Capitolul 19 - Petale intristate

150 11 3
                                    

Era dimineata iar usile de la terasa erau deschise aerul proaspat de pin ajungea pana in camera , cand ma intorc sa-l imbeatisez pe Alexander observ ca el nu mai era , doar ca era un biletel :

,, Urmareste petalele ! " 

Cobor jos din pat si vad petale rosii si albe de trandafir pe podeaua lucioasa , observand ca petalele continua imi pun o camasa de a lui Alexander si urmez petalele ce duc in afara camerei , petalele continua si pe scari in jos pana in bucatarie . Acolo era Alexander care se agita incercand sa faca un mic de juns presupun , am inceput sa rad amuzata de el , purta doar o pereche de pantaloni albi si patratelele i se vedeau asa bine , mai ales spatele lucrat . Statea cu un prosop pe umar si tot amesteca ceva , ridica privirea spre mine iar colturile gurii se ridicara formand acel zambet perfect :

-Neata somnoroaso ! spune in timp ce ma aproprii de el si il sarut .

-Ce pregatesti acolo ? il intreb si bag un deget in crema pe care o prepara , dupa gust , era o crema de ciocolata , dar una asa buna . Mmmm...

-Iti place ? intreba surprins si isi dadu prosopul jos de pe umar stergandu-si mainile .

-Da, nu stiam ca te pricepi in bucatarie .

-Draga , eu ma pricep la orice , in special sa te satisfac pe tine .

Se aproprie de fata mea si ma saruta iar intr-o secunda imi dadu cu crema de ciocolata pe nas .

-Heeey ! Serios ? incep sa rad .

-Offf saracuta , spuna si imi saruta nasul luand crema . 

-Continuati treaba , imi este foame , ii spun in timp ce iau telecomanda si aprind televizorul pe MTV . 

Pe MTV se auzea Of Monsters and Men - Mountain Sound , una dintre melodiile mele preferate . Cand deodata apare sus in coltul din dreapta al ecreanului ,, La ora 15:00 concert LIVE " . UPS ! Tocmai atunci mi-a revenit memoria si mi-aduc aminte de acel tip hot care se presupune ca este vocea Romaniei si cu care m-am sarutat . Okay , partea cu sarutatul a fost o mica chestie , nu cred ca Alexander avea sa stie de ea ... defapt si el m-a tradat cu bomba sexy . 

-Esti bine ? flutura Alexander lingura de lemn prin fata mea si imi da un mic pupic pe nas .

-Daa ! Sunt... aa... ok ! incep eu sa ma balbai si ma ridic de pe scaun . Sti .. a... eu trebuie sa plec pana undeva ... deci .. acum eu .. sus , gesticulam ca idioata incercand sa fug cat mai repede din bucatarie dar Alexander se apropria de mine curios ce se intampla cu schimbarea mea .

-Esti bine Megan ? m-a intreaba ingrijorat .

-Perfect ! Stai linistit , doar ca trebuie sa ajung undeva , ii spun repede , il sarut si urc repede scarile .

Ajung in camera lui si ma imbrac repede , imi cautam sutienul dar nu'l gaseam , unde Dumnezeu era ? Caut langa pat si am dat in sfarsit de sutienul meu ! M-am imbracat repede am coborat jos luand cheile de la masina care erau pe masa din bucatarie alaturi de telefon . Era 12:00 ... cum Dumnezeu ajungeam sa dorm asa mult ? Alexander era cu spatele la mine , nu m-a auzit cand am venit deci puteam pleca pe furis desi era urat ... 

M-am apropriat de el si mi-am inconjurat bratele in jurul mijlocului lui si l-am sarutat pe gat :

-Am plecat ! Ne mai auzim , il sarut inca o data iar in timp ce i-am dat drumul am auzit un raset si am plecat . 

M-am indragostit de o vedetaWhere stories live. Discover now