Capitolul 1 - Dusul cu sarutul

3.6K 67 28
                                    

Eram nervoasa . Intru in baia fetelor deschid usa ce duce la dusuri , dupa deschid usa de sticla ce ma duce direct la dus . Grozav am intrat cu tot cu haine . Clar nu mai stiam de mine la cati nervi aveam . Imi dau bluza jos in timp ce mormai . Eram toata albastra , ma uit eu la mine in geamul ce dadea in dusul de alaturi . Cum de a putut ajunge atat de departe prostul de Ian .

Cine era Ian ? Pai il cheama Ian Lennon si este cel mai mare competitor al meu , inca de la gradinita . La concursuri la tot ieseam amandoi pe acelasi loc si ne bateam pe premii , iar cand am mers la liceu a venit si el dupa mine . Cine ar fi putut crede ca Ian Lennon are talent la desen ? Si dupa el a iesit mereu pe locul unu . Dar de la facultate pana acum ? Eu , si uite cum pustiul s-a ofticat si a dat cu galeata de culoare albastra pe mine . Imi vine sa ii rup capul ala stramb . Frate sa mai exerseze , de ce nu poate pur si simplu sa isi vada de ale lui , chiar nu poate accepta ca sunt mai buna decat el ?

Imi dau si blugi jos , ii arunc pe suport , dupa raman in lenjerie dar cand sa imi dau sutienul jos in dus intra un tip . Cum arata ? Pfff… complicat de descris . Este un fenomen , ochii albastri , par blond , inalt exact ca in fanteziile mele cu barbatul perfect . El era barbatul perfect .

Dar cum putea fi el ? Adica tocmai el ? Vampirul de pe HBO pe care il urmaresc in fiecare seara si am fantezii cu el ? Astai culmea … cu siguranta sunt la camera ascunsa .  Adica eu in acelasi dus cu Alexander  Skarsgård ? Ohhh … Doamne asta este un vis . Oare este real ? Dar stai ! Sunt aproape goala . Nu stiam unde sa ma uit , dar ce spun aici ? Ma holbez doar la ochii lui , dar si el se holba la mine si dintr-o data izbugni in ras :

-          Wooow ! Esti venita de pe Pluto ?

Ok !Asta chiar ma enerveaza  , a sarit calul . Adica cine dracu sa crede tipul asta  care intra peste mine in dus iar la usa sunt toate fetele din facultate care urla dupa el ? Poti fi tu si Alexander Skarsgård sau Eric Northman ala dar cu mine nu te pui .  Si te unde pana unde esti tu aici ? Parca trebuia sa fi pe platourile de filmare cu Anna Paquin sau asa ceva , imi spun mie si Ii arunc o privire ucigasa .

-          Ce ? Scuze ,blondule dar Pluto nu mai este considerata planeta si…

-          Shhh ! imi spune el in timp ce imi pune mana la gura sa tac .  Ma urmaresc fetele alea ticnite , stau doar 5 minute .

Oare cat de prost sa fi ? Heeey ! Pamantul catre tine , tipele alea sunt colegele mele si sunt chiar la usa , esti chiomp ? Chiar nu le vedea ? Si ce era surd , ele erau chiar la usa de sticla si tipau . Alexander era cel care bloca usa de sticla , iar locul in dusul ala era cam mic dar aveam amandoi loc . Totusi era grozav sa fiu eu si el in dus , dar cu un afurisit care rade de mine ? Ok ! Eram eu cea ridicola asa e .

-          Adica fetele alea ? ii arat eu cu degetul pe fetele de la usa care urlau si tot bateau in sticla , ba chiar erau ticnite , unele s-au dus si in dusul de alaturi sa il vada , dar fetelor sunt si eu aici !

-          La dracu ! injura el si se uita la mine ridicand din sprancene si zambind intr-o parte . Stiu cum sa scap de ele .

Se asigura ca usa rezista si fara ca el sa se propteasca de ea , se aproprie de mine iar dupa se apleca putin , inima imi batea asa tare . Oare avea de gand sa ma sarute ? Vampirul de pe HBO isi trecu mana vanjoasa dupa mijlocul meu si ma trase spre el , corpul lui era lipit de al meu , il simteam , oh Doamne ! Dupa buzele lui aproape ca se aproprie de ale mele doar ca el mima asa bine sarutul incat nici nu ne-am atins buzele . Toate fetele incepu sa urle nervoase , Alexander nu mai era al lor , el venise pentru alta , adica pentru mine . Mda clar visez . Cand observa ca mai ramase cateva isi puse mana pe fundul meu . Ok frate ! Ai intrecut masura , cine dracului te crezi huh ? Cu singuranta aveam de gand sa il pocnesc dupa ce plecau toate si terminam odata cu balciul .

M-am indragostit de o vedetaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum