12. Cry......

152 7 0
                                    

TAKŽE OMLOUVÁM SE, ŽE JSEM DLOUHO NEPŘIDÁVALA...DŮVODEM JE MUČÍRNA S NÁZVEM ŠKOLA! TENHLE DÍL BUDE KRATŠÍ.

HARRYHO POHLED:

Když film skončil všichni začali opouštět sál. Chytnul jsem Jess za ruku a společně jsme odešli. Venku jsme se s Lucasem a Lucy domluvili, že se oddělíme, protože prej chtěli bejt osamotě :D. ,,A kam půjdeme my?'' Zasmála se na mě Jess. ,,Zajdem do Starbucksu a pak nevim.'' ,,Souhlasim.'' Odpověděla. Když jsme došli do Starbucksu postavili jsme se do né moc dlouhé fronty. Když jsme se dostali na řadu Jess si objednala Latté a já Espresso. Šli jsme si sednout na lavičku a povídali si o blbostech. Bylo okolo páté večer a šli jsme k autu. Odvezl jsem Jess domů.

JESIIN POHLED:

Vystoupila sem z auta a šla ke dveřím. Pomalu jsem otevřela dveře a vešla dovnitř. Tam už mě čekala Rachel. Věděla sem, že mě teď čeká 5ti hodinovej výslech. Snažila sem se jí nevšímat a vypařit se nahoru, ale to se nepovedlo. ,,Ehm..to, že jsem dneska přišla a všude bylo peří, který se mimochodem zapomněla uklidit a ty si seděla s Harrym na gauči mi nějak vysvětlit nechceš?'' Zvedla obočí. ,,Ani ne, ale potřebuju se jít učit, tak mě prosím nech.'' Usmála sem se. ,,Najednou se potřebuješ učit vi'd?'' Zasmála se a odešla. ,,Uf'' Oddechla jsem si. Odběhla jsem nahoru do pokoje a místo učení jsem se rovnou vrhla na mobil. Všimla jsem si 2 napřijatých hovorů od Lucy. Nechtělo se mi s ní mluvit, tak jsem se na to vykašlala a nakonec sem se asi10 minut učila. Pak jsem se šla osprchovat, odlíčit, vyčistit zuby a po dlouhém přemýšlení o dokonalém dnešku usla.

Ráno jsem se vzbudila v sedm a měla jsem ještě hodinu a čtvrt než mě Harry vyzvedne. Šla jsem do koupelny, kde jsem si vyčistila zuby. Pak jsem přešla před skříň a začala vybírat oblečení, zvítězili modré džíny a bíle tričko s nápisem I'm Original. Před zrcadlem jsem si nanesla tenkou vrstvu makeupu a řasenku. Sešla jsem schody dolů a ke snídani si udělala toasty. Když jsem dojedla bylo osm. Do tašky jsem si hodila učení, iPhone a peněženku. Nandala si svoje modrý vansky a viděla jsem, že Harry už na mě čeká. Netrvalo dlouho a já vyběhla a nasedla do auta. ,,Jak jsme se vyspali?'' Věnoval mi usměv. ,,Normálně.'' Zbytek cesty bylo ticho a jenom hrálo rádio. Za 15 minut jsme byli před školou. Když jsme vystoupili chytli jsme se za ruce a všichni ostatní na nás jenom koukali. Já měla první hodinu Biologii a Harry matiku, takže jsme se museli rozdělit. Vešla sem do třídy a uviděla Lucy jak se na mě usmívá, šla jsem k ní a sedla si. ,,Tak co, co si včera dělala s Lucasem?'' Zeptala sem se zvědavě. ,,Nechtěj vědět.'' Zasmála se. ,,Dobře.'' Odpověděla sem důrazně a potom se zasmála.

Byla minuta do skončení vyučování a já jenom čekala než zazvoní. ,,Nezapomeňte, zejtra se jde do Muzea.'' Dořekla učitelka a konečně zazvonilo. Společně s Lucy jsem šla na oběd, ale nikde jsem neviděla Harryho. Nevnímala sem to a najedla se. Šla jsem ke skříňkám a oblékla jsem si svetr a sundala si kroksi a dala si svoje modré vansky. Několikrát jsem ještě prozvonila Harryho, ale nezvedal to, měl mě vézt domů, takže jsem se mu furt pokoušela volat, ale prostě to nebral. Vyšla jsem před školu a zamířila na místo, kde Harry ráno parkoval. Auto jsem viděla, došla jsem k němu a nevěřila jsem svým očím.

Na několik vteřin se mi zastavilo srdce, protože jsem uviděla Harryho a nějakou bloncku jak se cucmaj na kapotě auta. Nahrnuli se mi slzy do očí. Harry si mě všimnul. ,,Jess, počkej já ti to vysvětlim.'' ,,Tady neni co vysvětlovat.'' Začala sem utíkat, chvilku běžel za mnou, ale pak to konečně vzdal. Rachle jsem běžela a konečně se dostala domů. Otevřela jsem dveře. V tu dobu mi z očí tekly vodopády. Když jsem otevčela hned se na mě udiveně  podívala Rachel. ,,Jessie, prosimtě co se ti stalo??!!'' Šla jsem k ní a pevně jí obejmula, protože to jsem teď potřebovala. Hladila mě po vlasech a utěšovala. ,,Jess, co se stalo?'' ,,Nechci o tom mluvit, né teď.'' Utřela jsem si slzy a šla nahoru do pokoje.

CHA :DDD TADY TO JE, CHTĚLA JSEM TO NĚJAK OŽIVIT :DDD.

He changed my life...Where stories live. Discover now