het bezoekje

302 8 2
                                    

hee mensjes! ik vind het fijn dat mensen dit boek lezen! ik ben zo opgewonden! toen ik met mijn fiets naar huis reed kreeg ik een goed idee! dus hier is het volgende stukje! veel lees plezier

xoxo Fem                                                                                          

--------------------------------------

Femke POV:

Marieke drukte op de bel. ik zag Louis voor de deur staan. als ik in zijn ogen kijk verdrink ik gewoon hellemaal wat is hij toch knap! hee Louis ik ben Marieke Marieke stak haar hand uit Louis stak zijn hand uit ze schudden elkaars hand. toen kwam Louis bij mij en zei: hee Femke hoe gaat het? goed antwoorde ik terug hij knipoogde naar mij daar van moest ik blozen toen moest hij glimlachen omdat ik aan het blozen was. jongens kommen jullie nog? Marieke stond langs me ja kom we gaan naar binnen beantwoorde Louis. we liepen naar binnen daar zaten de jongens op hun telefoons. Naill zag ons en tikte Harry aan die langs hem zat Harry fluisterde iets in Niall's oor en toen  stond Harry op en zij: hee Femke en Marieke!. Zayn en Liam keken op van hun telefoons stopte ze in hun broek en stonden ook op. ze kwamen naar ons toe en gaven ons een knuffel. willen jullie een kopje koffie/thee? zei Liam.

Marieke POV:

willen jullie een kopje koffie/thee? zei Liam doe mij maar een kopje thee zei Femke. en jij Marieke? zei Liam doe mij maar ook een kopje thee zei ik. we gingen op de bank zitten Niall kwam naast me zitten bij Femke ging Louis zitten. toen kwam Liam aan met de kopjes Thee toen we het op hadden hadden heel veel gepraat en toen begon Harry oké we hadden met de groep overlegt en we willen heel graag dat jullie bij ons kommen slapen, willen jullie dat? alle jongens hadden een pruillipje ik keek Femke aan en we waren een beetje lucht aan het praten. toen begon Femke waar moeten we dan slapen? de jongens waren zo blij ze waren in het rond aan het springen. daar hebben we aan gedacht Marieke jij gaat bij Niall slapen en Femke jij gaat bij Louis slapen, is dat goed? ik keek Femke aan en zeiden tegelijk oké is goed. Louis en Femke stonden op en Louis zei ik laat haar me kamer zien en ze liepen weg.

Femke POV:

we stonden op en liepen weg. kijk dit is mijn kamer ik heb een tweepersoonsbed. ik kijk hem schokkend aan nee we gaan niet doen hoor zo ben ik niet zei hij. ik keek al gerust stelend. kom je weer naar beneden we gaan zo een film kijken en een spelletje doen 7 minuten heel leuk er mogen dit keer een meisje een jongen. kom we gaan naar beneden! wat is zeven minuten? wat bedoelt hij met 1 meisje 1 jongen? er spoken allemaal vragen door mijn hoofd. maar ik richt er niet op ik loop naar beneden en zie de jongens al voor de tv zitten met popcorn.

----------------------------------

hee mensjes!

hoe vonden jullie dit stukje? ik vond het wel leuk ieder geval!

ik wil 

aaaaaassssssstttttttjjjjeeeeeebbbbbbllllliiiiieeeeeffffttttt

vote/comment dan maak je me zoooooooooooooooooooooooooooo blij

doei en ik wil vote/ comment

xoxo Femke                        

I Love him (GESTOPT)Where stories live. Discover now