Misiunea

100 5 2
                                    

Inca il tineam pe tipul acela care se uita sfidator la mine. Ii raspundeam cu o figura inexpresiva, cu bretonul acoperindu-mi ochiul stang (ca dintotdeauna) astfel avand si un aer sinistru. Schitez un ranjet sadicut si ma apropii de fata lui pana cand distanta dintre aceastea devine de doar cativa centrimetrii.
- Esti mort! spun si-l arunc peste umarul meu el ricosand in perete. Ma intorc spre el cu parul acoperindu-mi jumatate din chip. Mi-am trosnit degetele in pumn si am dat sa il prind din nou pe baiat dar am fost impiadicata de ceilalti. Tsh! spun si-i pun pe toti la pamant cu o lovitura secera de picior. N-am terminat cu tine! spun si-l prind de guler fiind pregatita sa-i "infrumusetez" fata cu pumnul meu. Am fost oprita de fata care a cazut din picioare fiind ametita de cele petrecute. Am decis sa-l las in viata asa ca doar i-am rasucit mana rupandu-i-o.

M-am intors la fata si am luat-o ca pe o printesa ducand-o in cabinetul medical. Am pus-o pe pat si i-am dat o compresa pentru cucuiul de la cap.

-M-Multumesc! spune balbaita si se intinde punant punguta cu gheata pe cap.

- N-ai pentru ce! Data viitoare sa fi mai precauta! Ai avut mare noroc ca am venit exact la timp! spun apoi plec lasand fata in confuzie.

8:06. Shit! Am intarziat! La dracu cu idiotii astia! Spun si parasesc institutia mergand spre casa. Odata ajunsa, sunt intampinata de colegul meu care se uita la mine cu expresia de *sperc ca iti dai seama ca ai incurcat-o* batand nervos din picior.

- Neatza si tie! spun indreptandu-ma spre camera mea.

-Lasa formalitatile si grabestete! Sti ca sefu' v-a scoate fum pe urechi daca mai intarzii mult! spune urmandu-ma nervos.

- In primul rand, nu-mi pasa! In al doilea rand, de cand este el un personaj cartoon? Si cel mai important, iesi in mortii matii de aici ca sa ma pot schimba odata! spun si-l imping afara din dormitorul meu. M-am pregatit si am iesit urmandu-l pana la iesirea din bloc. Ne-am luat fiecare motocicleta si am pornit spre iesirea din oras. Am ajund in fata unei pesteri si am intrat rapid aceasta imediat inchizandu-se in urma noastra.

-Kage! Merci c-ai adus-o mai repede! se aude o voce usor ragusita venind dintr-o parte a parcarii in care ne-am lasat motoarele.

-Nicio problema, domnule! spune si intra intr-unul din cele 10 lifturi disparand.

-Buna, Shi! Ma bucur atat de mult sa te revad! spune vrand sa para prietenos si cald.

- Ce trebuie sa mai fac de data asta? spun lipsita de interes.

-Si eu care incercam sa par mai afectuos. spune dezumfladu-se.

- Lasa vrajelile! De fiecare data cand te comporti asa, este doar o fatada pentru a nu ma indispune cu misiunea ce mi-o dai. Asa ca, treci la subiect! spun indreptandu-ma spre unul din lifturi cu sefu' in urma mea.

-Cea mai mare companie de afaceri din rusia organizeaza un banchet galant pentru a celebra unul dun succesele sale. Am fost si eu invitat asa ca tu si Kage veti veni cu mine, tu ca partenera a mea,iar Kage ca bodyguard. Inteles?

- Un lucru mi-e neinteles!

-Si anume?

- De ce nu mi-ai spus asta ieri?

-Am uitat! Dar nici acum nu-i prea tarziu.

- Da si cu scoala ce fac?

-De parca te-ar interesa asa de mult.

- Uni mai au si viata sociala comuna interactionand cu lumea exterioara! Nu doar stau intr-un scaun toata ziua completand hartogaraie inutile.

-Asa as vrea sa-ti spun ceva, dar ma abtin! Pregateste-te! In 10 minute plecam spre Rusia!spune lasandu-ma singura in liftul ce ajunsese la destinatie.

Am facut intocmai cum mi-a spus, la 8:34 fiind deja in elicopterul privat ce avea sa ne duca pana la mamica ruseasca. Seara, pe la vreo 19:16, am aterizat pe acoperisul unui hotel imediat fiind condusi la camerele noastre separate, bineinteles. Am intrat direct in dus unde am scapat de oboseala drumului. Iesind, doar cu un prosop, il vad pe Kage in pragul dormitorului cu un ceva pe brat, imbracat la costum.

- Sa stii ca s-a inventat batutul la usa! spun apropiindu-ma de el. Ciocane apasat in usa apoi imi arunca 'ceva-ul' in fata.

-Imbracate si hai! Intarziem! spune parasind camera.

Am apunat materialul alb si l-am studiat imbracandu-l cu grija. Era o rachie mulata pe corp, pana-n pamant, fara bretele si cu spatele gol avand o 'ruptura' imensa ce raspica rochia de mai jos de soldul meu pana la finalul materialului dezgolindu-mi piciorul drept. Nu mia convenit decolteul exagerat asa ca al adaugat tinutei un shal negru de matase ce-mi acoperea la fix spatele. Mi-am prins parul intr-un coc discret si simplu lasandu-mi cateva suvite in voia lor si bretonul peste ochiul stang, obicei la care nu renuntam nici daca ma omorai. Un ruj rosu trandafiriu-deschis si o pereche de toace inalte mi-au completat perfect aspectul de femeie de inalta societate. Terminand cu "impodobirea", am iesit si i-am asteptat pe Kage si pe sefu'.

- Si tu care mi-ai spus sa ma grabesc! spun ironica cand il zaresc pe Kage venind spre mine.

-Ma scuzati, domnisoara! Nu ati vazut o fata de 16 ani care seamana leit cu dumneavoastra doar ca are un stil mai emo?

- Foarte amuzant! ii raspund sefului care ma analiza din cap pana-n picioare. Parca ne grabeam! spun indreptandu-ma spre iesire. Odata urcati in limuzina,mi-a fost explicat planul de anihilare al tuturor celor prezenti la eveniment.

- Sa inteleg ca tu vrei ca eu sa-i fac ochi dulci rusului si chiar sa ma si culc cu el doar ca sa pot sa-l am la degetul mic si sa pot sa-i aflu toate secretele cel pot distruge? Daca nu te-ai lovit la cap, am sa te lovesc eu! Poate te trezesti! Cum adica sa ma culc cu el?

-Scopul scuza mijloacele! "tuseste" Kage.

- Doar in cazul tau! Poate nu pare dar eu tin la virginitatea mea cu desavarsire si nu am de gand sa ma ofer pe tava ca orice curva infecta! Nu sunt de acord!

-E riscul meseriei! Desi sper sa nu se ajunga la asta, fa tot ce trebuie ca sa ne atingem obiectivele!

- Si restul cum vor sfarsii? intreb incercand sa ma calmez.

-Oraviti! spune sec colegul meu.

-Sper sa fiti si voi printre ei! soptesc bosumflata.

-Ce-ai spun? intreaba curios sefu'.

- Numic interesant! spun si privesc absenta pe geamul limizinei negre.

La scurt timp am ajuns, intrand intr-un conac urias, mai exact, intr-o incapere de festivitati imensa plina cu oameni care discutau dansau sau se indopau cu preparatele pregatite. Undeva in capatul salii era rusuletul prada ce trebuia sedus. Ne-a intampinat calduros vorbind o engleza mult mai fluenta decat a unui englezoi originar din Anglia. Nici aspectul nu era de neglijat. Un trup bine sculptat acoperit de un costum alb de firma cu o camasa de matase neagra naturala, o raritate scumpa si un papion de aceeaci culoare ca si costumul. Dupa cateva schimburi de replici intre sefu', Kage si el, mi-a prin mana ducand-o aproape de buzele lui sarutand-o suav dar absolut gretos pentru mine. Atunci i-am observat trasaturile destul de fine ale chipului sau. In special ochii albastrii-marin acoperiti de suvitele blonde prinse intr-o tentativa de coada la spate.

-Good evening, Mrs. Hakai! It is a pleasure to meet you!imi spune bland. Doamna Hakai? Idiotul ala i-a spus ca-i sunt logodnica sau sotie? Asa i-as da una, dar nu imi este permis sa-mi lovesc superiorii! La naiba! Parta-te normal, Shi! Fii calma!

-The pleasure is all mine, sir! spun apoi incepem sa ne amestecam prin multime, eu inca fiind acompaniata de rus. Ce sa fac?

to be continued...

It's painful 🇷🇴Where stories live. Discover now