Capitolul 3

37 4 4
                                    

Dupa scoala, mergem impreuna toti acasa. Am ajuns si am vrut sa ne schimbam, apoi sa ne intilnim toti la mine, scuze, la noi acasa ca sa vedem ce facem. Dupa aproximativ 10 minute toata lumea ne-am strins in salon, discutind.

-Deci, incep eu zicind, ce facem? Are cineva careva planuri?

-Eu propun sa mergem la un film. zise Katy amuzata.

-Nuu..e prea plictisitor, zise Alex.

-Stiu eu! tipa August. Am gasit unde putem pleca. Azi Ashton da o petrecere la el acasa, in cinstea ca nu a ramas repetent, dupa cum ar fi trebuit. Haideti sa mergem!

-Uf, eu cred ca nu merita...zise Katy plictisita.

-Si de ce? intreba August.

-Pentru ca toata lumea e beata, miros de fum, muzica prea tare, si diferiti nenormali de cap.

-Asta da, adaug eu rizind.

-Mai bine mergem, Katy. Macar asa ne vom puitea incadra mai bine in facultate. Adica tu, caci eu m-am incadrat foarte la fix. zise Alex cu un rinjet.

-Ok. La ce ora? Cara, vii si tu, nu?

-Daca tot veniti toti....

-La 20:30...Sa inteleg ca mergem? zice zimbind August.

-DAP! zicem toti 3 la unsion, rizind in hohote.

Era ora 18:43, iar eu cu Katy am hotarit sa ne pregatim de mai inainte. Ne-am intilnit la mine, si am inceput sa alegem hainele. Katy se vedea ca e pursisimplu maestru la ales hainele, si deja si-a ales o bluza cu o fusta , care arata asa de frumos pe ea, accentuindu-i formele ei. Am cheltuit 15 minute sa ne uitam prin hainele mele, si pina intr-un sfirsit am ales o rochita frumoasa neagra. Ne-am facut amindoua machiajul, coafura si ne-am incaltat in pantofi cu un toc mic, dar frumosi. La ora 19:55 eram toti gata. Alex si August erau atit de frumosi imbracati si ei, in jeansi negri si maiouri albe. Ne-am urcat toti in masina lui August, si in 15 minute am ajuns. Mirosul de fum, tigari si bautura se simtea de la 2 metri de casa lui Ashtan. Muzica se auzea foarte tare, dar in ciuda tuturor acestora,am intrat. In pragul usii, era.,.oh, Den...Si de ce m-ar mira asta?

-Oh, Ashtan!Ai noi oaspeti, si e chiar....uuu, pisica cu gheare..Cara.

-Hey, August, Alex si...

-Katy. zice ea fericita

-OH, da, imi face mare placere, zice Ash.

-INtrati si servitit, aici e sala de dans, bautura e in stinga, si dormitoarele pentru....sunt la etaj. ride el pervers.

-Katy, Cara...ne vedem, zic August si Alex la unsion, uitindu-se unu la altul pervers.

Mergem cu Katy la masa de bauturi, sa ne luam ceva mai putin alcoolic. Ne luam paharele si plecam intr-un colt al casei sa mai vorbim. Ne indreptam spre loc, dar deodata o aud pe Katy scapind un tipat. De par o apucase chiar..Uof, alta fifa care se crede regina scolii si e asemenea lui Den, doar ca exemplul feminin. Era Kira...

-Fato...te mai vad linga Alexander vriodata, iti rup parul asta din cap, dar si iti fac si alte chestii mult mai "nobile". zice Kira nervoasa.

Ma indrept spre ea, ii iau mina de pe parul lui Katy si o imbing zdravan. Ea se intoarce spre mine, parca vrind sa ma apuce, dar eu mi-am acoperit fata, si i-am zis raspicat:

-Kira, gaseste-ti pe altcineva cu care sa te futi toata noaptea ca o curva...dar ups, de ce ca? Chiar esti una. Cu toata scoala ai facut-o si aum nu ai cu cine? Iti zic ca Alexander e un baiat foarte bun si normal la cap, iar el nu o sa se lase pacalit de tine. Crede-ma, ca chiar si pe August nu l-ai putu aduce la picioarele tale, asa ca Alexander, nici atita. Si daca te mai atingi de ea, iti rup eu parul, si crede-ma la mine mai bine se primeste. Ea e sora lui, si are tot dreptul.Asa ca, bye bye, du-te si ti-o trage cu Den daca vrei. Amindoi sunteti asa, va potriviti nespus de mult la chestii de astea.Kira pleaca infuriata murmurind "o sa vezi tu" furios.

Impreuna cu Katy am plecat la masa sa bem niste soturi, dupa tot ce se intimplase.

-Stii....Cara. Trebuie sa iti marturisesc ceva. zise Katy cu o voce stinsa.

-Ce e, Katy?

-Em...imi place mult fratele tau si...

-O, nu....nu trebuie, Katy. El e....pai nustiu, nu cred ca vrea relatie serioasa, din pucnt de vedere ca ultima sa relatia a durat 1 saptamina....nu vreau sa cazi in plasa lui, dar sa fii si ranita.

-Dar....mie mi se pare ca el simte la fel pentru mine....nustiu, dar mereu il vad ca imi atrage atentia, sta linga mine, se comporta foarte foarte frumos....mu e ceva ciudat?

-Hmm....poate ai dreptate. Dar, daca ceva nu merge, eu te-am avertizat.

Spre noi se apropia August. Vorbesti de lup, si lupul vine.

-Em, Katy? Vrei sa dansezi? O intreaba timid.

-Sigur.

Ma uit la ei, zimbind.....si poate ca August are ceva serios pentru ea. Cine stie, poate baiatul rau a vazut fata buna si vrea sa fie ca ea.....in fine. Stau asa de vrio 2 minute, si ma plictisesc, din cauza ca Katy inca mai danseaza cu August. Hotarasc sa mai beau un shot. Dupa ce il dau pe git, dintr-o data, totul in fata mi se intuneca.

Din perspectiva lui Alexander
Stateam si dansam, pina cind August imi zice ca ii place super-tare de sora mea, asa ca el s-a dus sa o invite la dans. Ca sa nu fiu unicul prost vare danseaza, am plecat la masa de bautura. O vad pe Cara acolo. Cred ca si ea statea singura, cit timp cei doi porumbei incepeau baza relatiilor lor. Vroiam sa ma apropii de ea,  sa o cunosc mai bine, dar vad ca da pe git un shot....apoi o vad inchizind ochii, si cazind. O prind repede in bratele mele. Oh, nu.....miros paharul de shot....mirosea a drog....Den.....sau Kira....Cara cred ca nu a suportat doza....o iau mai bine in brate si o duc spre masina. Nu puteam sa ii gasesc pe August si Katy....Ce Ma fac? Am pus-o le bancheta de linga mine, si am gonit acasa. Ajunsi, am urcat-o la mine in camera...Am asezat-o bine in pat, si am plecat urgent sa iau trusa de prim ajutor. Bine ca stiu multe lucruri in medicina, si am avut de a face cu drogurile. Scotocind intens sa caut spirt, imi aud telefonul sunind, era August.

-Hey, bro! Unde esti?

-Acasa...cu Cara....

-Uuuuu...frate...ce faceti voi acolo? Ride el pervers..

-Nu arde de glume..Cara a lesinat, caci Den sau Kira au drogat-o...

-Ceee? Ajung in 5 minute.

Ma urc in camera...o vad intinsa, cu parul ei castaniu, ce luceste....miniile sale tandre...corpul sau micut si firav, dar frumos...ca ea. Aveam mii furnicaturi doar uitindu-ma la ea....cred ca incepeam sa o indragesc.....sa o plac...este...ingerasul meu.

Reality or FantesyWhere stories live. Discover now