O1O

351 14 4
                                    

KAYLEIGH'S POV

ik trek mijn zwarte shirt over mijn hoofd en draai me om naar de spiegel. het zit een beetje raar.

" je ziet er prima uit schatje." zucht Toby van mijn bed. ik zucht even en trek het shirt over mijn hoofd en smijt het ergens in mijn kamer. ik rommel verder in mijn kast om iets goeds te zoeken voor bij het etentje bij Toby's ouders.

" ik wil een goede indruk maken op je ouders." mompel ik afwezig en gooi met een walgend gezicht een shirt weg die de oude " Kayleigh" zou hebben gedragen.

" ze accepteren je zoals je bent Kay en mijn ouders mogen je trouwens al."

" ja maar je zus komt ook en die heeft me nog nooit gezien."

uiteindelijk ga ik voor mijn witte rok met een licht grijs shirtje en mijn zwarte boots met mijn galaxy legging eronder. ik doe mijn haar in een knotje waardoor mijn paarse highlights er mooi uitspringen.

ik maak de lijnen om mijn ogen wat dikker en doe een lichte lipgloss op, iets dat ik bijna nooit meer doe.

" en hoe zie ik eruit?" ik zet een pose voor Toby en maak gelijk ook een duckface waardoor hij in de lach schiet. ik hou van zijn lach.

" je bent prachtig." grijnst hij. ik glimlach en pak mijn telefoon van mijn make up tafel.

ik heb 2 berichtjes. van Paola en Hannah. ik open die van Hannah het eerst, ik heb haar al een tijdje niet gesproken.

Hannah : gaan we morgen naar Amber's ?

ik frons. Amber's? daar zijn we al eeuwen niet meer naar toe geweest. ik haal mijn schouders op en klik op Paola's bericht.

Paola : vanavond 11 uur.

" dus jij bent de beroemde Kayleigh waar Toby het altijd over heeft!" ik draai me om naar Toby die naar zijn voeten kijkt, maar ik kan de lach zien die hij probeert te verbergen.

" ik denk het wel." zeg ik zachtjes en voel de warmte in mijn wangen stijgen. ik steek mijn hand uit naar het onbekende meisje die verdacht veel op Toby lijkt.

" Clayton." ze schudt mijn hand met veel enthousiasme. Clayton is echt een meisje meisje, iemand die ik vroeger was. ze heeft krulend haar tot haar schouders en een vriendelijke glimlach en van die felle blauwe ogen, ze heeft piercings in haar oor en ik zie een kleine tattoo die lijkt op een vogel op haar pols. " je weet mijn naam al." zeg ik vriendelijk en volg haar naar de keuken. blijkbaar hadden de ouders van Toby and Clayton vanavond een etentje dus waren we maar met zijn drieën. ik schuif aan de keukentafel naast Toby. hij schenkt mijn glas met water en drukt een kus op mijn hand. uit mijn ooghoeken zie ik Clayton naar ons kijken.

" dus hoe hebben jullie elkaar ontmoet?" vraagt Clayton. ik voel mijn wangen weer warm worden, sinds Toby en mijn relatie niet echt begon als iets romantisch.

" dat is een lang verhaal." grijnst Toby.

Ella's revenge.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu