26.díl

17.7K 595 21
                                    

Pohled Lottie

Aaron odemkl dveře od jejich domu, což znamenalo, že jeho rodiče asi nejsou doma. ''Máte hlad?'' vyhrkl a mrkl na mě. ''Ne díky'' zamumlala jsem. Všimla jsem si jak se Harry mračí a tak jsem ho rychle popadla za ruku a dotáhla ho nahoru ke mně do pokoje.

''Nemám ho rád'' odplivl si, zasmála jsem se. ''Nevím čemu se směješ, mně teda nepřijde moc vtipné, že balí moji holku přímo přede mnou!'' zase si hystericky zajel do vlasů. 

''Vidíš ? Taky ve mně nemáš důvěru'' hlesla jsem ''Jasně, že mám ale on, je jako magnet ! Ty si neviděla jak na něj čumí holky ze třídy ?!'' začal po pomalu křičet. 

''Nevím jak ty, ale já mám dneska těch hádek kurva dost!'' zvýšila jsem hlas naopak já. Popadla jsem svůj ručník, hygienickou taštičku a opustila pokoj. Nezapomněla jsem ani na dramatické třísknutí dveřmi.

Zamkla jsem se v koupelně a podívala se na můj odraz v zrcadle. Moje vlasy byly na všechny strany, oči zarudlé a unavené, no prostě děs. Opláchla jsem si obličej studenou vodou, na kartáček jsem nanesla pastu a začala si čistit zuby. 

''Lott, otevři prosím'' jeho hlas byl klidný a tichý. Jenom jsem chňapla po zámku a dál si čistila zuby. Jeho ruce se omotaly okolo mého drobného těla. Opláchla jsem kartáček a obličej si otřela ručníkem. Ucítila jsem vzadu na krku jeho teplé měkké rty. 

''Promiň'' řekl proti mé kůži, otočil si mě k sobě čelem. Omotala jsem mu ruce okolo krku a on si mě přitáhl blíž. ''Miluju tě'' zašeptala jsem. ''Miluju tě'' zašeptal a políbil mě na tvář. 

Sjel níž a začal své rty jemně otírat o ty mé. Bylo to tak intenzivní, pomalé..

Najednou si vtáhl do úst můj spodní ret a začal ho sát. Zakňučela jsem a on povolil. ''Musím se osprchovat'' zasmála jsem se a tlačila ho ke dveřím. ''Tak se můžeme osprchovat společně, aspoň ušetříme vodu'' jak inteligentní. ''Padej Stylesi!'' mlaskl si a opustil koupelnu. 

Pomalu jsem ze sebe sundala všechny vrstvy oblečení a konečně vlezla pod horkou vodu.

________________________________

S ručníkem okolo těla a taštičkou v ruce jsem přes chodbu běžela do mého pokoje. Rozrazila jsem dveře a zase je zabouchla. Vyjekla jsem když jsem na posteli viděla Harryho. ''Debile'' zasyčela jsem a přešla ke skříni. Vytáhla jsem si čisté spodní prádlo a triko na spaní. Ale zase jsem ho tam vrátila protože mě něco napadlo.

''Ehm..Harry ? Půjčil bys mi tvoje triko?'' moje tváře nabraly rudou barvu. Usmál se a přetáhl si své bílé triko s véčkovým výstřihem přes hlavu. Hodil mým směrem a já ho chytla. 

''Mohl bys..?'' ukázala jsem na dveře. ''Lott, nemusíš se přede mnou stydět'' řekl vážně. ''Stejně prosím, bude to jen chvilinka'' udělala jsem štěněcí pohled. Protočil očima, ale opustil pokoj. 

Rychle jsem spustila ručník na zem a oblékla si kalhotky. Přes hlavu jsem přetáhla triko právě načas jelikož dveře mého pokoje se otevřely. ''Sakra'' řekl naštvaně Harry a skočil zpět na postel. 

''Pojď ke mně'' nastavil náruč. Chvíli jsem váhala, ale pak jsem vlezla k němu, posadil si mě na sebe. Trochu jsem se zavrtěla protože to bylo nepohodlné. Z Harryho úst se vydral sten, hned mi to došlo. 

''Promiň!'' zpanikařila jsem. ''V pohodě, jen..už se nevrť'' přikývla jsem. Usmál se a sledoval každičký můj pohyb. Začala jsem prstem obkreslovat linii jeho tetování a břišních svalů, vtáhla jsem si přitom spodní ret do pusy. 

''Přestaň'' řekl Harry, nechápavě jsem se na něj podívala ''S čím?'' znovu jsem se zakousla do spodního rtu. ''Nekousej si ten ret'' řekl trochu rozhozeně. ''Proč?'' pokračovala jsem protože mě to baví. 

''Nedokážu se ovládat'' zamumlal a jeho velké ruce chytly mé boky. V tu ránu jsem ležela já pod ním. Byl tak sexy, prostě se nedalo nekousat si spodní ret. ''Neprovokuj'' zasyčel a zakousl se mi do kůže na krku. Vypustila jsem hlasitý a bolestný sten. Zmírnil stisk a skousnutí se proměnilo na něžný polibek. 

Cítila jsem přes tenkou látku kalhotek, jeho rozkrok otírající se o ten můj s jakýmkoliv mým pohybem a trochu zpanikařila. ''Dotýkal se tě už někdy někdo?'' zachraptěl. Jeho prsty klouzaly dolů po mém boku a zase nahoru. ''Lott, odpověz'' zadíval se mi do očí a mně bylo trapně. Každá dívka v mém věku u má přece svůj sexuální zážitek za sebou. Zakroutila jsem hlavou a začervenala se, odvrátila jsem zrak. ''Je to trapné, vím'' schovala jsem si obličej do dlaní. ''Není-'' 

Jeho ruce dali ty mé pryč. ''Není to trapné, je to v pořádku'' usmál se na mě a políbil mě na nos. Jeho ruka se zahákla lem mého trika, začal látku vyhrnovat nahoru, ale já ho rychle zastavila. ''Jestli ti to je nepříjemné, můžeme přestat'' 

''Ne..ne, já jen..'' nemusela jsem to říct, Harry to řekl za mě. ''Nebyla si před žádným klukem..nahá, chápu'' hlesl. Bylo mi ho líto, nemůžu mu dát to co potřebuje, jak řekla Mia. Zavřela jsem oči a mé ruce opatrně chytily lem trika. Harry nechápavě pozoroval moje činy. Začala jsem si sama vyhrnovat triko nahoru. ''Nemusíš to dělat'' řekl Harry. ''Nemůžu se bát věčně'' zašeptala jsem a triko si statečně přetáhla přes hlavu. Instinktivně jsem si přitiskla ruce přes můj hrudník. 

Harry pomalu dal moje ruce pryč. Bylo mi to vážně divné a nezvyklé. Harry zkoumal každičkou mou odkrytou část těla. Trochu se oddálil aby si mě prohlédl celou. Zalapal po dechu. 

''Jsi nádherná'' zašeptal a jeho ruka hladila mé bříško. Zachvěla jsem se a přitáhla si ho blíž. ''Jsi statečná'' zašeptal mi do ucha a políbil mě pod něj. Jeho ruka jela po mém bříšku výš a výš až k mému poprsí a já zoufale vyhledala jeho pohled. ''Nemusíš se bát'' jednou rukou mi dal pramen neposedných vlasů za ucha a pohladil mě po tváři. 

Uchopil do dlaně mé ňadro a začal ho pomalu třít. Po těle se mi rozlétlo miliony motýlků a moje pocity a myšlenky byly naprosto zmatené. Ale to jsem ještě netušila co přijde pak. 

Jeho ruka sklouzla k mým kalhotkám. Přejel přes tenkou látku a já se prohnula v zádech. Nikdy jsem nic tak intenzivního nezažila. Harryho doteky byly jemné a opatrné. 

Jeho rty se přesouval dolů po mém krku, přes hrudník, cítila jsem jeho rty dole na mém podbřišku. 

''Harry..'' zamumlala jsem tiše. ''Já..ještě nejsem připravená'' hlesla jsem a v tu chvíli jsem se nenáviděla a nenáviděl mě zřejmě i Harry. ''V pořádku, já to chápu'' usmál se nade mnou. ''Promiň mi'' oči se mi zalily slzami, Mia měla pravdu. 

''Neplač,'' zašeptal a setřel mi slzu. ''Promiň'' řekla jsem znovu. ''Chápu to, a věř mi, počkám si na tebe'' usmál se a palcem přejel přes můj spodní ret. 

''Miluju tě.'' usmál se. 

''Miluju tě'' prsty jsem mu zapletla do kudrlin a přitáhla si ho k polibku. 

Tamtadadáááá :DD tak co na to říkáte ? :33 -K

Teenage Dirtbag h. s. |cz|Kde žijí příběhy. Začni objevovat