34.díl

15.5K 602 15
                                    

Děkuji za 30 138 přečtení! :) Zároveň i za hezké a i ty špatné komentáře, všechna kritika mi pomáhá to zlepšovat. 

Společně jsme s Harrym usedli za stůl na kterém na nás čekal talíř plný palačinek. ''Tak jak jste se vyspali?'' řekla bábi. ''Vlastně výborně'' řekl za mě Harry a já se na něj usmála.

''No nechám vás najíst, jo a vezměte Lottu na procházku, já už toho s ní moc nenachodím'' usmála se na nás a odešla. ''Tak výborně jo? Já bych řekla že jsme toho moc nenaspali teda'' zasmála jsem se. Harry si nabral na lžičku marmeládu a chrstnul ji přímo na mě. Otevřela jsem pusu dokořán a zůstala na něj nevěřícně koukat. 

''Ups?'' nevinně nakrčil ramena. ''Tohle zaplatíš Stylesi!'' vyjekla jsem, na svou lžičku jsem si také nabrala, oh přímá rána do obličeje. ''Jedna nula pro mě!'' zasmála jsem se. Harry si smáznul džem a slíznul si ho z prstů. ''Mm, chceš ochutnat?'' začal se ke mně přibližovat. ''Ne,ne Harry!'' zaječela jsem a rychle vstala. Ucítila jsem bodavou bolest, která najednou vyřadila moje tělo z provozu. Kruci.

''Lottie!'' vyhrkl Harry. ''Jsem v pohodě'' usmála jsem se. Starostlivě si mě prohlížel. Nakonec si mě k sobě přitáhnul a objal mě. Všimla jsem si že má na tváři stále marmeládu, a tak mě něco napadlo. 

Vypláznu jazyk a špičkou přejedu přes jeho tvář. ''Hm, nechutnáš špatně'' uchechtla jsem se. Zákeřně se zašklebil a přisál se mi na rty. ''Ale co to?'' prohrábla jsem mu kudrlinky. ''Měla si tam kousek palačinky'' mrknul na mě. 

''Ještě jsem se jich ani nedotkla'' mrknul na něj naopak já a on začal rudnout. Je mi ho líto a tak ho taky políbím. ''Měl jsi tam čokoládu'' řekla jsem na oplátku já i když vím že žádnou nejedl. 

''Miluju tě.'' zašeptal a políbil mě na čelo. ''Já tebe.'' slyšela jsem jak mu zakručelo v břiše. ''Zrovna teď ?'' bouchnul se Harry po břiše. Zasmála jsem se a posadila se se zpátky na své místo. 

''Dobrou chuť'' řekl Harry a chystal se si dát do pusy kousek palačinky. Ta mu ale najednou zmizela z ruky. Vyvalila jsem oči a sledovala Lottu jak si vedle Harryho pomlaskávala a otevírala pusu, nejspíš se jí palačinka nalepila na zuby. 

Harry jen zmateně koukal. Jeho výraz byl vážně vtipný a já vybuchla v záchvat smíchu. ''Moc bych se nesmál.'' řekl Harry a vzal mi z talíře moji palačinku. ''Hej!'' okřikla jsem ho. 

Předtím než si Harry kousnul se ujistí, že je Lotta v bezpečné vzdálenosti. Konečně si kousnul a spokojeně zamručel. ''Jsi fakt blázen'' také si kousnu. 

''Do tebe'' zamumlá s plnou pusou. Strčila jsem si neposedný pramen vlasů za ucho a zbytek naší snídaně probíhal klidně a hlavně tiše. 

_____________________

''Je všechno v poho?'' zeptal se Harry když jsme se procházeli okolo lesa. Přikývla  jsem a hodila Lottě klacek. Zběsile se pro něj rozběhla a já se musela smát jejímu poskakování. 

''Uhm..chtěl jsem se zeptat..v pátek je ten koncert, chci abys, teda chtěl bych aby jsi šla se mnou'' vykoktal Harry. ''Půjdu moc ráda'' propletla jsem s ním prsty a usmála se na něj. Rozpačitě se podrbal na zátylku. 

''A to turné..kdy má vlastně být?'' zeptala jsem se. Harry se zamračí jako by přemýšlel. ''O letních prázdninách, no a víš..Eleanor jede s námi jako Louiho podpora a tak..'' odmlčel se a já nemohla uvěřit svým uším. 

''Chceš abych jela s tebou?'' vyhrkla jsem nevěřícně. ''I tak se to dá říct, takže? Jela bys?'' 

''Jasně, že pojedu!'' vyjekla jsem a radostně se mu hodila okolo krku, hned toho ale zalituji protože zrovna spustím bolestný alarm. 

Teenage Dirtbag h. s. |cz|Kde žijí příběhy. Začni objevovat