13.Bölüm / Amber

348 18 0
                                    

 Ve yeni bölüm geldi ! Bu sefer fazla bekletmek istemedim.Ayrıca açıklama da yapmak istiyorum. Farklı kişilerin ağızlarından yazınca daha da karışıyormuş sanırım. Eğik yazdığım parçanın başına kimden olduğunu yazacağım bundan sonra. Dilerseniz multimedyadaki şarkı ile okuyabilirsiniz. Yine çok sevdiğim bir gruptan...Lafı fazla uzattım. Son olarak oy veren, yorum yapan, kitabımı okuyan herkese çook teşekkürler. İyi ki varsınız. ♠

Sophie'nin kapısını defalarca çalmama rağmen hala bir ses gelmemişti.İçimden bir ses beni kandırdığını ve kaçıp gittiğini söylemiyor değildi.Kapıyı son bir kez daha tıklattığımda,meşe ağacının arkasından bir çocuk çıktı.Olduğum merdivenlerden aşağıya inip küçük çocuğun yanına gittim. Çilllerle dolu sevimli bir yüzü vardı.Yavaşça ona yaklaşıp adını sordum. Ürkekçe “Amber” dedi.Gülümseyerek saçlarını karıştırdım.Sonra evi gösterek konuşmaya başladım.

 -Peki Amber bu evde yaşayan kadını tanıyor muydun ?

 Gözlerindeki korkuyu hissedebiliyordum.

 -Benden korkmana gerek yok Amber.

 Elindeki küçük bilyeyi bana verip,yaklaşmamı işaret etti.Ona doğru eğildiğimde kulağıma bir şeyler fısıldadı.Dedikleri başka bir dilde olmasına karşın ne dediğini anlamaya çalıştım.

“Regina. Et abstuli ab eo. Putavit nos terra longinqua. Malum quo communius eo processit. Adolfo vult sanguinem degustamus.”

Birkaç dakikalık bilinç bulanıklığının ardından kendime geldiğimde çocuk ortadan kaybolmuştu.Ve ben onun ne dediğini harfi harfine hatırlıyordum.Gözlerimi sımsıkı kapattım ve dediklerini zihnimden geçirdim.

Kraliçe.Onu aldılar.Çok uzak bir diyara götürdüler.Kötülük yaklaşıyor.Adolfo kanının tadına bakmak istiyor.”

Kelimeleri tek tek incelemeye başladım.

Kraliçe. Çocuk kim olduğumu biliyor.

Onu aldılar. Sophie'yi tanıyor. Kötü birileri var. Tanımadığım ama herkesin bildiği bir kötü.

Uzak bir diyara götürdüler. Buradan çok uzakta başka bir yer.

Kötülük yaklaşıyor. Tehlikedeyim ve düşmanın kim olduğunu bilmiyorum.

Adolfo kanının tadına bakmak istiyor. Adolfo...Bilmediğim diğer bir isim...

Adolfo.

Kan.

Başka bir diyar.

Sophie tehlikede.

Ve düşmanım belli olmuştu. Sophie beni yalnız bırakmamıştı. Belki de şu an benim yüzümden oraya gitmişti.Gitmek zorunda kalmıştı. Ve Adolfo'nun kim olduğu da belirginleşmişti.

Adolfo.

Bu ismi kendi kendime tekrarlarken eve doğru koşmaya başladım.

Asla vazgeçmeyeceğim.Kalbimin sesi beni doğru yola götürecek evet,biliyorum.

SAVAŞÇIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin