hopa!

14.6K 326 28
                                    

-Jessie,Jessie trezeste-te!

-Inca 5 minute mama.

-Jessie trezeste-te repede.

-Jessica Hemswoerh,ti se pare foarte plictisitoare ora mea,si iti permiti sa mai tragi un pui de somn,ca stii destule.

Ma trezesc speriata,nu eram acasa,eram la scoala.Ma ridic repede in picioare,incerc sa il privesc pe profesor,dar eram cam adormita,deschideam un ochi si il inchideam pe celalalt si invers.

-Domnisoara Jessica,aveti scurt circuit la ochii?.imi zice proful ranjind printre mustati.

-Vedeti domn profesor ca sunteti destept,eu defapt nu dormeam,ochilor mei le fileaza o lampa,si am zis sa sting lampa.

-Nu numai ochilor le fileaza o lampa.Data viitoare sa nu se mai intample sau stii unde este biroul directorului.

-E cum dracu sa nu stiu,mai am putin si ma mut acolo.Nu o sa se mai intample.

Dupa ce a iesit profesorul din clasa,mi-am strans lucrurile si am tras o chiuleala de toata frumusetea,mai aveam inca 4 ore de scoala,dar nu mai puteam sa mai stau ,eram foarte obosita si daca mai adorm pe bancile scoli,o sa mor in detentie.Evident sa am luat-o si pe colega mea de banca cu mine,care evident este cea mai buna prietena a mea.Am lasat-o acasa,si apoi mi-am continuat drumul,spre locul unde sunt cea mai buna:PATUL,adica pot sa dorm ore intregi.

-Hey Flin,am ajuns acasa!

Flin este fratiorul meu mai mic,are 6 ani.Da este o diferenta mare intre noi,12 ani.Uneori stau si ma gandesc daca nu sunt adoptata,adica trebuia ca mama si tata sa lucreze intr-un timp mai scurt,In fine,adoptata,neadoptata imi iubesc familia.

-Hey chiulngioaico.

-Uite spre informarea ta nu am chiulit,da??

-Nu,normal ca nu ,ai plecat fara sa stie nimeni,ca de obicei.

-Dar ce morocanos,esti astazi?

Dupa ce am mancat,am urcat in camera mea si am facut un dus.La mine un dus poate dura si 2 ore.Mi-am luat o pereche de colanti negri,niste adidasi all stars,si o bluza alba Jack Daniel's.Unde mergeam?In parc desigur,sa imi plimb catelusul,un bison pe nume Dufi.Pe care o iubesc foarte mult.O am de 2 ani,si m-am atasat foarte mult de ea,si ea de mine evident,adunci cand o las singura mai multe zile,ma cearta mai rau ca un om.O iubesc.

Dupa o jumate de ora de plimbare prin parc,era timpul sa mergem acasa,si la iesire din parc pe cine sa vezi?Pe fostul meu iubit cu iubita lui cred.O blonda,cu un brozn ca fierul ruginit,cu botu roz,si imbracata in alb.

-Buna Jessie,vad ca ai iesit cu cateaua prin parc?

-Buna,si tu la fel din cate observ.Parca nu iti placeau catelele?Ei,in fine,omul se mai schimba.Trec pe langa el fara sa mai astept raspunsul.

Am urcat-o pe Dufi in masina,in locul ei de onoare,in dreapta,si ne-am indreptat spre casa.Pe drum am oprit la un magazin,sa imi cumpara cateva ciocolate si niste iaurturi.Si ce sa vezi?Cand am incercat sa pornesc masina,nimic.Am coborat jos sa ma uit la motor.

-Perfect,dupa ce ca sunt proasta mai si dau in gropi.Ce dracu oi cauta eu la motor,cand eu sunt mai bata ca bata.

Imi iau telefonul si il sun pe Kyle,cel mai bun prieten al meu,ii spun ce mi s-a intamplat si imi spune,sa astept  ca ajunge intr-o jumatate de ora.

-Curvarul dracu,eu mor aici,si el ajunge intr-o jumatate de ora.

Ce puteam sa fac decat sa astept,nu trec doua minute si aud o voce in spatele meu:

[18+] RISC si CASTIG!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum