11. First Date

169 6 0
                                    

TAK TADY TO JE. OMLOUVAM SE ZA CHYBY, KTERYCH TAM BUDE HODNĚ :DD.

Ráno jsem se probudila v Harryho náručí dole na gauči. Opatrně jsem se vykroutila z Harryho náručí, protože ještě spal. Povedlo se mo ho nevzbudit. Došlo mi, že zítra se Rachel a Drew vrátěj. Přišla jsem do kuchyně a začala dělat vafle. Za pár minut jsem byla hotová. Vytáhla jsem 2 talíře a naservírovala snídani. S tácem jsem přišla do obývacího pokoje a viděla Harryhp jak pořád spí. Nechtěla jsem ho budit, tak jsem začala jíst bez něj. Byla jsem v polovině a Harry se konečně začal probouzet. ,,Dobré ráno spáči." zasmála jsem se. ,,Dobré." Řekl ospalé. ,,To je pro mě." Ukázal na talíř s vaflemi. ,,Né, to já sem si jen tak pro sebe udělala 2 talíře vaflí. Jasně, že to je pro tebe." Zasmála jsem se. ,,Děkuji" Nechala jsem ho to dojíst a pak šla umýt a uklidnit nádobí. Vrátila jsem se zpět do obýváku a všimla si Harryho jak přeskakuje kanály v televizi. ,,Dává něco zajímavýho?" zeptala jsem se zničené. ,,Je to samá telenovela." Zasmál se. ,,Tak to je něco pro tebe viď?" řekla jsem a podívala se na něj. Zničeho nic po mě hodil polštář.

HARRYHO POHLED:

Uviděl sem polštář vedle sebe a něco mě napadlo. Vzal jsem ho a hodil ho po ní. Bylo v ní vidět pobavení, ale i vztek. ,,Proč?" zeptala se a probodla mě vražedným pohledem. Vzala polštář a namířila si to ke mě. Netrvalo dlouho a už všude litalo peří z polštáře, protože se tam jaksi udála polštářová bitka. ,,Rachel mě zabije.'' Říkala mezi tim co mě mlátila polštářem. Musel sem  se smát. Chytil se jí za boky a přitáhl k sobě, věnoval sem jí polibek. Nejdřív byla vyděšená, ale potom začala spolupracovat. Najednou někdo otevřel dveře.

JESIIN POHLED:

Harry mě chytl za boky apřitáhl si mě, políbil mě a já začala spolupracovat, ale někdo začal odemikat dveře. Jenom sek koukala a najednou vešla Rachel a Drew. ,,Ahoj Jess, vrátili jsme se trošku dř...'' Tu větu nedořekla, když uviděla jak sedim na gauči, vedle mě Harry a všude okolo peří z polštářů. ,,Harry?! Co ty tady?'' Řekla dost překvapeně. ,,No j-já...doučuju Jess matiku.'' Falešně se usmál. ,,Aha, a jak mi vysvětlíte to peří?'' Zasmála se. ,,No, to byla polštářová bitka.'' Zasmála jsem se. ,,Aha, tak to prosím vás ukliďte.'' Protočila očima a šla směrem do kuchyně. Jakmile zmizeli z dohledu dostali jsme s Harrym strašnej záchvat smíchu. ,,Nevypadnem odsudd?'' Zeptal se Harry. ,,To beru, ale musim se převlíct.'' Dořekla sem a šla do pokoje, Harry šel jako magnet za mnou. Nejdřív sem šla do koupelny provést ranní hygienu a to samé i Harry, pak jsem se postavila před svou šatní skříň a začala vybírat oblečení. Vyhrálo fialové tričko, černý svetřík a kytičkované legíny. Když jsem se oblíkala nemohla jsem si nevšimnoput jak mě Harry pozoruje, nad tím sem se musela pousmát. ,,Jdeme?'' Podívala sem se na zamyšleného Harryho. ,,Fájn'' Sešli jsme dolů a já šla za Rachel. ,,Rachel, jdu ven, vrátim se někdy večer.'' Udělala jsem psí oči. ,,Dobře, ale do půlnoci doma.'' Zasmála se. Nazula jsem si svoje fialové vansky a mohli jsme vyrazit. ,,Kam vlastně jdeme?'' Zeptala jsem se. ,,To bych taky rád věděl.'' odpověděl Harry, usmála jsem se. V kapse mi začal vybrovat mobil. Na displeji svítilo jméno Lucy. Zvedla jsem to a slyšela pištící Lucy. ,,JEEEESS! Nuvěříš co se mi stalo.'' Zaječela a já málem ten mobil leknutím zahodila. ,,Né to neuhodnu.'' řekla jsem nezaujatě. ,,Začala sem chodit s Lucasem.'' Řekla hrdě, vykouzlila mi tim úsměv. S Lucasem chtěla být už dlouho. ,,A hádej co já'' ,,Nenapínej a říkej.'' Žadonila Lucy. ,,Já chodim s Harrym.'' Otočila jsem se a usmála se na něj. Úsměv mi opětoval. ,,To je SKVĚLÝ! A co méte dneska v plánu, protože mi jdeme s Lucasem do kina a tak byste mohli jít s náma.'' ,,To zní skvěle.'' ,,Tak pá v kině.'' Položila jsem to. ,,Takže spolu chodíme jo??'' Řekl a přitáhl si mě k sobě. ,,Teda jestli ovšem chceš.'' Podívala sem se mu do jeho zeleně pronikavých očích. ,,Jasně, že chci. A co teda budeme dělat dneska?'' ,,No, Lucy začala chodit s Lucasem a jdou do kina, jdeme s nima.'' ,,A na co se jde?'' Pousmál se. ,,Tak to nevim, ale jestli vybírala Lucy, tak na nějakou romantickou komedii.'' Zasmála jsem se.

HARRYHO POHLED:

,,Dobře.'' Věnoval sem jí úsměv a polibek na čelo. ,,Pojedem??'' Zeptal jsem se. ,,Jasný'' Hned odpověděla. Nasedli jsme do auta a jeli. Zapnul jsem rádio, Jess si začala zpívat, musel jsem se pousát. ,,Jsme tu. Křikl jsem přes rádio a vyplnul ho.'' Jess na mě udělala vražednej pohled. ,,Alespoň tuhle písničku si mě mohl nechat dozpívat.'' Ušklíbla se. ,,Promiň.'' Udělal jsem psí oči a chytnul jí za ruku. Vešli jsme do nákupního centra, ve kterém se náchází kino. Hned jsme uviděli Lucy a toho jejího kluka. ,,Jakže si říkala, že se jmenuje ten kluk?'' ,,Lucas.'' Podívala se na mě. Jess přiběhla za Lucy a objala jí. ,,Ahoj Harry.'' Usmála se na mě Lucy. ,,Čau.'' ,,Na co se jde?'' Zeptala se Jess.'' ,,Rozhodovala jsem se dlouho a nakonec vybrala Hunger Games 2.'' Natěšeně odpověděla. ,,Jé, Hunger Games jsem viděl, takže souhlasim.'' ,,To jsem ráda.''

Před filmem jsem koupil jeden velkej popcorn a velkou colu pro mě a Jess, to samý udělala Lucy s Lucasem. Nějakýmu tomu divnýmu chlápkovi v kině se dali lístky a šli si sednout do sálu. Překvapivě tam moc lidí nebylo. Film ještě nezačal a mi s Jess jsme už snědli polovinu popcornu. Když film začal všichni v sálu utichli a napjatě pozorovli plátno.

TAK JO. TADY JE TA SLÍBENÁ DELŠÍ ČÁST. DNESKA JSEM NEBYLA VE ŠKOLE A JE MI DOST BLBĚ. ZEJTRA JSEM DOMA, TAKŽE PŘIDÁM DALŠÍ. DEKUJU VŠEM CO TO ČTOU :33.

He changed my life...Where stories live. Discover now