19.díl

16.6K 615 12
                                    

Momentálně ležím na sedačce v jednom z boxů a nemůžu se přestat smát. Strašně mě bolí břicho a slzy mi rozmazávají moje líčení, ale nějak to neřeším. Harry sedí naproti mě a vraždí mě pohledem. 

''Už tě to přešlo?'' Řekl vážně. Nadechla jsem se a zvedla se do sedu, jenže hned jak jsem ho viděla jsem si zase rychle lehla smíchy. Prostě se nešlo nesmát jeho kostýmu. Ty jeho culíčky. 

Když jsem si otřela oči od slz a slíbila si, že už se smát nebudu, Harry se objevil nade mnou. ''Pohoda?'' Uculil se a pomohl mi na nohy. Trochu jsem škobrtla o nohu stolu a tak jsem se přitiskla na jeho tělo, které zakrývaly jen oranžové upnuté trenýrky. ''Promiň'' vyhrkla jsem a rychle se odtáhla. ''Většina holek by se neomlouvala'' zasmál se a chytl mě za ruku. ''Asi nejsem jako většina.'' zamumlala jsem aby mě sotva slyšel. Ignoroval mou poznámku a dotáhl mě na bar.

Jediný Niall seděl sám u baru a házel do sebe jednoho panáka za druhým. Ostatní byli všude po parketu. ''Hele kámo, brzdi'' poplácal ho po zádech Harry. Niall poťapkal na místo vedle sebe a my si s Harrym přisedli. To by asi nebyl Harry kdyby se nezačal hned nalívat. Jen jsem tam seděla a dívala se jak jsou na tom ti dva hůř a hůř. 

Nakonec jsem si taky objednala, ale zrovna v tu chvíli přišel střízlivý Liam. ''Zítra máte školu, retardi.'' Pleskl oba kluky po hlavě a mě pokáral pohledem. ''Holky nebiju.'' Řekl na vysvětlenou. Usmála jsem se a neodpustila si připomínku. ''Tak proč si bouchl Harryho?'' Nadzvedla jsem obočí a Harry se hnusně zašklebil. ''Ještě pořád tě můžu odtáhnout na záchodky a ukázat ti jakej jsem chlap.'' Zachraptěl mi Harry do ucha a já okamžitě zavrtěla hlavou. Odsunula jsem svou skleničku s alkoholem tedy stranou a dál poslouchala kluky. 

Za chvíli byl Harry s Niallem totálně na šrot a potáceli se spolu po parketě a tančily vážně ''dobře''. 

''Liame, vezmu Harryho domů, už toho má dost'' zahučela jsem Liamovi do ucha a on si povzdechl. ''Chceš pomoct?'' zavrtěla jsem hlavou a usmála se. Rozloučila jsem se s klukama a El. Lousovo přítelkyní kterou jsem měla tu čest poznat. 

''Harry jdeme.'' Chytla jsem ho za ruku a on se zmateně rozhlédl. ''Take me drunk, i'm home.'' zašeptal mi do ucha a já se musela začít smát. ''Ano Harry, vezmu tě domů.'' Hodila sem po něm jeho džíny a triko. Neochotně se oblékl a asi 3x u toho spadl. ''Musím se rozloučit!'' vyjekl a chtěl vběhnout zpět do klubu. ''Ne, pojď jsi opilý!'' táhla jsem ho přes parkoviště k jeho autu. ''Né, já jsem Harry!'' zvedl prst a řekl důležitě. 

''Jasně, Harry na sračky.'' Zasyčela jsem když jsem tahala klíče z jeho zadní kapsy. ''Mám pěknej zadek?'' otočil hlavu a začal si zkoumat zadek. ''Sedej'' hodila jsem ho na zadní sedačky. 

Nastartovala jsem jeho auto a vyjela z parkoviště, matně jsem si oživovala cestu kudy jsme sem jeli. ''Líbí se mi když řídíš můj porsche traktor.'' Zahuhlal a uslintul si. ''Harry zaprvé fuj, a zadruhé máš auto a ne  traktor! A už vůbec ne porsche!'' Konečně jsem našla naši ulici a zaparkovala před naším domem. 

Harry se vyplazil z auta a šel úplně jinam, no teda šel, spíše se potácel. ''Harry kam jdeš?'' Křikla jsem za ním a složila si ruce na prsou. ''Já *škyt* j-du *škyt* tam.'' Ukázal kamsi na lampu. ''Ne, ty jdeš domů!'' Doběhla jsem ho a tlačila ho na jeho zahradu. 

''Budeš spát se mnou?'' Zamrkal na mě a já odemkla jeho dveře. ''Budu tady dokud neusneš.'' vypotácela jsem se s ním do schodů a našla jeho pokoj. Shodila jsem ho na postel. 

''Zůstaň tady se mnou, smutně koukám.'' Začal si rvát triko přeš hlavu. Nakonec se mu to povedlo, ale zničil si tím jeho culíčky. ''Jak to vidím, zítra do školy nejdeme.'' Protočila jsem očima a sundala ze sebe koženou bundu. Skočila jsem k němu na postel a on spokojeně zahmkal. ''Puuljslnj.'' asi tohle jsem mu rozuměla. 

''Cože?'' Otočila jsem se na něj. ''Pusu!'' Našpulil rty a zavřel oči. ''Ne. Smrdíš!'' Odstrčila jsem ho od sebe a lehla si na druhý konec postele. ''Prosím'' Zafňukal. Ignorovala jsem ho a čekala až usne, za chvíli už se za mnou  ozývalo jen jeho hlasité chrápání. 

No.. tohle bude dlouhá noc. 

Teenage Dirtbag h. s. |cz|Where stories live. Discover now