Chapter 1

720 58 21
                                    

P.O.V Julia Gaunt.

Ik kijk uit het raam terwijl de rode stoomtrein waar ik in zit met mijn twee vriendinnen, Kings Cross verlaat. Ze zwaaien enthousiast naar hun ouders door het raam. Wat was ik jaloers... Mijn vader was een paar jaar geleden gestorven in Azkaban, waarom? De eerste keer dat hij naar Azkaban moest was het samen met mijn opa. Ze hadden een vreselijke ruzie gehad die uit de hand was gelopen.

Toen mijn vader drie jaar later vrij kwam heeft hij mijn opa en resterende familie als nog vermoord. Ze zeiden dat hij er trots op was. Hoe kon je daar in godsnaam trots op zijn? Het enige wat ik van mijn opa heb is zijn ring. Niet dat ik nou zo trots ben op mijn opa, volgens vele geruchten mishandelde hij mijn vader en mijn tante Merope. Merope was verliefd en getrouwd met een Dreuzel, Tom Riddle (senior).  Blijkbaar hadden ze ook nog een zoon, hij heeft de naam van zijn vader gekregen, mijn tante stierf helaas kort na de geboorte, ik heb helaas geen idee waar Tom is, wat zou er met hem zijn gebeurd? Zou hij een beter leven hebben dan ik? Ik die al jaren alleen in een armoedig Dreuzelhuisje woon....

"Hey waar zit jij aan te denken?" Zegt Sofia. Sofia Lancaster was er altijd voor mij, ze probeerde me altijd op te vrolijken als ik mijn familie miste. "Eh- nee het is niks, ik was gewoon aan mijn toelatingsbrief aan het denken."
"Toelatingsbrief?" Zegt Evelyn die naast Sofia neer plofte. "Waarvoor dan? "

"Voor Zweinsveld natuurlijk" zucht ik. "Ik heb geen ouders die het ondertekenen zoals jullie..."
"Professor Perkamentus ondertekend het heus wel voor je! Dat heeft hij de afgelopen jaren toch ook gedaan?" Zegt Sofia bemoedigend. "Ja, je hebt echt kei veel geluk dat Perkamentus dat voor je doet! Ik had gehoord dat Lucius Malfidus het ook had geprobe-"

"Echt?" Zeg ik. "Ja Lucius Malfidus, die zesde jaars, niet heel belangrijk. Maar ik hoorde dat hij ook aan Perkamentus had gevraagd om zijn toelatingsbrief te ondertekenen, maar Perkamentus had het geweigerd..." Zegt Evelyn.
"Dat is toch logisch Ev? Lucius Malfidus heeft gewoon twee ouders.." Zegt Sofia alsog het zo klaar als een klontje was. "En wat voor ouders.." Voegt Evelyn er aan toe. Evelyn en ik hadden een vreselijke hekel aan Abraxas Malfidus, hij had Sofia twee jaar geleden een Modderbloedje genoemd in Klieder en Vlek toen ze weigerde om zijn zoon Lucius voor te laten gaan.

"Ik heb echt geen zin om van Hogwarts af te gaan na dit jaar... Ik zou mijn god niet weten wat ik hierna moet gaan doen.." Zucht ik terwijl ik met de stoelleuning speel. "Dan zorg je gewoon dat je zakt voor de examens, makkelijk zat!" Lacht Sofia waardoor Evelyn en ik ook beginnen te giebelen.

"Ik wil een schouwer worden!" Zegt Evelyn trots als ze haar borst voorruit steekt. "Oh ja, jij wel..." Zeg ik sarcastisch. "Ja, er moet toch iemand zijn die de Duistere Tovernaars stopt?" Zegt ze. "En jij bent de aangewezen persoon daarvoor?" Zeg ik vol ongeloof. "Natuurlijk! Heb je niet gehoord dat de Tovernaarswereld helemaal overhoop ligt? Er zijn groepen mensen die Dreuzels vermoorden voor de lol! En dat niet alleen, ze zijn ook niet zo dol op Dreuzel geborene of halfbloedjes!"

Sofia kijkt een beetje angstig maar probeert snel weer normaal te kijken.
"Sofia-" stamelt Evelyn. "Sorry ik was-"
"Maakt niet uit, ga nu maar verder" zegt ze kortaf. Het is even stil. "Maar waarom doen ze dat dan volgens jou?" Zeg ik. "Nou... Mijn vader zegt dat er geruchten zijn dat ze allemaal horen bij een Duistere Tovernaar... "

Ik begin te lachen. "Wie dan?" Zrg ik spookachtig. Evelyn haalt haar schouders op. "Niemand durft zijn naam uit te spreken, pa zegt dus ook niks..."

A/N, hey! Dit is dus de proloog van de prequel op mijn Hidden Secrets serie! Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Laat het me alsjeblieft weten! Lovee☺️

Hidden Secrets , The Beginning - Harry Potter fanficWhere stories live. Discover now