Capitolul 13 - O vodka numai buna de baut

662 23 2
                                    

Oh Doamne , cand vad coperta simn cum pamantul imi fuge de sub picioare , mainile mele incep sa tremure ca ale lui Ozzy Ozbourne . Nu imi venea sa cred , pe coperta revistei Stars eram eu si Alexander sarutandu-ne sub umbrela , era groaznic , oh mi se vedea fata , ce vor crede ceilalti cand vor vedea asta . Dar ... nu , nu pot sa ma gandesc la asta , simt ca mor . Iar titlul era scris maare ,, Alexander Skarsgård are o amanta " . ASTA ERA GROZAAAV !!! Nu imi vine sa cred , cum este posibil asa ceva ? Simnt o prezenta incarcata in spatele meu , cand ridi privirea era Ian , care se uita la mine cu o fata ... ohh arogantul .

-Hai dai pagina sa vezi ce scrie mai departe ! imi face semn cu mana . 

-Hoo , tip la el si rasfoiesc revista in timp ce mainile imi tremurau . Nuu ! incep sa tip si mai tare .

Erau doua pagini pline de poze cu mine si Alexander , desigur era si una cu blonda in care spunea ca cei doi se iubeau asa mult si oare ce la adus pe Alexander la asta . Sa se duca dracu ! Acuma toti aveau sa vada asta , toata scoala , toata familia , ohhh nu , tata . Daca vede asta ... vaai de mine , va veni aici , o sa o vada pe mama si nici nu vreau sa ma gandesc la asta , va fi groaznic , acum e acum . Cand m-a uit in spate rusinata inca crezant ca Stefan mai era acolo , dar nu mai era uitasem ca a plecat .

-Ok ce dracu inseamna asta ? sar ca arsa de pe scaun la Ian cu revista .

-Pe mine m-a intrebi ? Intreaba pe cei de la revista Stars, pe Alexander sau mai stiu eu pe cine va pozat . Cred ca blonda aia e foarte happy , deabea asteapta sa te stranguleze .

-Termina , daca vede asta , ohhh m-am saturat !!! incep sa tip aruncand revista .

Ian ia revista de jos si mi-o da iar :

-Citeste atent ! Si uita-te la urmatoarea pagina .

Iau revista din nou , m-a uit atent si scria ,, Alexander are intalniri amoroase cu noua lui amanta , se pare ca Amanda nu stie de asta , ieri au fost la Music Evolution iar cei doi pareau sa se distreze , se sarutau in public si nu aveau probleme . Oare Amanda va fi fericita de asta ? Cine este misterioasa femeie cu care iese vedeta din True Blood ? Starul a refuzat sa discute cu noi de asemenea si Amanda Perry . ´´ . Deja simteam cum venele imi bufneau , imi venea sa m-a arunc , parca eram blestemata , vroiam sa scap de tot , sa fug , inima facea doar ,, tam - tam . tam - tam ´´ . 

Dau si urmatoarea pagina unde era cei doi porumbei ,, Cumplul perfect de pe covorul rosu , oare relatia lor va continua ? Amanda ii va da papuci vampirului sau il va ierta ? ´´  . Nici nu am mai continuat sa citesc articolul , deja prea multi nervi .

-Nu imi vine sa cred , ii spun lui Ian privindul exasperata , cum pot scapa din asta Ian ? Ce tot de intampla ? incep sa imi trec mana prin par , mereu fac asta cand sunt nervoasa .

-Calmeaza-te , hai sa recunoastem , ai iesit bine in poze , imi face el cu ochiul si ia revista . 

-Nu am chef de cacialmale Ian , simt ca bubui . 

-Vino , m-a trage in bratele lui . Trebuie sa rezolvi asta , ai sa iesi la suprafata ca de obicei , dar nu trebuie sa te mai vezi cu el Megan , imi sopteste Ian . 

-Dar...

-Shhh... doar fii normala , lasa tot in urma , mergi la scoala , servici si iti vezi de viata , nu mai trebuie sa iesi cu el , sa vorbesti cu el si sa nu mai iesi un timp afara .

-Ce ? m-a indepartez din bratele lui . Ce tot ai ? Asta nu inseamna ca daca apar pe cea mai in voga revista trebuie sa nu mai ies din vizuina .

Imi iau geanta , si ii arunc lui Ian cheiile :

-Cand pleci , inchide si usa ! iau ochelarii de soare si ies pe usa . 

Aud cum Ian m-a striga , dar inceteaza . Traversez strada , mai fac cateva cotituri si ajung in parc , m-a asez pe banca si incep sa ma pierd in amintiri privind cum se jucau copii , uit de tot si incep sa imi aduc aminte de copilarie , copilaria mea blestemata , viata blestemata , dragoste blestemata , absolut tot ! Ce se intampla ? 

Plec din parc si continui sa merg , inca pierduta in ganduri , traversez si o masina mai sa vea peste mine , traversasem pe rosu , soferul m-a injura pana se opreste si incepe sa tipe :

-Tu esti ! Tipa de pe revista !!! tipa el de parca striga ,, Batman , Batman ´´

Continui sa merg cu capul in jos , nebagandul in seama pe nebun , ajung pe plaja , Iau de la bar o sticla de vodka , merg pe podul de lemn unde scot din geanta sticla de vodka , imi dau pantofii jos si ma asez in sejut pe margine unde imi plimb picioarele prin apa limpede .  Desfac sticla si incep sa dau pe gat , incep sa imi plang de mila , ce se intampla ? De ce ma tot intrebam asta ? M-am saturat pana si eu de mine . 

Dupa 15 minute dau si ultima bicatura de vodka pe gat , deja o terminasem , ha mai vreau una , m-a ridic in picioare dar eram prea ametita , deabea ma mai tineam pe picioare , dar mai vroiaaam . Ups , suna telefonul , iau telefonul si raspund :

-Aici Megan Slash , incep sa rad incercand sa imi tin echilibrul .

-Trebuie sa ne vedem .

-Cine esti tuuu ? il intreb ca o copila .

-Esti beata ?

-Ooo ai ghicit , sunt extra treaza , uite o pasaaare , ridic telefonul dar il pun iar la ureche .

-Megan ! Sunt eu Alexander , trebuie sa ne vedem . 

-Scuze nu cunosc nici un Alexander , mami m-a invatat sa nu vorbesc cu strainii , stai ! Nu , mama mea a fost impuscata de nenorocita , tarfa dracu de ailalta mama prefacuta , eh .. Stephanie . Apropo azi am intalnit un tip , e asa dragut , ah si am aparut pe o revista cu altul ...

-Ce ? Spune-mi unde esti ! intreaba tipu ingrijorat , wooo . 

-Pe plaja , la mare , la soare , inot , stii chiar ar fi o idee bune , pa tipu necunoscut . 

Inchid telefonul , il arunc pe undeva , si vad ca sunt doua cercuri galbene pe cer cu raze , awesome . Imi dau jaketa jos , ochelarii de soare si m-a arunc in apa . M-a las sa cad , erau pestisori ? Ah , erau pietre , super frumooos , m-a ridic la suprafata si m-a pun pe spate plutind . Deja ... deja ... soarele devenise unul , ba nu deja soarele era semi soare , si era verde . Apa era rosie , aaaa trebuia sa fug .

-Ajutooor , incep sa tip incercand sa ies . 

Cand sa ma ridic simt o intepatura in picior , oo nu , podul se misca , apa era un val mare , eu nu mai aveam maini , totul era mov si..........era.........era......cineva  ? ...... 

_________________________________________________________________________

Dragilor , nu am avut idei , imi pare rau pentru greseli , dar sunt in vacanta plecata si nu prea am timp de stat , poate am sa scriu data viitoare ceva interesant . Scuze pentru ca ati asteptat atata , ne auzim data viitoare .

M-am indragostit de o vedetaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum