komentů votes a takovejch těch blbovin :D takže na zkoušku, první výzva pro vás .. 

40+ koments na téhle části a večer budou další dvě :D Já vím, může se vám to zdát hodně ale vás tady taky není zrovna málo a hlavně, komentují to pořád ty samé slečny:) a myslím, že za dvě části je to dobrý :))  SPAM ZAKÁZÁN !! :D

LOVE YA SO MUCH !!!! :33 <3 <3 

Teenage Dirtbag h. s. |cz|Where stories live. Discover now