Cate un pic..pic..pic

7.5K 246 14
                                    

Deci nu imi venea sa cred ce zisese,nu aveam nici o treaba cu el.Ray se uita la mine cu cea mai mare scarba,si apoi imi zambi pervers.

-Copii,duceti-va si dati-va in trenuletul acela.le zice el in timp ce le dadea niste bani.

Apoi se aseza langa mine pe banca,imi zambea pervers,in timp ce ne privea pe rand si pe mine si pe Sorin.Ma speria privirea lui.

-Si ia zi ma Sorine de cand ma faci tu pe la spate?

-Frate ce ai??

-Stii ceva Ray,nu te mai baga in viata mea.i-am zis eu cu o voce calma dar totusi ordonandu-i.

-Jess,te rog eu taci dracu in pula mea,si lasa-ma sa vorbesc.mi-a zis Ray,aceste cuvinte ma ingrozeau,am inceput sa inghit in sec.

-Sorine,nu mai face pe oaia sfanta.Daca erai un om calumea,si mai ales un bun prieten cum pareai,nu erai aici cu iubita mea.

-Nu sunt iubita ta.asa ca inceteaza si pleaca.

-Nu esti,dar ai fost,sau nu mai ti minte.?imi zice el pe un ton ironic

-Nici tu nu ai fost oaie sfanta,asa ca taci si lasa-ma dracu in pace.i-am zis eu tipand in timp ce imi luam geanta sa plec de acolo.

S-a apropiat de mine,si m-a luat in brate.Fetele noastre erau atat de aproape incat ii puteam simti respiratia,corpurile noastre erau lipite,si ii puteam simti usor inima cum bate.Ne uitam unul la altul ,iar el cu o voce calma si dragastoasa mi-a zis:

-Te rog frumos,stai macar sa vezi ce am de zis,si apoi decizia e a ta.apoi departandu-se usor de mine si uitandu-se la Sorin.

Se uitau unul la altul cu atata ura,parca nici nu erau prieteni,iar eu am decis sa raman sa vad ce are de zis,pana la urma nu aveam de pierdut nimic.

-Sorine,tu stiai ce eu eram cu ea,defapt toti stiati.Tu stiai ca faceam toate eforturile sa nu ma gandesc la sex,si aveam de gand sa o astept pana avea ea chef.Stiai??

-Hai frate ma lasi ce a fost a fost.ii zice pe un ton scarbos.

Unde era Sorin ala glumetu si bun prieten.Si inca nu pot sa cred ceea ce tocmai zisese  Ray.Stateam pe banca si ma holbam la amandoi.

-Raspunde-mi a intrebare in pula mea.zice Ray nervos.

-Da stiam,altceva?

Ma simteam ca la film,aveam nevoie doar de un popcorn.Dar nu puteam sa stau linistita era vorba despre viata mea,si nu mai intelegeam nimic.

-Altceva??Frate nu mai face pula mare,daca nu iti intra in gura.Stiai aa???Atunci de ce dracu ai pus-o pe tarfa aia de Maria,sa imi faca asta?Cred ca stiai foarte bine ca nu mai facusem de mult sex,si ma excitam din orice.

A fost un moment de liniste,iar eu nu mai puteam sa ma abtin,asa ca am izbucnit in plans.Eram proasta la patrat.Am suferit in aceasta luna,mai mult decat am suferit toata viata.Eu aveam impresia ca asta e,ce a fost a fost,dar nu era asa.Am crezut in Sorin,imi placea de el,era dulce,amuzant,dar era un mare mincinos.Iar pe Ray,care il credeam un porc,incerca sa se schimbe pentu mine?Da,nici mie nu-mi vine sa cred.

Mi-am sters lacrimile, l-am luat pe Flin si m-am indreptat spre iesire.El nu intelegea de ce plecasem asa dintr-o data,insa nu mi-a pus nici o intrebare deoarece imi vedea ochii lacrimati si rosii.Am luat un taxi pana acasa.Parintii mei erau in leaving,dar am trecut pe langa ei fara sa-i salut,vruiam sa ajung cat mai repede in camera mea.Trebuia sa ma descarc!!

Stateam intinsa in pat,cu perna pe fata.Ma gandeam la tot ce mi s-a intamplat,la viol,la aceea saptamana in care eu si Ray am fost iubiti,la acel moment cand l-am gasit cu aia pe canapea,la momentele cand am ras cu Sorin,si la momentul cand am descoperit cine e Sorin.El defapt ce vrea??Nu inteleg.

-Nuuu,va urasc pe amandoi!!am zis eu tipand ,aruncand cu perna pe jos.Apoi un alt sir de lacrimi au inceput sa imi inunde fata.

Am luat perna si am pus-o in pat,incercand sa ma linistesc.Apoi imi sare in ochii o sticla de JackDaniel's.Il sun pe Kyle,va mai amintiti de el,este cel mai bun prieten al meu,si il rog sa vina la mine,motivul am o treaba urgenta cu el.Imi iau sticla,si cobor in leaving.Kyle a cam intarziat ,asa ca am inceput singura sticla.Era tare,dar nu-mi pasa.Vruiam doar sa uit de acei doi infecti.Am baut un pahar,si se pare ca isi facuse efectul,oricum eu nu prea consumam baututi alcoolice.Apoi se aude usa cum se deschide,probabil era Kyle.

-Da fraiero,ce era asa de urgent?imi zice el inainte sa ma vada la fata.

-Urgenta e urgenta.ii zic eu balbaindu-ma putin.

-Doamne fereste,tu esti beata??imi zice mirat.

-No,eu..eu nu sunt beata......sunt suparata pe viata asta de cacat pe care o am.

-Hai ma Jess,lasa dracu sticla ai ca si asa esti beata si duhnesti de la 5 metri.

-Ce daaacaaa??Nu...imi pasa.V-am strans aici pe voii prietenii mei adevarati.Sa beem.Doamne ajuta.zic eu in timp ce dadeam inca un paharel peste cap.

-Sunt doar eu aici??imi zice el amuzat .

-Pai da!!Bravooo...te felicit esti cel mai bun prieten al meu.Sa iti dea Dumnezeu sanatate ,copii multi,baniii oriceeee.Futu-ti neamu in gura hai ia o gurita mica,ca face bine la sanatate.

Kyle nu putea sa ma refuze,asa ca a inceput sa bea cu mine.Dupa cateva pahare eu eram mai turta decat am fost,iar Kyle era si el la fel,poate  mai putin.Am inceput sa vorbim lucruri banale,politica,sport ,lucruri de oameni care nu prea mai realizau.

-Nea Mario.striga Kyle din toti plamanii.

-Nea Mariooooooooooo.incepuse sa urle,parca il strangea cineva de gat.

Tata coboara repede scarile,disperat ca poate se intamplase ceva.

-Bine ca venirati.Nea Mario,imi vine sa ma pis.zice Kyle in timp ce pe mine ma bufneste  rasul.

-Si ce sa iti fac ma eu.?ii zice tata in timp ce casca,era destul de tarziu pt  el.

-Cum ce sa imi faceti.Sa imi tineti de scula ,ca imi tremura mainile.

Tata si-a dat ochii pete cap,si vruia sa se duca la el in camera sa doarma.Dar glasul lui Kyle il opri din nou.

-Auuuuuu bagami-asi scula,ma pissss pe mine,grav de totttt.

Tata il ia pe Kyle si se duce cu el la baie,si eu dupa ei cu sticla.Se pare ca Kyle nu a fost atat de nesimtit incat sa il lase pe tata sa il tina de scula.Mai trageam cu ochiul la Kyle,mai luam o inghititura.

-Kyle are scula mare.Yuhuuuuuu..zic eu in timp ce dansam .

-Hai gata la culcare cu voi.zice tata serios.

Ne-a luat pe amandoi si ne-a dus pana in leaving.Stateam amandoi pe canapea si radeam ca prosti.Apoi ne-a dus pe amandoi in camere.

Nu stiu ce o face Kyle,dar mie imi e rau de tot.

-Se invarte casa,se invarte casa.cantam eu in timp ce radeam.

Am adormit dupa un timp,dupa ce nu se mai invartea nici o casa.Dimineata m-am trezit cu niste dureri de cap,si miroseam a bautura,asa ca imi fac un dus ca sa ma mai relaxeze.Durerile de cap parca incetasera,asa ca cobor jos sa iau miul dejun.Ai mei,erau toti asezati la masa.Kyle probabil ca plecase.Eram sigura ca o sa imi tina o morala de toata frumusetea.Probabil o sa imi revina durerile de cap.Spre  surprinderea mea ,nu mi-au zis nimic,am discutat lucruri banale,nici macar nu s-a pomenit de betia mea de aseara.Mda..ceva ciudat!!Eram in  gandurile mele,cand ma intrerupe vocea suava si calma a mamei.

-Iubito,ai primit un buchet de trandafiri,azi dimineata.L-am pus in vaza.

-Ok mama,multumesc.

De la cine o fi buchetul,am cautat peste tot,dar nu era nici macar un biletel ceva.L-am lasat acolo,doar nu era sa il arunc.Erau asa de frumosi trandafirii aceia,aveau o culoare rosu aprins.Apoi am urcat in camera mea,cand primesc un mesaj de la Ray/

-Good morning beautiful!!! Sper ca ai primit florile de la mine :* .

Acolo in adancul inimii mele,ma bucuram cand vedeam cate un mesaj de la el.Dar nu,am facut un pact cu mine,nu vreau sa mai aud de vreun Sorin sau Ray niciodata.M-au ranit prea mult,nu merita nimic nici unul dintre ei.

[18+] RISC si CASTIG!Where stories live. Discover now