Diabolique

1.1K 68 22
                                    

Suntem ceea ce vrem sa fim. Fatalitatea este doar un mijloc de a ne argumenta esecurile. "Asa a fost sa fie." Daca viata ti-a dat un sut in cur, nu ai altceva de facut decat sa te intorci si sa-i bagi doi pumni in gura.

Isa PDV 

Deja stiam ca Danny simtea ceva pentru mine, iar asta ma bucura. Imi placeau ochii lui mai mult decat cei ai lui Paul. Mama mi-a spus mereu ca ochii sunt oglinda sufletului. Daca era asa, atunci Danny are un suflet mai bun decat Paul. La naiba cu sufletul. Tot ce conteaza e inima. Iar inima mea este rupta in doua. Una vrea sa lupte cu Ana pentru ca Paul sa devina al meu in totalitate. Cealalta parte insa, il vrea pe Danny langa ea. 

Cam intre sentimentele astea pendulam cat timp am stat in taxi. Insa cand am coborat si l-am vazut pe Danny asteptandu-ma, m-am decis. Paul va fi pus pe jar, Ana fiarta la foc mic, iar Danny ii va condimenta pe amandoi. 

- Buna Isa, spuse el venind sa ma intampine cand ma vazu coborand din masina. 

- Buna Danny, am raspuns eu, simtind cum Paul ramanea in trecut. Totusi, aveam o razbunare in plan si nu va scapa de ea. Mai tarziu... ei bine mai tarziu va fi altceva. 

- Deci, care este scopul pentru care m-ai chemat in asa mare goana? ma intreba el curiozitatea fiind vizibila in ochii lui. 

- Pentru ca ai fost baiat rau si ai jucat cu amandoua taberele, am raspuns luandu-i bratul si indreptandu-ne spre intrare. 

- Cum asa? ma intreba el in timp ce imi deschidea usa localului. Am jucat doar cu Paul. 

- Iar acum vei juca cu mine, i-am raspuns eu, bagandu-l usor in ceata. 

- Mhhm, facu el. Si ce vrea sa inseamne asta? 

- Vrea sa insemne ca ma vei ajuta sa ma razbun pe Paul, pentru faptul ca m-a inselat tocmai cu Ana, dupa care ii voi lasa sa faca tot ce doresc! Iar tu, avand in vedere ca spui ca te-ai indragostit de o blonda... 

- Nu am spus asta, ma intrerupse el. 

- Gura! I-am taiat eu macaroana. Ma lasi sa continui? 

- Mda. 

- Bine. Continuam discutia asta la masa. „Ce-mi place sa fiu rea." 

Cateva minute mai tarziu, dupa ce i-am expus ideea mea, Danny se ridica peste masa si se apleca peste ea ca sa ajunga mai aproape de mine. 

- Doar nu ai de gand sa faci asa ceva! 

- Mister Daniel, esti cu mine, sau impotriva mea? l-am intrebat sec. 

- E prea tarziu ca sa ma retrag din toata povestea asta, asa ca sunt cu tine, raspunse el asezandu-se resemnat inapoi pe scaun. Deci chiar vrei sa faci asta? 

- Cu siguranta! 

- Ti-am spus cumva cum a reactionat Paul cand a aflat ca ai plecat? ma intreba el cu un suras malefic pe chip. 

- Nu, dar am senzatia ca imi vei spune acum, i-am raspuns aplecandu-ma peste masa ca sa prind tot ce avea sa-mi spuna. 

- A innebunit efectiv. Te stie emotiva si ii era frica sa nu recurgi la ceva nesabuit. 

- Asa... Continua! l-am indemnat eu. 

- Si exact asta vrei tu sa inscenezi, femeia lui Dumnezeu. 

- Cu atat mai bine. O sa fie foarte credibil din punctul lui de vedere! 

- Nu exista pe lume animal mai periculos decat femeia inselata, spuse el oftand, ridicand paharul spre mine in semn de toast. 

M-am nenorocitWhere stories live. Discover now