In life,again

38 4 2
                                    

Ies din sala de antrenament, imi pun gluga in mare graba si incep sa strabat coridoarele astfel incat sa nu atrag atentia. Aud cum o usa de tranteste in urma mea si niste sunete de pasi se apropie de mine.
- Shi! il aud pe Kage dar in loc sa ma opresc incep sa gonesc pana la apartamentul in care intru si incui usa.
Il aud pe Kage cum imi cerea sa-i deschid. Eu ma arunc pe canapea, imi sprijin coatele in genunchi si imi las capul in palmele ce-mi trec lent prin parul alb strangandu-l usor.
Kage sparge usa fara s-o scoata din balamale, o inchide si se pune in fata mea prinzandu-ma de maini si ferindu-mi parul pentru a-mi vedea chipul. Se ridica si se pune pe canapea langa mine, apoi ma trage la pieptul lui strangandu-ma puternic. Nu reactionam in niciun fel asteptandu-ma la intrebari. Sunt surprinsa de mana lui Kage care se ridica brusc trecand prin fata mea. Imi ridic uimita privirea si vad cum se freca la unul din ochi. Ii opresc mana si atunci o lacrima ii scapa.
- De ce plangi? spun stins.
- N-Nu plang! se rusineaza. Eu ma apropii de el si ii sarut fiecare ochi apoi zambesc slabita.
- Ba da! spun cazand la pieptul lui.
El ma reazama de canapea si ma dezarmeaza, apoi ma ia ca o printesa sa ma pune pe pat.
- Cat ma bucur ca esti bine! imi spune asezandu-se pe mine, cu capul pe pieptul meu. Chiar crezusem ca te-am pierdut. spune trist incepand sa ma stranga mai tare in brate.
- Vreau sa ma odihnesc! spun dupa cateva minute de tacere.
Kage se ridica de pe mine si ma lasa singura cateva minute, timp in care m-am schimbat, apoi se intoarce cu o tava de mancare ce mi-o aseaza in poala.
- Trebuie sa te hranesti intai! spune si ia o bucata din preparat intinzandu-mi-o. Ii prind mana si ii iau furculita usor iritata.
- Pot sa mananc si singura! spun incepand sa mananc pofticioasa.
Termin si ii dau tava multumindu-i apoi ma bag sub plapuma privind pe geam cerul noros. Kage revine si se schimba, fara sa-si mai ia tricoul, apoi se baga langa mine in pat. Se apropie de mine si ma trage mai aproape lipindu-mi spatele de pieptul lui bine facut.
- Esti rece! Ti-e frig? intreaba ingrijorat.
- Sunt bine! spun si ma intorc spre el cuprinzandu-l.
Imi saruta crestetul capului si ma cuprinde mai tare ca inainte. Ii simteam respiratia si bataile inimii si ma calmau...Am reusit sa si adorm intr-un final.
Dimineata, niste raze de soare zglobii se jucau pe fata mea enervandu-ma. Incerc sa ma intorc pentru a scapa de lumina acea enervanta, dar dau nas in nas cu Kage...la propriu... departandu-ma brusc. Atunci ii observ fata adormita. Era frumos si inocent si dulce si simpatic... si ar cam trebui sa ma opresc... Aveam vre-un sfert de ora de cand ma holbam la el. Niste suvite negre ii acopereau din fata asa ca mi-am scos mana de sub plapuma si i le-am ferit. In momentul in care mi-am retras mana i-am intalnit ochii de un albastru marin spre negru.
- Neatza! imi zambeste bland dar si strengar in acelasi timp.
Nu ii raspund. In schimb imi afund fata in scorbura gatului sau si il cuprind puternic.
- Ce s-a intamplat? ma intreaba incepand sa-mi mangaie parul.
- Nimic... spun iesind din 'ascunzatoarea' mea. Cat e ora?
- Cred ca e vreo 9-10... spune ridicandu-se din pat si lasandu-ma sa-i abmir piptul bine lucrat.
- Nu trebuia sa fi la antrenament? spun incercand sa-i ignor patratelele.
- Ba da...trebuia!
- Pai...si ce faci? Nu mai mergi? ma ridic in sezut.
- Nu pana nu te faci bine! se pune inapoi pe pat,in dreptul meu, si imi manghie abrazul.
- Sunt bine! spun si ii feresc mana ridicandu-ma din pat.
Cand picioarele mele fac contact cu podeaua rece simt un jiunchi puternic si ma dezechilibrez. Kage ma prinde si ma duce ca pe o printesa pana in living. Ma pune pe canapea si imi ranjeste invingator. Ma lasa pentru cateva minute singura, apoi se intoarce cu cate o cafea si niste biscuiti. Imi inmana cana apoi se pune langa mine dand drumul la televizorul urias de pe perete. Nu stiu cum dar televizorul se porneste fix in mijlocul unei telenovele, in punctul in care X-ul a inselat-o pe iubita sa. Atunci imi amintesc de fata aia nenorocita si de propunerea pe care i-o spuse lui Kage. Pun cana pe masuta de sticla si privesc in jos.
- Kage...spun fara sa-l privesc.
- Ce este? spune schimband canalele in continuare.
- Ce ai fi facut daca nu m-as mai fi trezit? spun inca evitand contactul vizual.
- ... Cum adica? spune inchizand TV-ul si apropiindu-se mai mult de mine.
- Ai crezut ca am murit, nu? Ai acceptat propunerea acelei curve?
- Ce curva? spune nedumerit.
- Ce de care am scapat! ridic tonul simtind ca ma umplu de furie din cauza amintirii.
- Nu! N-as fi acceptat! se repede sa ma i-a in brate dar il opresc imediat.
- Atunci de ce ai spus 'poate'? tip la el deja iritata de minciunile lui.
- . . . N-Nu am vorbit serios! vad cum se intristaza lucru care ma face sa regret ca am inceput discutia asta.
- Kage! spun mai calma. Daca se va mai intapla vreodata, eu n-o sa ma mai intorc! Promite-mi ca vei trece peste si vei iubi pe altcineva. spun cuprinzandu-l in brate si punandu-ma in poala lui.
- N-am sa las sa existe o data viitoare! ma strange la pieptul lui afundandu-si nasul in parul meu.
Am stat asa o perioada de timp dupa care m-am dus sa fac un dus. Iesind din cabina,realizez ca nu aveam schimburi la indemana. Nu puteam iesi asa! Atunci zaresc camasa lui Kage pe calorifer. O iau pe mine si imi pun prosopul pe cap frecandu-mi parul inca ud. Norocul a facut ca Kage sa nu fie in dormitor asa ca m-am putut imbraca linistita......sau nu..... Fix cand trageam in sus lengeria il zaresc pe Kage in pragul usi.

Heiiiii mmmiiiiiinnaaaaaa!!!!!
A trecut o vesnicie....o vesnicie!!!! Fooooaaaaa ce capitol plictisitor am scris!!!! Da lasa ca actiunea vine in urmatorul!
Gomen'ne pt. greselutele mele atipice! Si multumesc pt sustinerea...la toate cartile...si tot ce va mai pot spune esteeee...
Kisssuuuu e mataa neeeee miiiiinnnaaaaaaa!!!! ( ^ w ^ )

It's painful 🇷🇴Where stories live. Discover now