Capitolul 6 - Mintea o ia razna

924 24 6
                                    

Ok ... nu prea am avut multe idei dar totusi sper sa va placa si va rog, o parere :D  TNX anticipat !!!

_________________________________________________________________________________

Aveam o durere mare de cap … nici nu puteam deschide ochii , dar pana la urma incerc incet sa ridic pleoapele si totul era incetosat vedeam o lumina alba ce se plimba decolo colo fixandusi fascicolul pe pupilele mele . Cand incep sa realizez ca eram la spital parca totul revine la viata :

-Ce sa intamplat ? ma sperii deodata cand il vad pe Shepherd in fata mea inchizand laternuta aia de doctoras .

-Megan ai fost operata de urgenta pe creier , iar din cate se pare operatia a avut succes , zambi McDreamy mandru ca a reusit sa ce ? Sa imi scoata nu stiu ce din creierasu meu ?

-Dar…dar parca eram si totul s-a inchis dintr-o data .. nu imi mai amintesc nimic , imi trec pana prin par bucuranduma ca parul meu era inca acolo .

-Stai linistita nu s-au intamplat multe ,pur si simplu vei fi bine operatia a avut succes iar acuma cu siguranta iti vei putea continua viata fara probleme .

-Serios ? ma uit eu socata de fericire la el . Adica atat .. nu simt mai nimic decat o durere de cap dar totusi … e grozav , ma dau jos din pat si incep sa topai dar el ma opreste .

-Stai , stai , nu cred ca ti-ai dori sa te lovesti iar , rase el .

Isi puse mainile lui de chirurg pe umeri mei si ma aseza pe pat uitandu-se in ochii mei , offf ce ochi albastri avea , ma topeam , chiar daca eram intr-un spital sau poate acuma sunt chiar in coma si nu realizez dar el este superb si totusi un tip care face pe vampiru ma asteapta dar parca el pare un tip mai …

-Megan ma auzi ? ma intrerupe din gandurile mele .

-Poftim ? Nu … scuze eram cu gandul in alta parte .

Mda McDreamy eram cu gandul la tine , asa aproape , ohoo stai nu , nu imi zambi asa . Offf doctorul asta avea un zambet care te dadea pe spate dar si in ce fel . Buzele lui incep sa se miste :

-Vei purta o scurta perioada de timp ochelari de vedere pentru ati regla vederea .

-Sa ce ? O..oche… what ? ma stramb ca un copil mic .

-Doar o perioada scurta o saptamana sau chiar mai putin va trebui prima saptamana sa vi in fiecare zi la spital zambi el strengareste .

Ohoo domnu chirurg mi-ati facut o zi mai fericita , defapt toata saptamana , eheee dar ce tot asa dintr-o data se izbesc toti frumosi de mine ? Ceva nu e in neregula dar totusi ii sunt foarte recunoscatoare barbosului de sus . 

-Si cand pot pleca de aici ? m-a trezesc dintr-o data intreband .

-Hm peste doua zile , facu cu ochiul .

-Ce? Si trebuie stau aici in cuibu asta de spital si sa … stau cu astea , ii arat mana cu 2 sau 3 perfuzii in ea .

-Ok , uite cum facem astazi te scot afara si vei face ce vrei , dar trebuie sa fi sub supravegherea mea , e bine asa ?

-Serios ? Nu mai spune , si timpul tau de doctor sau chirug cum vrei tu sa iti spui il lasi asa pentru mine ? Adica nu ai alta opratie importanta sau ceva ? ce tot intrebam acolo ? heloo demento el te plimba ce conteaza ?

-Exact ! Esti pacienta mea si vreau sa am grija de tine pe….

-Doar pacienta , mormai intrerupandu-l .

-Ei bine … uite Megan tu pregatestete intr-o ora eu mai fac doua vizite si te-am scos afara la plimbare , m-a mangaiat usor pe umar cea ce era ciudat de placut si a plecat pe usa .

Ehhh Megan , Megan… cazi in groapa , vi-n spital si uite doctoru la usa … eheee eheee ce viata mai am , dar cu fac si cu Alexander ? Totusi cred ca a uitat de mine , a stat aici poate din obligatie ca l-au pus doctorii . Ma intind in pat cu grija sa nu ma lovest la mana stanga . Doamne aveam 3 ace in mine , 3 branule cu perfuzii , era groaznic , simteam lichidul rece cum intra prin venele mele , era infricosator .

***

M-a trezesc din somn , telefonul meu vibra ca un disperat , ma intind sa il iau , ceasul era 15:44 , deabea trecuse o jumat de ora de cand a fost McDreamy aici . Nici nu m-am mai uitat cine era dar am raspuns , lenea era mare .

-Hey ce faci ? aud o voce cunoscuta dar parca nu imi dadeam seama cine e .

-Aaaa bine tocmai m-am trezit tu ? inca nedumerita de persoana cealalta pe fir .

-Sunt Ok … am auzit ca pana la urma ai semnat si … ai facut operatia .

-Da a decurs bine , din cate spune Mc…  adica doctorul , pfff era cat pe aci sa scap .

-Megan ... eu v… , dar se opri .

-Da ascult ! ii spun repede vrand sa aud continuarea.

-Doar intoarcete repede acasa , imi este dor de tine , adica ne este , se repezi .

-Oh Doamne , Ian tu esti ? rasar dintr-o data

-Mda… oricum nu lua in seama , trebuie sa plec o voi duce pe Laura la cursurile ei .

-Ian ?

-Da…

-Ai vrea sa vi sa ma iei cand ies din spital ? il intreb intr-un fel socata .

-Desigur , stai linistita voi fi acolo vineri …

-Mersi ! inchid telefonul si tocmai imi dau seama ca am avut o convorbire normala prima oara in viata mea cu Lennon , era soc , o minune .

M-a pun la loc la somn cu gandul la Lennon cel nou , era si asta infricosator mai rau decat branulele din mana mea , oare chiar avea sa se schimbe ? Era clar o minune . Imi asez perna moale mai bine si ma pun cu capul pe ea si privirea atintita pe tavan la neoane , venele ma dureau asa tare , ahhh ….

***

M-am indragostit de o vedetaWhere stories live. Discover now