Verrassingsontbijt

805 40 0
                                    

Als we klaar zijn, legt Sayen haar armen om mijn middel, en samen dansen we door de woonkamer.

Als we vlak bij de slaapkamer zijn, pak ik haar plots op in bruidsstijl en ze slaakt een gilletje.

Giechelend laat ze zich door mij dragen en ik leg haar op het bed neer. Maar als ze daar eenmaal ligt, staat ze snel op en rent weer weg.

Ze zegt: 'Ga jij nu eerst maar eens douchen, ik wil zo'n bezwete man helemaal niet naast me in bed. En ga je maar boven douchen, want ik wil me ook wassen.'

'Ik dacht dat je misschien wel samen in het bad konden gaan.'

Ze trekt een ondeugend gezicht en trekt me dan mee naar de badkamer. Ze hoeft me niets te zeggen, om me te vertellen dat ze dat een prima idee vindt.

Ik laat het bad vol lopen, en Sayen haalt wat badzepen tevoorschijn. De badkamer is echt mooi geworden, een enorm bubbelbad, een grote douche en twee wasbakken en enkele kasten voor handdoeken en toiletartikelen. Net zoals het hele huis in witte en grijze tinten uitgevoerd.

Al snel is het bad vol, en de badzepen geuren heerlijk. Ik sla mijn armen om Sayens middel, en kus haar in haar nek. Ik weet hoe ze daar op zal reageren, en ze stelt me niet teleur.

Ik voel haar verlangen naar mij groeien en mij laat ook niet echt onbetuigd. Ik begin haar blouse los te knopen, tergend langzaam, terwijl ik na iedere knoop met mijn vingers haar lichaam streel. Met haar ogen gesloten laat ze zich door mij uitkleden.

Tussendoor geef ik haar kleine kusjes over haar hele lichaam. Ieder deel van haar is me even lief en dierbaar. Als ze dan in haar geboortekostuum staat is het haar beurt om mij uit te kleden.

En ze maakt er minstens zo veel werk van, als ik dat voor haar gedaan heb. Maar voor mij is het nog opwindender, omdat ze dat volledig naakt doet. Ze trekt mijn trui uit, en schuurt met haar lichaam tegen mij aan.

Een golf van genot raast door mijn lichaam, mijn god, als ze zo doorgaat bereik ik mijn hoogtepunt al, voordat we er samen van genieten. Dan maakt ze de knopen van mijn broek los, en wrijft daarbij zachtjes over mijn lid, dat al fors gezwollen is. Dit ga ik niet meer lang volhouden, en ze kijkt me glimlachend aan. Mijn broek valt naar beneden en meteen trekt ze mijn onderbroek zachtjes naar beneden. Fier steekt mijn lid naar voren, en zachtjes streelt ze erover. Dat is te veel voor mij, en in grote stralen ontlaad ik me. Ze glimlacht en staat dan op. Ze zegt niets, maar geeft me een gepassioneerde zoen.

Het bad is dan vol, en we stappen samen in bad. Het bad is zo groot, dat we samen, langs elkaar kunnen liggen. Het warme water is heerlijk en geurt door Sayens badzepen heerlijk.

Ik zet de bubbels aan, en we gaan lekker ontspannen liggen. Sayen ligt op mijn arm, net zoals we eigenlijk in bed doen. Ze zegt: 'Hier zou ik best aan kunnen wennen.'

'Ik ook, maar we kunnen dit nu zo vaak doen als we willen.'

Ze kijkt me aan en zegt: 'Da's waar ook.' En ze legt haar hoofd op mijn borst. Ik streel haar door haar haren, en dat laat haar helemaal ontspannen.

Ik bied haar aan om haar haren te wassen, dat ze gewillig accepteert. Zachtjes en teder begin ik haar haren te wassen, en ze geniet zichtbaar van de wasbeurt. En ik vind het leuk om haar zo te laten genieten en ontspannen. Zorgvuldig was ik haar mooie donkere haren, en ik zorg ervoor dat haar haren niet te veel klitten krijgen.

Dan pak ik een spons en begin haar lichaam met een heerlijk geurende zeep te wassen. Ze is volledig ontspannen, en ondergaat, heerlijk genietend van mijn zachte en tedere beweging, haar wasbeurt. Als slot geef ik haar een zoen en ze kijkt me glimlachend aan.

White, Maanprinses & de zoon van AkychaWhere stories live. Discover now