Capitolul 6

16 1 1
                                    

Au trecut 2 zile de la accidentul lui Cara. Alex tot sta la spital , iar medicul totusi nu ne permite sa venim. A spus ca si asa situatia e complicata, iar Alex nu e de mare ajutor. La facultate e vacanta de toamna.....sau nustiu de ce avem o luna libera. Directorul a zis ca o putem lua ca pe o vacanta "meritata" din cauza ca erau niste probleme cu tevile, etc. Cit despre noi, eu si August nu e prea minunat. Cit timp in casa noastra nu e nimeni, August a spus sa stau cu el. Nu se simte bine deloc....si e trist ca nu pot din pacate sa fac nimic. Am grija de el..intr-un fel. Dimineata ma scol, fac mincarea, si fac niste treburi prin casa sa, apoi plec sa fac curat si pe la mine. Acum e o vreme urita pentru noi. Nu inteleg totusi ce are Cara. Medicul refuza sa ne zica ceva, din cauza ca diagnoza nu e sigura.

***
E ora 8:30. Ma scol din pat si plec sa fac un dus. Dupa ce am facut rutina de dimineata, am plecat la bucatarie si am facut niste oua cu becon, si am stors suc de portocala. Ma ridic cu tava in dormitorul lui August si ciocanesc.

-Hey....neata! zic incercind sa schitez un zimbet.

-Neata...zise August apsent.

-Ti-am adus micul dejun...oua si becon...si ti-am adus suc de portocale. Cum te simti?

-Un pic mai bine...

Am lasat tava pe pat si am plecat la Tv-ul din living. Peste 3 minute imi suna telefonul. Era doctorul. A spus ca putem veni. Eram bucuroasa intr-un fel...vroiam sa stiu cum se simte Cara.
M-am urcat grabita in camera, sa ii zic lui August.

-August! Medicul a zis ca putem....

-Plecam acum! zise entuziasmat August.

A spus sa plec sa ma schimb, si ma va astepta afara in masina. Dupa 15 minute, am pornit. Am ajuns insfirsit la spital...Ne-am salutat cu medicul, acesta dindu-ne citeva informatii.

-Starea pacientei nu e intr-atit de grava...dat totusi situatia nu e simpla. Cara si-a revenit acum o ora. Puteti intra. Dar va rog in liniste, deoarece are nevoie de odihna. A,da. Spunetii lui...ăm...Alexander,cred, ca ne-a ajutat mult, in ceia ce priveste situatia morala a Carei. Si ducet-il acasa...are nevoie si el de odihna.

Medicul a plecat, iar noi am intrat incet in camera. Alex statea pe scaun, vorbind cu Cara, care incerca sa schiteze un zimbet. Era bandajata. Arata obosita si satula de tot si de toate. Cind intrasem, ochii ei s-au inlacrimat. August de asemenea s-a emotionat.

-Surioara! Ma bucur ca esti bine!

-Buna....August. zise Cara cu o voce joasa si ragusita.

-Cara! Am zis eu plina de fericire.

-Hey...Katy.

Cara zimbise, si ne spuse-se.

-Dragilor...ma simt un pic mai bine. Multumesc lui Alex pentru cuvintele sale si pentru tot ce mi-a facut. Sunt extrem de bucuroasa ca ati venit. August....Katy....Alex...va iubesc! Vreau sa ne impacam si sa ne distram impreuna din nou.

Ne uitam unii la altii, si am dat din cap, ca da....era si timpul. Ne-am imbratisat...sau cel putin am incercat, atita timp cit Cara nu se putea ridica. A inceput un ris isteric din partea tuturor. 

-Copii, timpul a expirat. Alexander, trebuie sa pleci si tu. Dar...dar partea buna e ca veti putea veni in fiecare zi. Acum, va rog parasiti camera, Carei trebuie sa i se aplice un medicament.

Am plecat, luindu-ne " la revedere" si " pe data viitoare". August era fericit. Chiar prea fericit.

-August? Ce e cu toata fericirea? Asta nu e ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat, am zis cu zimbet.

-Eh....am vazut sora, care e bine, cit de putin, dar e bine.

-Alex, ce facuse-si la spital? il intreba August.

-Am stat, frate, cit timp tu stateai la Tv si plingeai, zise rizind Alex.

-Heeeei, am tot dreptul. Zise August rizind.

*Dupa 2 saptamini*
Perspectiva lui Cara
Cu 2 zile in urma m-au externat. Ma simt bine din nou. Relatiile noastre au revenit la normal, iar Katy si August sunt impreuna din nou, sunt asa draguuuti. De la un timp, mai mereu stateam la noi acasa, asa ca Katy si Alex s-au mutat la noi, iar banii care i-au primit in urma vinzarii apartamentului, i-au impartit in 4.  Acum, toti 4 traim intre 10 pereti, si avem tot ce vrem la dispozitie. Facultatea va reincepe intr-o saptamina. 
Am ajuns din oras. Plecasem cu totii la film. Am hotarit sa plecam fiecare la noi in camera, ne odihnim, iar apoi, ne intilnim toti in salon, si ne jucam in diferite alte jocuri. M-am urcat in camera, si m-am schimbat. M-am pus in pat, si am deschis laptop-ul sa ma uit la un serial. Deodata lumina se stinge in toata casa. Am iesit repede din camera, dar nu dau bine de scari ca sa cobor, caci sunt capturata de doua miini, apucata de picioare, si ridicata. Incercam sa ma misc, sa ma dau jos cumva, dar in zadar. M-am speriat foarte tare. Am fost adusa pina la usa din spate, spre piscina, iar un urmatoarea secunda, eram aruncata in apa. Nu reusisem sa trag destul aer, asa ca incercam repede sa ma ridic la suprafata. Ridicata, tuseam, iar in fata stateau toti 3 si rideau.

-Ok....CE E IN CAPUL VOSTRU? Strig disperata.

-Ne jucam, asa cum ai zis. Zic toti trei si rid de mor.

-A, da? Ok, luati de aici.

I-am tras si eu pe toti in apa, asa ca de acum in colo suntem chit. Am plecat in casa sa ne uscam. Ne-am asezat pe canapea. August o luase in brate pe Katy, si se susoteau, apoi se sarutau.

-Ho, frate, ia-o mai incet. Zise Alex rizind.

-Poti si tu sa faci asta....zise Katy uitindu-se la Alex, aratindu-i cu ochiul la mine.

M-am inrosit si stinjenit. Am plecat la bucatarie, sa imi iau un suc, crezind ca pot sa scap de faza asta stinjenitoare. Iau un pahar din dulap, si sucul din frigider. Pe urme imi claca si Alex.

-Pun eu, oricum si eu doresc.

M-am asezat pe scaunul de la masa, si ma uitam in telefon. In scurt timp, sucul e pe masa. Incerc sa il iau, sa sorb un pic, dar Alex, din nou face primul pas. Ma intoarce spre el, si intr-o fractiune de secunda, buzele sale se lipesc de ale mele. Ma saruta tandru si maiestos, transmitind multe sentimente. Hotarasc sa nu mai mint. Da...il iubesc pe Alex, si cred ca si el o face. Ii raspund la sarut, ridicindu-ma de pe scaun, asezi du-ma pe masa. Ma trage mai aproape de el, iar eu imi incolacesc picioarele in jurul luI.

-Frateee, acum tu mai incet. Zise August rizind.

-Deeeci.....felicitari? Intreaba Katy megafericita.

-....Da....zicem amindoi un pic stinjeniti, dar fericiti.

____________________________________________________________Scrieti parerile voastre in comentarii va rog. Mersi petru lecturare dragilor❤️

Reality or FantesyWhere stories live. Discover now