O2O

263 12 2
                                    

-

.

.

NIKKI’S POV

.

.

De deur valt met een klap achter me dicht en ik laat mezelf hijgend op mijn bed vallen. Ik trek het document uit mijn tas en haal alles eruit.

Een paar  krantartikels  valt tussen de bladeren op de grond, ik pak het op en lees de grote woorden aandachtig.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Adison Auckley Moorden.

23 mei 1977

De politie heeft vanochtend weer twee lichamen gevonden in het Adison Auckley park, de lichamen zijn van twee jonge dames, het is onbekend wie de slachtoffers zijn.

De twee slachtoffers waren allebei naakt en de oogballen waren verwijderd.

De omwonende die de twee slachtoffers hebben gevonden rond 8 uur s’ochtends gisteravond zijn heel erg geschrokken dat ze weer twee lichamen hebben gevonden, het is 4e keer in 3 maanden dat er twee lichamen zijn gevonden in het Adison Auckley park.

De politie denkt aan een seriemoordenaar.

-

Adison Auckley meiden.

7 juli 1977

De twee lichamen die zijn gevonden hebben gevonden hebben  namen.

Queenie Mclaren en Joanie Westfield zijn vandaag geindentificeerd door hun ouders, de meiden werden 2 maanden geleden gevonden in  het Adison Auckley park waar al eerder lichamen werden gevonden van jonge meisjes. Queenie en Joanie waren allebei 18 jaar en leken veel op elkaar, de politie denkt dat ze rond dezelfde tijd zijn vermoord en elkaar zelfs hebben gezien voor ze vermoord werden, de politie is nog druk aan het onderzoeken

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik lees de rest van de artikelen niet verder, wetend dat het toch over de Adison Auckley moorden gaan, de moorden waren een van de beroemdste van de geschiedenis en vooral omdat de dader nooit is opgepakt, niemand weet wie de  Adison Auckley moordenaar is.

Maar wat heeft dat te pakken met de familie Collins?

Ik leg het document snel onder mijn bed als ik snelle voetstappen de trap op hoor komen en sla de dekens over mijn lichaam heen.

De deur gaat langzaam open en ik druk mijn ogen stijf dicht.

‘ Nikki?’ voetstappen komen dichterbij, mijn moeder legt haar hand op mijn schouder en wrijf over mijn arm heen. ‘ Sorry, we wilde niet zo tekeer gaan, maar Kayleigh ligt al in het ziekenhuis en we willen  niet nog een dochter verliezen.., ik hoop dat je het snapt.’ Fluistert ze zachtjes en drukt een kus op mijn hoofd. ‘ Ik hou van je.’

Ze staat op en loopt langzaam naar de deur die ze zachtjes achter zich dicht doet.  Als ik haar voetstappen langzaam de trap af hoor gaan trek ik de dekens van mijn lichaam af en duw mijn raam open. Ik pak mijn tas die naast de deur ligt en gooi hem naar beneden. Ik kijk rond mijn kamer en duw me zelf dan naar beneden, ik kom met een plof in het heg van de buren terecht, ik voel een steek in mijn been, maar probeer het te negeren.  Ik hink naar mijn auto en gooi mijn tas achterin.ik doe mijn sleutel in het contact en rij de straat uit zo snel als ik kan.

Ella's revenge.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu