OO3.

394 20 5
                                    

[edited ›› bewerkt]

ELLA POV

zondag 12 uur 15. ik start mijn laptop en trek mijn shirt recht, ik heb mijn verband om mijn arm verwisseld en draag een lang shirt. ook als is het haast zomer, je snapt vast wel waarom. ik zucht diep en druk op het icoontje ; Jessixo123_  , het is tijd om met Jessica te praten. oke ik heb wel een vriend, Jessica. ik heb haar ontmoet via het internet en nee ze is geen enge creep, ik heb haar een keer  echt ontmoet. ze woont in Australië en als ik ga studeren gaan we samen wonen. ze weet van de situatie en wilt me hier  zo snel mogelijk weghalen. het zwarte scherm veranderde in Jessica's blij gezicht, haar bruine haar met highlights was in een knotje gezet en ze had geen make up op.  

' Hi Jessie.' zeg ik zachtjes en kijk verlegen naar mijn voeten. ja ik ken Jessica al bijna 2 jaar maar ik blijf nog altijd verlegen en later kom ik los, omdat ik gewoon niet weet hoe het is om een vrienden te hebben, erg toch? 

' hey hey hey Ellie ! zegt ze enthousiast en zwaait. ik giechel even en neem een slok van mijn cola. '' zo, iemand is blij vandaag! ze rolt haar ogen en kijkt me aan. ' ja duh! zie je donderdag gast! en ik mis je ! de laatste keer dat ik je hebt gezien was een jaar geleden en we hebben zoveel bij te kletsen.' ik lach even om haar enthousiast heid en kijk naar mijn arm en mijn lach verdwijnt gelijk als ik weet wat ik heb gedaan, ik heb haar gefaald..., ze ziet dat mijn gezicht betrekt en kijkt me gelijk bezorgd aan. ' El wat is er? ik kijk op naar het scherm en voel de tranen al opwellen in  mijn ogen. ' i-i-k ... heb je g-gefaald.. ' mompel ik. ze kijkt me niet begrijpend aan. ' hoe bedoel je Ella? wat is er gebeurd? ik slik even en kijk naar mijn voeten. ' het spijt me zo Jess.' snik ik en probeer de tranen snel weg te vegen voordat ze van mijn ogen vallen. ' Ella.' ik zucht en kijk heel even op en kijk weer naar mijn voeten. ' ik heb weer gesneden.' zeg ik snel. ' en het spijt me.' ik kijk op en zie Jessica met haar hand voor haar mond. ' Ellie.' mompelt ze, ik snik en barst in tranen uit.  

' het spijt me oke, en je wordt nu vast boos en da- ík ben niet boos mop .' kapt ze me af. ' misschien teleurgesteld maar niet boos. kom op Ella! het is slecht voor je..' Jessica zucht en doet haar ogen dicht. ' ik kom naar je toe.' zegt ze.  

' wat? 

' ja ik kom naar je toe ! ik  ga nu een ticket boeken.' 

' Jessie nee n- ja Ella ik ga het doen, als het goed is moet ik overmorgen aankomen.' 

Jess waarom? ze geeft mee een halve glimlach. ' omdat je een vriend nodig hebt Ellie en ik ben dat, vrienden voor altijd ! weet je nog? een lacht verschijnt op mijn gezicht. ' oke.' mompel ik. Jessica zucht weer. ' oke de ticket is geboekt ik ga nu inpakken en mijn moeder over halen me morgen naar het vliegveld te brengen.' ik knik. ' doei tot snel ! ' Jessica lacht. ' tot snel.' en het scherm gaat zwart, dat was het kortste gesprek die ik ooit met Jessica heb gehad, we praten meestal 4 uur maar nu was het maar een half uurtje. een lach verscheen op mijn gezicht. Jessica zou komen...  

ik deed de laptop uit en sprong op mijn bed, ik was moe en morgen was de diploma uitreiking en  het schoolfeest, ik wou dus echt niet gaan, maar het moest van mam. ik sloeg de dekens over me heen en deed de lampen uit.  

KAYLEIGH POV 

 Hannah ik hoef echt niet.' mompel ik en sla Hannah's hand weg. ' kom op Kay, je bent ziek! neem wat soep.' ik schudde mijn hoofd en kroop meer onder de dekens. ' vind je het niet raar dat precies op de date met  Jamy ziek bent.' mompelt Hannah naast me. ik trek de dekens van mijn hoofd en kijk haar fel aan, ' ik ben echt ziek hoor! ik weet niet wat je denkt? sis ik en trek de dekens weer over mijn hoofd heen. ' doe maar rustig hoor.' sist ze terug en ik hoor haar voetstappen weglopen en daarna een klap van de deur. ik zucht en kruip tegen mijn  kussen aan.  

ja ik was ziek maar eigenlijk had ik ook geen zin in de date met Jamy, ik had namelijk het gevoel dat hij me niet leuk vond en dat Hannah hem wel zag zitten. ' Hannah ! gil ik en hoor snelle voetstappen de trap op komen, de deur gaat open en Hannah komt binnen met een stok. ' wat is er? is er iemand hier? ze kijkt me bezorgd aan. ik kon niet lang boos blijven op Hannah, ze was mijn beste vriendin en ze bleef altijd aan mijn zijde, ook al hadden we ups and downs. ' het spijt me.' mompel ik en open mijn arm. ze glimlacht en geeft me een knuffel. ' het is oke Kaytje.'  

we knuffelen nog even en dan laat ze me los. ' Kay ik ben bezorgd om je zus.'  

ik kijk Hannah niet begrijpend aan. ' hoezo? Hannah schudt even haar hoofd. ' ik liep dus net langs haar kamer en ik hoorde gesnik en ik liep naar binnen en ze lag in bed te slapen, volgens mij had ze een nachtmerrie.' 

' wat zei ze? Hannah zucht even en schudt weer haar hoofd. ' Nikki stop, laat me met rust. nee niet schoppen alsjeblieft Nikki.' mijn ogen werden groot van verbazing. ' wat wil je daarmee zeggen Hannah?  

' ik denk dat Nikki, Ella mishandeld.' 

NIKKI POV 

' ik denk dat Nikki, Ella mishandeld.'  

ik kijk die Hannah trut walgend aan, ik wou net aan kloppen om te vragen hoe het met Kayleigh gaat en dan hoor ik dit.  

' omg.. misschien heb je gelijk.' hoor ik Kayleigh zeggen, mijn ogen worden groot van verbazing, ze gelooft het ook nog. het is waar, maar dat hoeft Kayleigh niet te weten...  

' laten we er maar over ophouden.' hoor ik die trut Hannah mompelen. ik draai me om en loop naar Ella's kamer. ik haat Ella zo erg, ze denkt dat ze in alles de beste is. we mogen dan wel een tweeling zijn, maar ze is niet de mooiste. dat ben ik. ik schaam me dat zei mijn zus is. ugh.  

ik trek de deur open en loop haar kamer binnen die donker is, het is hier altijd donker, ze doet bijna nooit de gordijnen open. ik liep naar haar bed en keek walgend op haar neer. oh hoe ik dit kind haatte, en dan te bedenken dat we vroegen vrienden waren? ugh..  

ik duw de dekens van haar af en trap haar het bed af. ze komt met een klap op de grond terecht en ik hoor haar kreunen van de pijn. ik loop om het bed heen en kijk naar haar neer. ' lekker eh? de grond. daar hoor je ook thuis.' grijns ik. ze slikt even en probeert recht op te zitten, maar ik duw haar snel terug met mijn voet. ' wat doe je in mijn kamer? vraagt ze zacht. ik rol met mijn ogen.' wat heb ik gezegd over terug praten.' sis ik en trek haar aan haar, haar omhoog. ze schreeuwt het uit van de pijn. haar mauwen van haar shirt zijn een beetje omhoog geschoven waardoor ik een stuk verband kon zien. die loser had weer in zichzelf gesneden.  

ik greep haar arm met wonden en kneep erin, ze kreunde het uit van de pijn en probeerde haar arm weg te trekken. ' luister eens goed Ella, zorg ervoor dat niemand hier achter komt anders kunnen mama en papa je de volgende keer gaan schrappen van een muur en daar zorg ik wel voor.' sis ik, Ella kijkt me geschrokken aan en ik zie tranen in haar ogen opwellen, even voel ik de pijn die mijn zus voelt, maar het ebt snel weg wanneer ik de gedachte van mijn moeder die schreeuwt dat ik maar net zo was als Ella, ik knijp nog harder in haar arm. ' begrepen? ze knikt en ik laat haar los waardoor ze op de  grond valt. ik laat haar achter en loop de kamer uit en gooi de deur achter me dicht en loop rustig de trap af. ' wat deed je in haar kamer? ik draai me om naar mijn zusje die met haar armen over elkaar heen geslagen me aan staart en haar vriendin Hannah staat er bij. ' even kletsen met  mijn zusje lief, mag dat ? zeg ik poeslief. Kayleigh schudt haar hoofd en doet Ella's deur open, Hannah daar in tegen kijkt me vuil aan en loopt achter Kayleigh aan.  

ik loop de trap af en ga rustig op de bank zitten.  

' wacht maar Hannah, jouw pak ik nog wel ..  

hello,

nieuwe update (=. bedankt voor de 5 votes ! ,ik heb dus ook een keer Nikki's POV gedaan, ugh ze is zo kwaadaardig..                                                                                                                      maar, tell me what you think ! > comment or vote ! 

ik sta open voor commentaar ! 

xo 

Ella's revenge.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu