Capitolul 8.

72 8 0
                                    

Lectură placuta!.

Ajung in cameră, si ma asez pe fotoliu. Ma gandeam la multe chestii rele care eu cred ca se vor intampla...ma gandeam la vorba lui James cand mi-a spus ca "o sa vad eu mai incolo " , trebuia sa imi dau seama mai repede de smecheria care o face. Trecând peste toate ma asez in pat si adorm...

( Peste trei zile( povestea tot aceasi era.).)

Ma trezesc si vad cum razele soarelui isi faceau loc prin gaurile perdelelor. Ma ridic in fund si vad cum usa se deschide. Era Kevin, avea si un platou cu mancare la el.

- Hei , bună dimineaţa!
- Bună dimineața!
- Ce faci? Te simti mai bine?
- Pai , daca sunt aici e clar ca nu sunt bine.
- Uite ti-am adus niste mancare. Poate vrei sa mananci.
- Bine zis "poate". Dar oricum mersi nu imi e foame.. Totuşi eu nu inteleg ce caut aici..
-Ascultă, stiu ca nu e bine ce fac dar Abram vrea sa te facă o prostituată.
-Ce?!?! Dece tocmai pe mine?
- Asta nici eu nu stiu. Dar stai liniştită, nu o sa se intample. Sunt eu aici.
- Da, dar nu inteleg dece m-ai ajuta chiar tu pe mine. Nici nu ma cunosti.
- Trebuie sa te cunosc, ca sa imi dau seama de tine?

De atunci nu i-am mai spus nimic, pentru ca nu stiam ce sa ii raspund. Acesta veni si ma stranse in braţe, si imi spuse cu o voce tăcută:

-Stiu ca te simţi singură , abandonată , dar tu nici nu ştii ca stau noaptea langa tine si te veghez. Esti un inger si sper sa fi a mea. Stiu ca încă cineva te doreşte, dar sper sa alegi cu inima. Stiu ca o sa te descurci si ca împreună putem face orice.

Aceste vorbe au fost de nedescris. Au fost unice si insemnau mult pentru mine. Nici nu stiam cat de importantă sunt in ochii altcuiva. Credeam ca nimeni nu are nevoie de mine, dar cred ca m-am inselat. Fiecare dorim pe cineva care sa ne fie alaturi , dar nu m-am gandit ca si eu apartin cuiva si ma pastreaza in inima lui.
( Dupa câteva ore, era deja seara)

Aud un ţipăt masculin de jos:

- Kevin!!

Il vad pe Kevin cum iesi pe uşă si coborând scarile... Ma apropii de uşă si incerc sa inteleg ce vorbesc. Din stanga mea aparu un om bine facut si chair destul de inalt.

- Hei, păpuşa! Mami nu te-a învăţat ca nu e bine sa tragi cu urechea?

Ma uit la acel om , inima imi batea foarte tare. Nu am m-ai rezistat si o lacrima imi aparu pe faţa.

- Tată, las-o in pace! Si ii aud vocea lui Kevin din dreapta mea.
- Stai puţin....., tată?!
- Da, haide ca te cheama Abram! Si ma trase dupa el.

Ajunsa acolo nu vedeam pe nimeni. Inghit in sec si strang din dinţi pentru a mă calma, mi-e incredibil de frică. Simt cum sangele pulseaza in vene si inima imi bate neregulat. Incerc sa ma controlez , sa respir usor, dar tot ce reusesc sa fac e sa ma stresez si mai tare.

O voce masculină din spatele meu ma făcu sa tresar. In minte imi vin, ca un fulger, acele momente speciale cand eram fericită. Cand nu era nevoie de putere pentru a fi adevarat împlinită, ci doar niste lucruri marunte.

- Uite păpuşa, nu iti voi face nici un rau daca esti ascultatoare.

Nu mai era vocea lui Abram, era una total necunoscută. Ma simteam ca un copil de şase ani care tocmai s-a ratacit de părinţi.

- S-a intamplat ceva?
Spune el sa para îngrijorat.

Presupun ca urmeaza sa fiu agresata cel mai probabil sexual de catre un pedofil in călduri . Totusi trag aer in piept si spun ca totul va fi bine. Mi-e al naibii de frică. Pur si simplu imi vine sa o iau la fuga , fara a ma uita nici un moment inapoi. Sa scap odată de toti si de toate, dar m-ai ales de "jocul" ăsta prostesc. Nici nu inteleg la ce ajută sa rapesti o fată care are abea optsprezece ani si ca o faci sa sufere nu mi se pare prea hazliu.

- Mi-e pur si simplu frica de ce ar putea urma.
- Aa, nu iti fie, nu are de ce. Nimeni nu iti va face nimic iesit din comun.

Pot simţi ca e foarte ameţit si ca nu gândeşte ceea ce scoate pe gură. Mirosul de alcool si tutun nu intarzie sa apara odata cu intrarea lui in cameră.

Se aşeză peste mine sarutandu-ma peste tot, flamand si dornic pentru a ma experimenta. Sarutarile lui nu creeau nici pe departe cele mai dorite placeri. Doar imprima pe pielea mea fină, niste amprente nesemnificative.

-Ce fată cuminte!

In mintea mea era deja un plan de evadare ca intr-un film de suspans si actiune. As vrea sa ma zbat, sa il înjur dar sunt conştientă ca reactia mea ar înrăutăţi situaţia penibilă in care ma aflu.

Ma trase de bluză fortandu-ma sa stau mai aproape de el, strivindu-mi pieptul. Continua sa aplice sarutari pe buzele mele si gat, apoi se ridica si bluza mea ajunge intr-un final pe podea ramanand doar in sutien.

- Cred ca esti cam prea cuminţică, unde e fata rea care imi povestea James? Imi sopti la ureche si chicoti infundat .

Un zambet malefic imi aparu pe faţa. Insfarsit puteam vedea. Vad cum usa se deschise si o fată blonda aparu in colţul usii.

- La dracu, Ema! Pleacă de aici!!

Fata strangea cu putere rochia ce ii imbraca trupul firav, in mainile ei micuţe, si ochii aceia tristi ma faceau sa ma înfior.

- Dar, Christian....mi-ai promis ca in seara asta vei sta cu mine.

Baiatul oftă prelung si se dadu jos de pe mine. Merse la ea si o luă plapand in brate, sarutand-o suav. Parca era dependent de ea.

- Aştepta o secunda.

M-am imbracat rapid cu bluza mea de pe jos. Nu vreau sa ma vada cineva pe jumatate goală. Ceasul de pe biroul din faţa mea plin de praf indica ora 1 fix. Era beznă peste tot .
Ma ridic din pat fara a face nici un zgomot si ma indrept spre uşă pe varfuri. Ies pe hol, totul era cufundat in liniste, doar cateva gemete se auzeau din cand in cand din camerele alturate. De abea desluşeam cateva contururi ce pareau a fi diferite lucruri. Cobor in fuga scarile din partea cealalta , dar la naiba era o infundatura. Mintea imi luă razna vocile din capul meu ma faceau sa ma razgandesc, sa merg inapoi in camera mea, dar nu! Nu pot renunta cand m-i sa ivit ocazia sa scap.
Capul ma doare ingrozitor si sunt gata sa ma prabusesc la pământ.

Deabea acum inteleg pe unde trebuie sa merg...Fug pana ajung in fata unei uşi din sticla si dau sa ies afară , dar ...

Heii, sper ca va placut si capitolul acesta ne vedem in capitolul 9 . Va puup 🤗❤😘





A Kidnapped GirlUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum