Vacanta!

8.6K 253 8
                                    

Jess POV:

Au trecut deja doua saptamani,si nu am mai auzit nimic de nesimtitul ala de Ray,cu toate ca aveam o prietena comuna.Mai erau doua saptamanii de scolala,dar nu se mai ducea nimeni.Era vacanta,se simtea peste tot.Centrul orasului era plin,parcurile erau pline,de abia daca mai gaseai o banca unde sa te asezi,strandurile la fel.ERA VACANTA.

Tocmai ma sunase Roxi.Ma anuntase ca duminica plecam la mare,si nu accepta un nu ca raspuns.MOTHER FUCKER.De abia scapase de scarbosenia aia,si acum iar dau de ea.Sunt sigura ca va veni si el,doar sunt foarte buni prieteni.Nu aveam ce sa fac,oricum nu imi daduse nici o sansa de ai raspunde daca vreau sa merg sau nu.Imi era frica,foarte frica.

Duminica dimineata:

Mi-am facut bagajele,asteptam doar sa vina Roxi sa ma ia.Am iesti la poarta,erau parcate vreo 5-6 masini.Din una coboara Roxi,era cu iubitul sau.La dracu,nu stiu de ce ma luase pe mine fata asta,acum ma simteam in plus.Au coborat toti jos.Erau vreo 6 baieti si 8 fete.Imi face cunostiinta cu ei.

-Pai si eu cu cine merg?

-Cu Ray.imi spune iubitul lui Roxi.

Se pare ca si el e surprins.Cand a auzit ca merg cu el,s-a incat,tusind putin.Eram speriata.Doar eu cu el intr-o masina,aveam de parcurs un drum de 6-7 ore.Mi-a luat bagajul si l-a pus in porbagaj.Mi-a deschis usa ca sa intru,ca un adevarat gentelman.Dubios.Nu il cunosteam eu foarte bine,adica nu il cunosteam deloc.Dar stiam ca nu ii sta in fire sa faca esturi dinastea dragute.

-Ooo....ete al dracu ce gentelman s-a facut!zice unul dintre baieti in timp ce se indrepta spre masina.

-Ba coaie,fa si tu pula mare atunci cand nu iti mai intra in gura.i-a zis Ray cu fata lui serioasa si parca gata s ail ia la bataie.

Se urca in masina si pornim la drum.Era un drum luuuuung luuuung.Imi batea inima,eram speriata.Credeam ca acum opreste maisna si la restul nu vreau sa ma gandesc.Eram printr-o padure.Eram speriata,dar ma linistea gandul ca nu sunt singura.Roxi era in spatele meu cu masina,si mai aveam vreo 2 masini in fata.

Trecusera deja 2 ore si el nu scosese  nici un sunet.Isi tinea mainile acasa,era ceva neobisnuit pentru el.E asa de dragut cand este linistit.Avea un ticou alb,prin care i se vedeau foarte bine muschii lucrati la sala.Un par blond,si niste ochisori albastri de te pierdeai in ei.Nici macar nu se uita la  mine.Era atent la drum.Eram mai linistita acum.

Ray pov:

Merfem deja de doua ore,nu mai pot sa mai stau.Pur si simplu cand ma uit la ea,imi amintesc de visul acela si ma ingrozeste.Am decis sa nu mai ma apropii de ea pentru orice eventualitate.Nu vreau sa risc sa ma indragostesc. 

[18+] RISC si CASTIG!Where stories live. Discover now