13. Ignore

148 6 1
                                    

Vyběhla jsem nahoru do pokoje a lehla si na postel. Slzy mi furt stékaly po tvářích. Ležela jsem a přemýšlela asi 20 minut. Když jsem se konečně alespoň trošku uklidnila šla jsem se osprchovat, bylo to uvolňující po dnešním dni. Potom jsem šla spát, ale v noci jsem se furt probouzela a nemohla spát.

Ráno jsem se probudila v sedm. Dneska máme být ve škole až v deset, protože jdeme do muzea. Využila jsem toho, že nemusím vstávat a ještě hodinu ležela, protože jsem nebyla vůbec vyspaná. Okolo čtvrt na devět jsem zalezla do koupelny a umyla si vlasy. Bylo půl devátý a já si fénovala hlavu. Pak jsem si šla vybírat oblečení. Všimla jsem se, že dneska je venku teplo, tak jsem si vzala kraťasy s americkou vlajkou, bílé tílko a přes to modou košili. Před zrcadlem jsem si nanesla tenkou vrstvu líčení a sešla jsem dolů. Nikdo nikde, prostě prázdnej barák. Na lince byl papírek: ,,Jela jsem si s Drewem něco zařícit, přijdeme večer, řekneš mi co se včera stalo.''  Nijak mi to nevadilo, alespoň bude doma klid, ale když jsem přečetla větu, že si se mnou chce promluvit co se včera stalo, trochu sem se zarazila, nechci o tom s nikym mluvit. Budu to muset nějak říct Lucy a snažit se při tom nerozbrečet a potom to samý večer. O to sem fakt nestála. Dneska se mi nikam nechtělo, né jenom, že budu muset bejt v nudnym muzeu, ale to celý s Harrym, s tim, kterýmu jsem důvěřovala a zlomil mi srdce, ten kterej mě zradil. Měla jsem slzy na kraji, ale zadržela jsem je. Bylo čtvrt na deset a j se začínala nudit. Šla jsem na mobil, 3 nepřijaté hovory a 5 nepřijatých zpráv. ,,Aha'' Zabrblala jsem si pro sebe. První byla od Lucy, něco ve smyslu, kam jsem zmizela ve škole. A další 4 od Harryho a jeho já ti to vysvětlím, prosím odpovídej mi takhle to bylo ve 4 zprávách. A 3 nepřijaté hovory, kdo by to mohl být jiný než Styles. Protočila jsem očima v sloup a šla si nazout moje modrý vansky. Bylo třičtvrtě na deset a já vyšla z domu. Všimla jsem si, že Harryho auto zmizelo, takže už odjel, alespoň že tak. Po 10 minutách jsem byla u školy na místě, kde máme mít za 5 minut sraz a vyrážet zastaralim busem do otravnýho muzea. Čekala jsem a pak si všimla, že přichází Lucy a Lucas. ,,Ahojky, ehm..můžeš mi říct, kam si včera zmizela?'' Vykřikla Lucy. ,,Pryč a nechci se o tom bavit, kdyžtak v buse.'' Rychle jsem jí darovala odpověď. ,,Ok'' Ozvala se a dál si povídala s Lucasem. Bylo deset a já si všimla, že se blíží kluk s výrazně zelenýma očima a kudrnatými vlasy.

HARRYHO POHLED:

Pospíchal jsem do školy, protože jsem nestíhal, byl jsem skoro u školy a všimnul jsem si Jess a viděla jak se na mě kouká. Tak rád bych šel a políbil jí, ale myslim, že mě po včerejšku nenávidí. Rád bych jí to vysvětlil, ale ona mě ignoruje.

Včera jsem jako normálně čekal u auta až příjde Jessie a pojedeme domů, ale k mýmu autu přišla nějaká blondýna, hlavní roztleskávačka myslim, že se jmenovala Ashley, ale nevim. Přišla ke mě a mlela něco ve smyslu ať se vykašlu na Jess a ať jsem s ní a potom se začala nebezpečně přibližovat. V tu dobo přišla Jess a viděla nás. Za nic jsem nemohl, zařval sem na ní, že jí to vysvětlim, ale neposlouchala a utíkala dál se slzami v očích. Tu blondýnu jsem odstrčil a naštvaně nastoupil do auta. Snažil jsem se jí 3x dovolat a 4x poslal sms, ale ignoruje mě do teď.

Z přemejšlení o včerejšku mě vytrhl Lucas, kterej mě pozdravil, všiml jsem si že je s Lucy a vedle nich Jess. Pozdravil jsem ho taky a šel si k nim stoupnout. Jess ode mě odvrátila pohled a já si všimnul, že otvírají autobus. Sednul jsem si vedle Lucase a Jess vedle Lucy, Lucy chtěla jít s Jess před nás, ale Jess jí donutila sednou dopředu. ,,Co se s tebou a Jess děje?'' Zeptal se udiveně Lucas. ,,Nic, mělo by?!'' Řekl jsem otráveně. ,,Poznám to, tak říkej.'' Věděl jsem, že Lucasovi to můžu říct a tak sem začal a všechno mu do detailu řekl.

JESIIN POHLED:

Viděla jsem Lucy jak si chce sednout před Harryho a Lucase, ale zastavila jsem jí a odtáhla dopředu, kde mi věnovala vražednej pohled. ,,Můžeš mi vysvětlit, proč se s Harrym nebavíš?'' ,,Ne to nemůžu.'' Dořekla jsem a otočila se k oknu, a snažila se zadržet slzy. ,,Jess, jsme nejlepší kamarádky, mě to můžeš říct.'' Řekla důverně apřátelsky. ,,Včera jsem byla u skříněk a snažila se dovolat Harrymu, protože mě měl vézt domů, nebral mi to, a tak jse mšla k jeho auta a....a on se tam olizoval s Ashley.'' Když jsem to dořekla opět jsem začala brečet, neudržela jsem to. Lucy si mě přitáhla a utěšovala mě. Čekala nás asi hodina jízdy. Dala jsem si sluchátka do uší opřela se o okýnko a pustila si písničky.

He changed my life...Where stories live. Discover now