Capitolul 3

145 14 0
                                    


Lectura placuta!

Clopotelul îşi făcu din nou apariţia sunând de iesire, orele se termina-seră . Eu mai ramase-sem unpic ca sa scriu ceva.. Clasa era goala, ma ridic din banca si incep sa imi aranjez lucrurile si cartile in rucsac. Ma indrept spre iesirea liceului unde mă astepta Josh.

Din fericire, pentru mine,  Amber era deja in faţa liceului. Asteptandu-ne... Si da, zic din fericire pentru mine deorece, nu o cunoaşteţi pe sora mea...cand e vorba sa o astepti, zici ca aştepţi un tren care a plecat acum jumatate de ora iar tu habar nu ai si deabea maine se întoarce... :))

...

Cand însfârşit am ajuns acasa, după o zi... pot spune "obositoare" ...urc sus in camera mea si imi arunc toate catrafusele pe pat..

Cuvantul ăsta "catrafusele " ţin minte ca l-am invatat de cand eram foarte mică, de la matusa mea, care e si preferata mea de altfel. O femeie liniştită, "cuminte" pentru varsta a doua... Dar sa te fereasca Dumnezeu sa o superi ca te trimite in toţi sfinţii pe care nici macar domnul acela de religie nu ii ştia..

Cobor jos si ma asez pe canapea. Sunetul soneriei ma facu sa tresar pentru o secunda si ma ridic pentru a deschide.

Era Amelia, nici nu ma mir ca nu i-a refuzat invitatia lui Amber. Asa ca o poftesc in casă si ii fac cunoştiinţa cu Josh.

Era schimbată si ea întradevăr , stiu ca nu m-am mai vazut cu ea de foarte mult timp . Am discutat anumite chestii legate de viaţă, legat de cariera pe care o are...

La un moment-dat a mai sunat soneria usii... Inca o data. Cine mai poate fii si acum?

Deschid usa si vad un baiat, inalt 1,70 cred ...cu 1,56 ai mei nici nu puteam sa ii vad faţa...

Josh era in spatele meu, il observ ca il salută "tovărăşeşte" si il pofti in casa. Mi-am dat seama ca se cunosc asa ca nu mai avea rost sa il intreb.

- Fete, el este James, prietenul meu din copilarie...
- Salut fete :))

Insfarsit îi puteam vedea faţa. Yeyy.. :))Nu pot zice ca nu era frumos, chiar era. Avand in vedere ca eu nu prea suport pe toata lumea, el era de treaba.

Dupa mii si mii de discuţii, luăm hotararea sa ne jucăm jocul "Adevar si provocare"

.......

- Mm.. Brianna poti sa imi spui unde gasesc si eu baia . Imi spuse baiatul cu ochi albaştri..
- Desigur, la etaj a doua usa pe stanga
- Ok, mersi.

...
Se făcu destul de devreme ceasul.

Băieţii au plecat si ei iar Amelia era sa doarma in seara asta la noi,eu ma duc sus la mine in cameră si vad pe noptieră un biletel care scria un numar de telefon, dar problema era ca nu stiam de la cine e , nici un nume nu scria..

Imi i-au telefonul de pe birou si formez numarul aflat pe bileţel.

- Mm, Alo?!
- ...

A Kidnapped GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum