1.kapitola - Spomienky na život minulý

46 2 0
                                    

Lesy pre neho boli vždy odpočinkom, útekom od každodennej rutiny a reality, ponorením sa do jeho vlastného sveta bez problémov a ťažkostí.

Keď bol tínedžer, bol introvertom. Necítil sa dobre v spoločnosti cudzích ľudí, preto sníval, že raz bude mať chatu v hlbokých lesoch, kde ho nik nebude otravovať, nikto nebude vedieť, kde je. Samozrejme, že chcel aj deti, milujúcu ženu a dobrú prácu, ale keby len nemal sny o deťoch, vybral by si chatu v lesoch, pretože ľudia sú idioti. Bez ohľadu na to, ako dobre sa správajú, akí dobrí sú, keď ich vidíš, všetci sú idioti. On to vedel, a práve preto mal sen s chatou.

Ten si teraz mohol splniť. Myslel, že svoju prácu urobil, že posolstvo, ktoré mal poslať, poslal.  Preto si nerobil starosti s tým, či to bol dobrý nápad. Predsa len, opustil svoju partiu, s ktorou bol viac ako desať rokov. No jemu to bolo jedno. Predsa si povedali, že už nebudú nič podnikať. Druhýkrát. Tento krát to už bude navždy. Žiadne sladké reči okolo návratu, žiadne presviedčanie či argumenty. Muž si totiž vychutnával svoju pohodu v lesoch, kde ho nerušil nik a jediné problémy boli, že nemal dostatok dreva alebo mu dohorela sviečka.

Až keď sa tieto problémy dostavili, zistil, že po nich túžil celý život.

A aj keď tu boli, život si užíval naplno. Teraz už mohol, po rokoch skúseností, útrap a podobných vecí.






Tak, konečne som sa dokopal a Operácia Orbital Expres je tu! :-D Na začiatok trochu záhadná časť a ďalšia bude čoskoro! (P.S. obal knihy si nevšímajte, je len pracovný ;-))


Operácia Orbital ExpresWhere stories live. Discover now