capitolul 25

10 4 0
                                    

Hi everyone ,  stiu ca acest capitol a fost publicat de prea multe ori si editat de prea multe ori,  dar sorry guys. Promit ca acest capitol o sa ramana asa cum este acum. Eu va pupii si va urez :
Lectura placuta!

Oh, doamne era...

-Evans?!

Il vad cum isi dădu gluga jos de pe faţă zambind malefic la mine.

-Buna, Brianna.

Imi afisez un zambet ciudat si de al dreptul forţat pe fata după care fac cativa paşi in spate. Nu pentru ca imi era frica, dar stiam ca este ceva ineregula cu el dupa felul in care arată si cum se uita la mine . Incerc sa fiu cat mai calma posibil si ii raspund:

-Ce cauţi tu aici?
- Oh, nu iti era dor de mine păpuşică?
- Vad ca incerci sa imi pui nervii la incercare, ce cauţi aici, Evans?!!
- Am vrut sa iti fac o surpriză.

Imi raspunde foarte calm si il vad gesticuland cu amndoua maini dintr-o parte in alta.

Ma departez cu fiecare pas inapoi cand el se apropia cu cat mai mult de mine.

-Sa ştii ca surpriza nu a fost deloc  plăcută. Tu nu ai ce cauta aici, sau cel puţin pe continentul ăsta. Ar fi bine sa pleci...
- Si daca nu?  Ce o sa imi faci? Haide!  Sa fim serioşi, nu ai curajul acela atat de mare incat sa ma poţi lovii.

Il privesc in ochi pentru cateva secunde si imi strang pumnul atat de tare incat sa poata sa ii distruga faţa. Un centimetru era intre pumnul meu care era blocat de catre mana lui puternica care ma facu sa simt durerea aceea in tot corpul si sa ma simt slabita pentru un moment. Ochii mei erau plini de lacrimi adunate care intr-un final ajungeau sa curga siroaie pe fata mea , iar sentimentul ala de esuare ,aparu.

-Dă-i drumul,  Evans!!

Acel strigat pe care am vrut sa il aud de la inceput de cand i-am privit faţa acestui om. Acel strigat care era rostit de omul pe care il iubesc.

Inca un zambet de a lui viclean ii aparu pe faţă cand il vazu pe Kevin la cativa metri departare . Mă privii in ochi si imi dadu drumul parca cu milă, si incepu sa aplaude , observ cum ma ocoleste si apropiindu-se cu pasi mari, si grei de Kevin. Noroc ca nu am avut un cutit in mana ca era deja in spatele lui.

- A venit si eroul. Ha, nu as fi crezut...
- Evans, ce cauti tu aici?!
- Te-as putea întreba acelasi lucru, totusi sunt destul de sigur ca raspunsul poate fi rezumat intr-un singur cuvant.... Brianna.

Acesta ii raspunse in soapta. Incercam sa aflu ce a spus dar cuvintele lui erau imposibile de descifrat.

Isi afiseaza din nou un zambet şarmant si pleaca ascunzandu-si faţa sub gluga neagra a puloverului si se pierde prin multimea de copaci din spate.

Alerg catre Kevin si il prind in brate, totusi putin speriata.

Urcam in maşina si il vad pe Kevin destul de nervos asezandu-se pe scaunul din dreapta a soferului. Am ramas muta cand m-am uitat sa vad kilometrajul ,fuck, 150km/h. Putea fi mai rău...

-Poti , te rog sa mergi mai incet.!

Acesta trage pe dreapta si isi lasa capul pe volan oftând .

-Stai linistit. Ii spun ingrijorata si ii mângâi spatele .

- Cum poti sa imi ceri sa stau linistit cand omul ăsta e aici!!

Imi raspunde ţipând si simt pe respiratia lui ca era într-adevăr nervos.

Chiar as fi vrut sa aflu dece il uraste asa de mult dar m-am gandit ca daca o sa mai scot o prostie pe gura sigur o sa iasa mai rău.

Imi las capul in jos si ii raspund:

- Haide, sa mergem.
- Scuze, iubito dar nu stii cat de mult insemni pentru mine.

Il aprob din cap si ma uit pe geamul incremenit de ceaţă.

Ajungem in faţa casei si ma grabesc repede sa merg in casa. Descui usa si vad in fata mea ceea ce am mai vazut exact acum jumătate de ora. Exact, pe Evans.

Omul ăsta cateodata ma scoate din sarite. Dece oare se implica asa de mult in viata mea si nu ma lasa in pace?  La aceasta intrebare incerc de anii de zile sa ii gasesc raspunsul si totusi nu reusesc. Incerc sa fiu calma doar ca sa nu creez alte probleme si ca Amber sa nu vada asa ceva. .
....

Fara sa bag de seama ma duc in fata masutei de machiaj si ma holbez la chipul meu distrus. Imi inchid ochii pentru o secundă si aud usa cum se tranti dupa Kevin.

-Iara ai nervi? Spun cat se poate de calma si imi las pensula de machiaj pe măsuţa.
- Ce cauta ăsta aici Brianna?!! Ma priveste prin oglinda gesticuland din maini .
- Nustiu, probabil la invitat Amber.

Imi dau ochii peste cap si imi alung gandul ca l-am mai vazut in seara asta pe omul ăsta.

- Poftim?!  Tu te auzi ce spui. Chiar fix acum 30 de minute l-am vazut, amandoi ,pe omul ăsta si tu acum pretinzi ca nu s-a intamplat nimic?!. Cum poti fi asa de calma?!!.

Auzind vorbele acestuia ma ridic si imi fac prezenta in faţa lui cat se poate de hotarata.

- Nu mai vreau probleme in casa asta, nu mai vreau cearta, nu mai vreau sa aud de trecutul meu in aceasta casa, nu mai vreau sa ii spun surorii mele despre familia noastra din trecut!!! Ultima data cand i-am spus ceva legat de familia noastra ai vazut si tu ce sa intamplat. A iesit cu totul altceva, ceva ce nu mi-am imaginat vreodata!!

Sunt singura ca s-a putut aude si jos ceea ce am scos pe gura .Incep sa plang in fata lui pentru cuvintele pe care le-am putut rostii si intr-un final ma prabusesc in bratele acestuia.

Cobor jos unde se auzeau o multime de râsete zgomotoase.

- Ce se intampla aici Amber?! 

Observ ca nimeni nu imi raspunde .Imi sterg urmele de lacrimi care au mai ramas si o trag pe Amber in camera alaturata si ii spun:

- Ce cauta omul asta aici?!
- Este unchiul nostru , nu are voie sa vină?
- Nu!  Acum o sa faci tu cumva si o sa iasa pe usa in urmatoarele 10 minute. Daca inca mai e acolo o sa iasă rău.

O vad ca isi lasă capul in jos si se duse in sufragerie sa rezolve ceea ce i-am spus. Oftez prelung si ma prbusesc cu mainile pe masa din mijlocul bucatariei. Ma uit in gol foarte confuză si imi vad ochii plini de rautate si ura cum nu au fost niciodata in masa de sticla de sub mainile mele.

Am ajuns in starea asta doar din cauza omului ăstuia. Am un trecut destul de mizerabil cu acest om ,iar trecutul asta vreau sa il stiu doar eu .

Salut dragii mei, daca vreti sa vedeti continuarea acestui capitol e deajuns sa daţi click pe steluta de mai jos, m-ar ajuta mult. Astept comentariile voastre, sper din tot sufletul ca va placut. Ma puteti gasii pe pentru alte intrebari :

Facebook :  Oana Haminuc

Instagram : _oannaa_

Add me 😆😆eu va puup si va iubeesc baa ... #1mie #loveYouAll #Coming soon...

A Kidnapped GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum