de kus

300 5 0
                                    

hee mensjes! sorry dat ik niet meer had geupload ik had geen tijd. ik probeer een heel lang stukje te makken dus veel plezier!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Femke POV:

we kijken de film de lalaloepsies de dood (sorry wist geen film:)) ik wist niet dat popen zo eng konden zijn. ik keek tijdens de film bij best enge stukjes om. telkens de kant van Louis je hoeft niet bang te zijn ik ben er voor je zei hij met een lieve stem. hij heeft zo'n lieve stem ik kijk weer naar de film net oen er iets eng gebeurde. ik schrok zo erg ik voelde een sterke arm om me heen ik ben bij je er kan niks gebeuren zei Louis. toen de film was afgelopen zei Harry: oké we gaan 7 minuten doen, wie weet niet hoe het gaat? Marieke en ik staken on ze handen op. oké het gaat als volgt legde Harry uit. elke jongen krijgt een nummer, dan worden er allemaal briefjes gemaakt met de nummers oip, en dan als de jongen is gekozen moeten jullie 7 minuten in een kast zoenen, maar je hoeft maar een keer aan de beurt te komen. oke zeggen Marieke en ik tegelijk. iedereen kreeg een nummer er waren 5 briefjes ik was eerst. ik wil zo graag Louis astjeblieft Louis,astjeblieft Louis, ik pak het briefje en lees hardop nummer 3 op. ik kijk rond ik zie Louis staan. ik kan wel de kamer rond springen zo blij ben ik. Harry bracht ons naar de kast in zijn kamer. we stapte in de kast en Harry deed hem op slot. hij keek in mijn ogen en ik die van hem hij kwam dichter bij!

Louis POV:

ze pakt het briefje. astjeblieft ik, astublieft ik. nummer 3 zegt ze ik kan zo wel bij het blijste mens ever. we lopen naar Harry's slaap kamer we stappen in de kast en doet het opslot. we kijken in elkaars ogen ik kom dichterbij. uiteindelijk! ik voel haar zachte lippen ik ben er gewoon verlieft op. we gaan uitelkaar om adem te halen. ze heeft een bigsmile op haar gezicht ik vind je al leuk toen ik je zag, wil je mij vriendinnetje zijn? JA NATUURLIJK! roept ze blij. ik kijk haar aan en kus haar weer de kast word van het slot gehaalt. kom er maar uit tortelduifjes zeggen Naill,Zayn,Liam en Harry tergelijke tijd. Marieke staat achter de jongens en komt naar voren en zegt: en jullie zijn samen? wat gezellig. nu is Marieke aan de beurt zegt Naill met een glimlach alleen ik en Femke zien het want hij kijkt naar ons. nummertje 4 zegt Marieke Niall begint te glimlachen net als ik.

Marieke POV:

ik pak nummer 4 Naill staat op met een bigsmile. ik kan zo de kamer door rennen ik ben zo blij. Niall en ik lopen met Harry mee we gaan in zijn kast zitten en word op slot gedaan. ik kijk in Niall's ogen en hij in die van mij. we horen gebonk aan de anderen kant louis stil anders horen ze ons! horen we iemand fluisteren. Niall kwam iets dichterbij........ hij kuste mij hij kwam van me af om adem te halen. toen ik je zag was ik zo verlieft ik kan gewoon niet zonder jou, wil je mijn vriendinnetje zijn? vraagt hij. natuurlijk wil ik dat zeg ik. ik hoor allemaal gejuich aan de andere kant!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hee mensjes

hoe vonden jullie dit hoofdstuk? ik vond het best goed. het spijt me zo erg dat ik niks had geupdate ik had geen tijd! maar er komt nog een deel! oke hoe zou de film zijn geweest wat zouden de lalaloepsies allemaal hebben gedaan? zie dat in de volgende hoofdstuk (dadadadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

xoxo Femkie nenkie

I Love him (GESTOPT)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu