Dincolo de cuvinte

6.4K 239 27
                                    

Jess POV

Stateam fata in fata doar ne priveam,si pana la urma rup tacerea.

-Uite care e faza,iti convine,nu-ti convine eu ma mut cu tine.Daca ai ceva de comentat ,nu comenta ,clar?! i-am zis eu cu mult tupeu.De obicei cand am senzatia ca ma fac de ras prind tupeu si vorbesc cam mult.

Au fost cateva clipe de liniste,apoi s-a apropiat de mine,luandu-ma in brate si sarutandu-ma pe frunte.Ne priveam in ochii,iar eu nu puteam sa nu ii citesc durerea din ochii lui.Trebuia sa il inteleg,a suferit mult,dar trebuia sa ii ocup cumva timpul,sa nu se mai gandeasca la mama lui,la familia lui.

-Hai ca bagajele astea nu se cara singure.i-am zis eu schitand un mic zambet.

Nu mi-a dat nici un raspuns,doar s-a dus la masina si a luat cateva bagaje,apoi facandu-mi semn sa il urmez.Probabil catre camera lui.Avea o casa mare cu 2 etaje,pacat ca era atat de nelocuita.Camera lui era undeva la etajul unu.

-Woooww.am zis eu uimita.

-Wow ce?/ imi zice el calm.

-Wow ce curatenie este.Nu ma asteptam sa vad curatenie in camera unui baiat,si mai ales in camera unui bou ca tine.

-Bou,aa??

-Iubesc boii!!ii zic eu in timp ce ma apropii de el si ii dau un pupic pe buze.

-Uite aranjeaza-ti tu astea pana le aduc pe celelalte.Ok??

-Ok.

Avea o camera foarte frumoasa,patul mare cu o lenjerie gri cu alb,asa ca pentru baietii,o mica biblioteca cu niste carti umpic interesante,pe care sigur o sa le citesc.Hmm o colectie impresionanta de albume,se vede ca e fan Mafia,2-pac,Jay-z si alti rapperi neinteresanti din punctul meu de vedere.Pe birou avea niste trofee,erau foarte vechii,probabil de cand era el mic.

-Hey ce faci??Mi-ai luat camera a control??intreaba el.

-Mda,impresionant!!De cand ai tu trofeele astea la fotbal.?

Se uita la mine,si fata lui se intristase mai rau ca pana acum,iar ochii aproape se abtineau sa nu planga.

-Obisnuiam sa joc cu tata fotbal.El ma ducea la antrenamente,cu el ma antrenam si acasa,si el imi lua apararea in fata mamei cand mai spargeam cate un geam....pe saptamana.

Am inceput sa radem amandoi,apoi el s-a intristat brusc,si m-a luat in brate strangandu-ma tare.Ii simteam respiratia calduta care imi apasa cu putere gatul,apoi am simtit cateva picaturi caldute cazand pe umarul meu.L-am departat putin de mine,ca sa pot sa il privesc in ochii.El plangea.Baiatul pe care nu credeam sa il vad vreodata plangand,plangea.Iar mie mi se rupe inima sa il vad asa.Eu daca as fi trecut prin cate a trecut el,probabil nici nu mai eram,nu asi fi suportat niciodata atata suferinta.Apoi l-am luat iar in brate,strangandu-l cu putere.

-Lasa ca o sa trecem si peste asta.Iti promit.i-am zis in timp ce lacrimile imi pusesera stapanire pe  fata.

S-a  departat de mine,si s-a asezat pe margnea patului,privindu-ma in timp ce lacrimile ii curgeau pe fata.

-Eu nu cred ca o sa pot sa trec si peste asta.Nu sunt in stare sa fac nimic.Poate o sa mai stam cateva luni asa,apoi o sa ne trebuiasca banii,eu nu sunt in stare sa preiau firma mamei,ce dracu stie sa faca un om care abia a terminat liceul,iar daca o sa muncesc altceva,nu o sa fiu in stare sa am grija de tine.Nu o sa pot sa iti ofer luxul cu care ai fost tu obisnuita pana acum.

Il priveam in ochii,si ma dureau cuvintele lui,adica eu ce stau cu  el pentru banii.Asi fi in stare sa stau oriunde daca stau cu el.Nu i-am zis nimic,doar mi-am luat hainele si m-am dus sa le aranjez in dulap,care era defapt o  camera mai mica.Se pare ca si aici avea aranjat.In timp ce aranjam hainutele,imi aduceam aminte de ceea ce tocmai zisese el,lacrimile iar imi luasera in stapanire fata.Doua brate isi fac aparitia in jurul abdomenului meu,puteam sa ii simt respiratia in ceafa mea.Ma saruta pe gat si apoi pe ureche si imi sopteste:

[18+] RISC si CASTIG!Where stories live. Discover now