5. New neighbour

202 6 0
                                    

Chtěla jsem zaklepat, ale někdo otevřel dveře ,,STYLESI?! Co tady děláš?!'' ,,No já nevim, třeba bydlim, na to co tady děláš bych se měl ptát spíš já.!'' Byla jsem mimo, jestli je Styles jejich syn, tak já jsem jako odteď jejich sousedka,k terá ho bude muset potkávat každý ráno, když půjde do školy! Ne já nechci. 5 minut jse mlčela a jenom na něj koukala, z toho měale vyrušl něčí hlas ,,VEČEŘE'' Byla to Molly. Sešla jsem dolů a za mnou Styles. ,,Tak vidim, že jste se seznámili'' řekla Molly. ,,Počkat to mi chceš říst, že vedle ní teď budu mít barák?!'' Zeptal se s divnym pohledem. ,,Zaprvý není to tvůj dům Harolde a za druhý chovej se alespoň jednou slušně.'' Když to Molly dořekla už se nesmála. Radši sem nic neříkala, ale nejradši bych odešla a už se nevrátila. Ten Styles, asi fakt neví kdo je. Nejdřív se ke mě chová strašně potom jsem najednou chudáček a teď zase jak ke kusu hadru. Nevyznám se v něm. Jediný co teď chci je jít domů!.

HARRYHO POHLED:

Ona a moje sousedka to mi teda chybělo. Včera jsem se k ní choval normálně, protože se rozbrečela, ale to se opakovat nebude. Ta večeře byla tichá, chtěl jsem, aby už někdo něco řekl. A najednou řekla moje matka něco co sem nechtěl slyšet ,,Harry, ty přece chodéš s Jessie do třídy, tak by si jí mohl ráno vozit autem, aby nemusela jezdit autobusem.'' Co, dělá si srandu teď jsem fakt nevěděl co říct. ,,Harry vnímáš?'' ,,Jojo, vezmu jí do školy, teda jestli bude chtít.'' Vynutil jsem úsměv. ,,Dobře.'' Řekla to tak nejistě, že bych se jí nejradši zeptal znovu a důrazněji, ale matka má furt něco se slušnym chováním -.-.

JESIIN POHLED:

,,Dobře.'' Řekla jsem jako by nic, takže to musela znít divně. Teď jsem si uvědomila, že toho inteligenta budu muset potkávat i ráno a jezdit s nim do školy. ,,Jsem unavená.'' Řekla jsem a schválně zazívala. ,,A když už jsi tady, nechtěla by si tady dneska přespat, vim že je to divný, ale alespoň by jste se s Harrym lépe poznali.'' Prohlásila Molly a zase se usmála. Chystala jsem se říct ne, ale někdo mě překočil ,,Jasně, Jess bude moc ráda.'' vypadlo z Rachel a já na ní nahodila vražednej pohled. Proč mi to dělá. Já tady nechci zůstávat! ,,tak dobře dojdi si pro věci a pak zazvoň.'' Zdrhala jsem a vešla do svýho pokoje. Popadla jsem tašku a začla do ní cpát hygienu, oblečení na zejtra (protože jsem se rozhodla jít do školy), učení, mobil atd. Po 30 minutách jsem byla zpět. Seděla jsem na gauči a společně s Molly a Johnem jsme koukali na nějakej film. ,,Už jsem unavená, půjdu spát.'' Vypadlo ze mě. ,,Dobře, jestli se chceš osprchovat, tak koupelna víš kde je, bohužel nemáme pokoj pro hosty, tak jestli ti to nevydí budeš spát v pokoji Harryho, on si lehne na zem a ty na jeho postel.'' Usmála se Molly, ježiši už se všichni přestaňte usmívat! ,,Dobrá, tak dobrou.'' Z tašky jsem vytáhla ručník a pyžamo + celou hygienu. Šla jsem do koupelny a v klidu se osprchovala a umyla zuby. Když jsem vyšla, začal tam na mě mluvit Styles ,,Co ti doprčic trvalo tak dlouho.'' řekl ,,Ty debile, víš jak sem se tě lekla!'' Měla jsem chuť mu vytrhat ty jeho kudrliny! ,,To byl účel krásko.'' Zase ten jeho úchylnej pohled, to bych radši, aby se usmíval jako všichni ostatní. ,,Vážně MickeyMouse?!'' Podíval se na moje pyžamo. ,,No a, tak mám ráda MickeyMouse. Je na tom něco.'' Neodpověděl a zašel do koupelny, pche.. ignorant. Vešla jsem do toho jeho bordelu, všude se mu válelo oblečení, jak tam může bejt. Neřešila sem to a sedla si na postel s mobilem v ruce, hned jsem napsala Lucy. Ahoj, promiň, že jsem předtim neodpověděla, ale neomhla jsem o tom mluvit. No.. Susan předevčírem zemřela a já teď bydlim u svýho strejdy Drewaa, kterýho jsem ani nevěděla, že mám nejhorší ale je, že můj soused je Styles. Netrvalo dlouho a odepsala. Ježiši Jess to jsem nevěděla, promiň mi to, že jsem se furt vyptávala, omlouvám se. Nestuhla jsem odepsat, protože do pokoje přišel Styles bez trička, asi si myslí, že na mě nějak zapůsobí, já sem to ignorovala vlezla si pod peřinu. Netrvalo to dlouho a usnula jsem. Ráno jsem se probudila, ale ležela jsem vedle Stylese, strašně jsem se lekla a vyjekla jak malá holka...

TAK TADY JE DALŠÍ ČÁST, JSEM RÁDA, ŽE TO ALESPOŇ NĚKDO ČTE, PROTOŽE TO NENÍ NIC MOC :)) JINAK SE OMLOUVÁM ZA CHYBY, KTERÝCH BUDE ASI DOST.

He changed my life...Where stories live. Discover now