Liefde op het 1 gezicht

398 8 4
                                    

Hee mensjes

Dit is mijn 2de hoofdstuk

Dus veel leesplezier

Xoxoxo Femke

~~~~~~~~~~~

Louis POV:

Zouden er mooie meisjes zijn? Er zijn er genoeg antwoordt Harry. Ik kijk hem boos aan haha Harry dat is grappig(dit is een nep-grappige zin) ik ga na het strand zeg ik meisjes uit zoeken zeker! Zegt Harry. Niall ga je mee? Ja is goed hij loopt naar de keuken en komt terug met 2 zaken chips kom we gaan zegt hij we liepen naar buiten. ik wou de deur dicht doen toen Harry riep: ga meisjes uit zoeken!

Femke POV

We waren geland we pakte onze koffers En liepen naar buiten. Ik riep een taxi en zei de aders,we dede onze koffers achterin en gingen zitten. Na 5 minuutjes rijden kwamen we aan ik zag ons strandhuisje al. Ik rende er naar toe ik deed in sloomotion (heb geen flauw idee hoe je dat schrijft?) de deur open omdat Marieke zo sloom was. Toen ze er was deed ik de deur fatsoenlijk open. Wow!komt als enige uit me mond ik kijk Marieke aan die met een open mond in de deur opening staat. Ik doe haar mond dicht en loop naar binnen' ik pak het grootste bed en ren de slaap kamer in. Marieke rent achter me aan haha ik heb het grootste bed zeg ik Marieke kijkt boos naar me en gaat in het bed langs mij liggen. Ik ga naar het strand zeg ik oké ik zie je zo! Ik loop naar buiten(met bikini:)) ik ga op een rustig plekje liggen.

Louis POV:

Ik loop dagdromend over het strand Niall zit daar bij meisje en ik moest weg gaan! Zou Harry gelijk hebben zouden er mooie meisjes zijn? Ik kijk over het strand nee geen leuk meisje. Aah ik val en ik lig boven iemand ze kijk heel geschrokken ik ga van haar af en ga langs haar liggen. Sorry ik zag je niet zei ik geeft niks ik ben vaker onzichtbaar lacht ze ik lach ook mee.Kom je naast me zitten? Vraagt ze ja tuurlijk wacht even ik ren naar Niall die daar snikkend ligt. Wat is er?vraag ik nou ik vroeg of ze s'avonds iets te doen had en sloeg toen in mijn gezicht. Ik kijk hem raar aan en pak dan mijn handdoek waar ga je heen?Zei Niall ik ga naar een meisje die daar ligt ze vroeg of ik langs haar wou liggen. Hoe heet ze? Zei Niall weet ik niet maar ik kom er snel achter. Ik ren zo hard als ik kan naar haar toe ik leg mijn handdoek neer en ga langs haar liggen. Hoi ik ben Louis, Louis Tomlinson

Louis Willems Tomlinson Ik strek mijn hand uit Femke, Femke van vlied , Femke Maria van vlied

We lachen en kletsen veder!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hee mensjes!

Dit was mijn tweede verhaal alweer grapje hoofdstuk

Ik hoop dat jullie hebben genoten en een leuke tentoonstelling vinden

Nee grapje nieuwe videoclip van one direction is uit aaaah! Story of my life heet het liedje

Nou luisteren dus!!!:)

Xoxoxo Femke van het laatste hoofd stuk

Grapje:) :):)

I Love him (GESTOPT)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu