Op naar Curacao

1K 11 1
                                    

Oké dit is mijn nieuwe boek!
Ik weet niet precies hoe dit werkt dus......
Ik hoop dat jullie mijn boek leuk vinden?
Veel lees plezier!

Xoxoxo Femke


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Femke POV:

Ik werd wakker het was 7uur ik vond deze dag best spannend! Ik liep mijn bed uit en zette de douche aan en ging douche.( dat is best logies:)) ik dacht bij me zelf zou Marieke al wakker zijn want we gaan naar Curaçao. Na 5 minuutjes stap ik de douche uit en ga naar mijn kledingkast. ik pak een gestreepte t-shirt en een rode broek ik doe mijn rode Nice aan en loop naar de badkamer. Ik pak mijn mascara en oogschaduw en doe het op en daarna pak mijn koffers. 2 voor kleding/schoenen de ander voor de belangrijke spullen. Ik pak ze en loop de trap af. Ik pak snel 3 wortels en doe de deur open en loop naar buiten ik loop naar mijn rode auto( je leest dat ik veel van de kleur rood hou:)). Ik stap de auto in en rij weg. Als ik bij het huis van Marieke aan kom staat ze al buiten. Hoe lang sta je hier al? Vraag ik maar 5 minuutjes antwoord ze. Ik stap de auto uit en doe de koffers in de auto.


Marieke POV:

Ze stapt uit en pakt me koffers en stop ze in de auto. Ik stap ook in de auto als ik er in zit zie ik een (hoofd wiebelend) poppetje van Louis. Als ze in stapt vraag ik: leuk poppetje heb je die nieuw? Ik wijs naar het poppetje ja gister gekocht leuk hè? Zegt ze ik knik en we rijden weg. One direction is in Curaçao zeg ik echt,dan wil ik er nu meteen heen! Zegt ze en drukt op het gaspedaal we vliegen naar voren.

~15 minuten later~

We komen het vliegveld binnen we rennen meteen naar de balie. Als we in hebben gecekt wijst ze onze vliegtuig we rennen er naar toe. We leggen onze spullen op de lopende band we stappen in de vliegtuig. ik vind het best spanend maar Femke zit hier met een bigsmile op haar gezicht. Ik keek haar aan' je hoeft niet bang te zijn zei ze ik keek haar lachend aan


~~~~~~~~~~~~~~

Hee mensjes

Ik heb geen inspiratie meer

Maar ik ga snel weer schrijven

Xoxoxo Femke

I Love him (GESTOPT)Where stories live. Discover now