Op bezoek

351 10 2
                                    

Hee mensjes

Hoofdstuk 3 alweer

Voor mij is dat best snel andere boeken hebben er 92 ja zo'n boek lees ik!

Veel leesplezier van hoofdstuk3

Xoxo Femke

~~~~~~~~~~~~~~~~

Femke POV:

AAAAAAAH DAT IS GEWOON LOUIS TOMLINSON! Hij is veel knapper in het echt! Ik moet me in houden om niet te gillen na elke 5 minuten komt er wel een meisje voor een handtekening. Hij is echt kei gezellig en grappig. Als je mijn naam te moeilijk vind dan noem je maar: Lou superma...
Hij kan al niks zeggen of ik zeg:LOUBEER we liggen helemaal in de deuk. En u mevrouwtje hoe mag ik u noemen? zei hij op een deftige stem nou noem mij maar ik denk even: ja ik heb het Fembeer. Fembeer? Ja Loubeer,wat is er? Nou ik vraag me af, kom je sammen met je vriendin naar onze ver dieping? Ja oké zegt ik met een lag op mijn gezicht we zitten op de 3de verdieping 333 zei hij ik rende naar binnen naar Marieke ik sla de deur dicht en ga tegen de muur aan staan. MARIEKE schreeuw ik geen antwoord MARIEKE ze loopt onze kamer uit. Wat is er is het zo dringend? Ik knik heftig mijn hoofd. Wat dan zeg het maar zei ze nou ik lag op het strand en toen viel er een jongen op mij sorry heb je niet gezien ik zei van oh ik ben vaker onzichtbaar we moeste lachen. Hij vroeg of ik naar zijn verdieping kwam met jou Maar ik moest me inhouden om niet te gillen! Waarom niet Femke laat me niet wachten.nou het was LOUIS TOMLINSON! Aaaah schreeuwde Marieke.


Marieke POV:

Wouw Louis Tomlinson! We gaan er heen misschien zijn de andere er ook! Ik schreeuw nog steeds aaaah ik kan niet meer stoppen. Na even kijk haar aan oké wie vind je het leukst van ze allemaal? Louis natuurlijk hij is het knapst.

I Love him (GESTOPT)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant