Capitolul 4

25 3 0
                                    

Din perspectiva lui Cara
Ma trezesc cu o durere insuportabila de cap. Nu imi amintesc aproape nimic. Dupa ultimul meu shot, parca totul s-a inegrit. Incerc sa ma scol, si il vad pe Alex dormind pe marginea de pat. E asa de dragut cind doarme, parca un motanas care era speriat. Si chiar...de ce avea o fata speriata? Incerc sa ma scol, si ma duc la baie. Ma dezbrac, si intru in cada. Dau drumul apei, iar picaturile de apa imi strabat corpul. Fiecare firicel se prelinge pe corpul meu, provocindu-mi o placere intensa. Deschid gelul de dus cu aroma de ciocolata, si ma sapunesc. Ies din baie, si cineva deja bate in usa.

-Cara? Totul e ok?  intreba August.

-Em..Da...Ce vrei August?

-Nimic...nimic.

-Oh, come on.....ies imediat si vorbim.

Ma enerveaza aceasta persoana insuportabila, cu numele August....niciodata nu poate spune ceva deodata. Ies din baie, si intru in camera. Alex nu mai era. M-am imbracat in haine de case. Am coborit grabita in salon, unde toti ma asteptau...si cind spun toti am in vedere: Katy, Alexander si August.

-Ce e? De ce ne-am adunat aici?

-Pai...Cara trebuie sa vorbim ceva serios. ..zise August cu voce stinsa.

-De ce voi mereu trebuie sa ma speriati?

-Cara....acum e serios. zise Katy.

-Si? Ce aveti de ascuns? Puteti mai repede sa ziceti?

-Ai fost drogata ieri de Kira, presupun, caci Den era plecat. Si vrem sa stim daca totul la tine e ok, din cauza ca doza a fost foarte mare, si nu stim daca esti in efect...sau daca te simti rau. Zise Alex rapid.

-Ceee? intreb eu mirata, scapind marul pe care il luasem de pe masa. Ce a fost cu mine?

-Cara....ai auzit....zise August

-Si de ce nu ati fi putut avea grija de asta, de ce m-ati lasat? zic eu aproape tipind

-Noi nu stiam. Eu dansam cu Katy, zise August stresat.

-Hooo....ce bine, cind eu am probleme, voi dansati. Hulubasilor....mai aveti atita, imi e greata de voi cind va chinuiti asa sa va placa unu de altul....Katy, August te iubeste, August, Katy te iubeste. Felicitari! Acum.....cu voi nu mai vorbesc. Dar tu Alex? Unde erai..daca August te-a lasat pe tine, inseamna ca erai singur, asa cum si eu. Nici macar nu te-ai apropiat.....Halal prieteni...

-Poti sa taci? Daca ceva...eu m-am apropiat de tine, dar tu ai cazut in bratele mele, cind ai baut ultimul shot. Eu am alergat pina la masina, eu te-am adus aici, eu am cautat sa dezinfectez drogurile din stomacul tau...EU. Si tu ca o ssscc.....te comporti cu noi.

Ma uitam uimita la Alex, din cauza ca e prima data cind tipa.

-Hmm..mersi, dar asta nu schimba comportamentul vostru indeferent de mine. V-ati facut relatiile voastre, dar de mine ati uitat. Mersi mult. Facind o placaciune, si dindu-mi ochii peste cap, m-am ridicat in camera si am incuiat usa. Nu aveam nevoie ca cineva sa ma deranjeze. Mi-am pus castile in urechi, am conectat la laptop, si am privit un film.

***
Alarma asta nebuna. De ce trebuie iar sa plecam la scoala? Au trecut 2 zile de la petrecerea ceia, dar oricum nu ma simt bine. M-am ridicat, am facut un dus si m-am pregatit de scoala. M-am coborit in bucatarie, si l-am vazut pe August, minca cereale cu lapte.

-Em..neata, surioara...Cara...eu...

-Doar Taci!

-Te rog....asculta-ma

-Taci! Dupa ce cu Katy v-ati unit, a-ti uitat de mine. Mersi

-Dar nu e asa....si stii ceva, nu era frumos din partea ta sa zici asa public despre sentimentele noastre. Katy nu vorbeste acum normal cu mine, parac se rusineaza. Din cauza TA!

-Auzi...da-mi te rog pace. Fratior se numeste. Esti popular, ai tot ce vrei, relatie ai....dar de surioara ta, care in pana mea, are grija de tine, nu poti si tu avea grija odata de ea, cind a fost amenintata. Acum, pa...fratioare.

Ma duc spre usa rapid, iau cheile, ma incalt, si plec la facultate. Ajunsa, parchez si ma duc spre dulapiorul meu. Macar odata in viata sa le fi pasat, anume lui August. De ce asa intorsatura trebuia sa se intimple cu mine? Ma enerveaza comportamentul lor. Imi aranjez cartile in dulap, dar, ca sa vezi, salvatorul serii, Alex.

-Ce vrei?

-Sa ma asculti.

-Dar eu nu vreau, si te rog sa nu te bagi, nu e treaba ta, cum ai fost un necunoscut, asa si ai ramas. Nu pot sa te vad in fata, chiar daca "m-ai salvat" din cauza ca...
Nu termin de terminat propozitia, ca Alex ma apuca de talie, si ma saruta tandru pe buze. Si-a pus a doua mina la fel pe talia mea, iar eu pe gitul lui. Limba sa cerea voie sa intre in lacasul meu, apoi sarutul nostru s-a transformat intr-o...mai mult o dulcegarie. Simteam atitea sentimente de la el. Parca imi transmitea atitea lucruri, pe care vreau sa le cunosc. Sarutul nostru ia sfirsit.

-Si....ce a fost asta? intreb eu calma.

-Eu cred ca ai inteles prin sarutul nostru.

El pleaca, iar eu ma intorc spre dulapior. Imi iau cartile de limba engleza, si plec spre ora. Sarutul asta nu imi dadea pace la nici o ora....ma gindeam la Alexander.

***
Insfirsit aceasta pauza de masa a aparut. Imi era foame. Am lasat cartile in dulapior, si am plecat spre bufet. Imi iau o felie de pizza, cartofi prajiti, un suc de mar si un mar. Ma indrept spre locul de linga copac....defapt, acolo stau "prietenii mei" iar eu nu vreau sa am nimic cu ei comun, cel putin aceste 2 zile. Ma duc spre locul cu multime....poate, voi avea noroc si nimeni nu ma va lua peste picior. Ajung, si iau un locusor mai putin aglomerat. Maninc in liniste, si ma uit spre "prietenii mei". Se certau....din cauza mea?

Reality or FantesyWhere stories live. Discover now