Eldar'ın Varisi 11. Bölüm / İkinci Kitap

13.8K 270 23
                                    

 Birinci kitabı, kitap olacağı için yayından kaldırmak zorundaydım anlarsınız ki. Ama ben sizi de mağdur etmemek için ve ikinci kitabı okuyabilmeniz için bir özet yazayım dedim. 

Eldar’ın Varisi I Kısa Özet

10. bölümden sonrası…

20. bölüme kadar saray eğlenceleri ve partileri, 13. Bölümde olan Elena’ya düzenlenen saldırı ve onun kaleyi terk etmesi dışında oldukça eğlenceli geçen olaylarla dolu.

20. Bölüm sonrasında, 1. Bölümde düzenlenen saldırı açığa kavuşuyor ve Elena düzenlediği baskın sonrası köle tacirleri tarafından kaçırılıyor.

25. bölüme kadar Elena, bir kralın onu satın alması üzerine bir odaya tıkılı kalıyor. Orada bir sürü ekşın dolu şeyler oluyor, kralımız Elena’ya abayı yakıyor.

Sonrasında Elena bir şekilde kurtuluyor tabi…

25-50 arasında çok fazla dehşet verici olay olmadığı için bariz bir şey söylemeyeceğim, av partileri, şölenler, gelenler gidenler var. Elena’nın eski sevgilisi gibi mesela… Ve tahtta gözü olan kuzeni Jonathan..

Son bölümde, bir sürü terslik oluyor. Elena’nın eski sevgilisiyle arasında geçen olaylar Jonathan’ oyunuyla başka bir hal alıyor. Liam’ın Elena’yı Neméth’e götürmesiyle işin gerçek yanı ortaya çıkıyor. Sonra da hikayemiz Neméth’te devam ediyor.

1.Bölümden itibaren okumaya başlarsanız, sanmıyorum ama aklınıza takılan bir nokta olursa bana sorabilirsiniz,  kitabın geri kalanı hakkında da fikir elde edebilirsiniz. Şimdiden iyi okumalar. Hadi ikinci kitaba koşun ^_^

ELDAR'IN VARİSİ  (KİTAP)Where stories live. Discover now