KİTAP DUYURUSU - MORBİDEZZA

985K 30.2K 45.2K
                                    

YABANCI 2 Eylül 2015 tarihinden itibaren, yayın haklarının Pegasus Yayınları'na devredilmesinden dolayı, Wattpad'den kaldırılmıştır.

YABANCI'nın tek kitap olamayacak kadar uzun olmasından doğan sonuçlardan dolayı seri olması kararı alınmıştır. Serinin birinci kitabı ve hikâyenin devamı Pegasus Yayınları tarafından en kısa sürede piyasaya sunulacaktır.

8 EYLÜL 2015 gecesi 47. BÖLÜM: "KAFES" Wattpad platformu üzerinde, okuyucularıma verdiğim söz doğrultusunda son kez 20 gün süre ile yayınlanacaktır.

Lise üçüncü sınıfta, yani on yedi yaşındayken, Türkiye çapında düzenlenen bir edebiyat yarışmasına katılmış ve Türkiye birincisi seçilmiştim. Katıldığım bu yazıyı merak eden okuyucularım vardı, onlar için MORBİDEZZA'yı duyurunun son kısmına ekliyorum. 

-

Bazen sitem, bazen öfke, bazen sabırsızlık duygusu altında bölümü beklediğinizi biliyorum; çoğu zaman bu duyguları hissetse de bana anlayışla yaklaşan, benden ve kitabımdan vazgeçmeyen bir kitlenin varlığını da görüyorum. Sizin uzun zamandır bekliyor olduğunuz gerçeği beni gerçekten rahatsız ediyor, uzun bir zamanı geride bırakmışken böyle bir sonuçla karşılaşmanızın da sizi üzdüğünü ve gerdiğini biliyorum. Yayınevimin isteği üzerine bölümleri kaldırmak durumunda kaldım fakat sizden ricam bu konuda bir suçlu aramamanız. Bir okuyucu olarak uzun zamandır beklediğiniz bölüm karşılığında sadece bir bölüm bulmanın sitemi içinde olmanız en büyük hakkınız. İnanın bu anlaşma sürecinde okuyucularımı da düşünerek hareket ettim fakat normal şartlar altında kırk yedinci bölümün bile yayınlanmaması benden talep edilirken bu konuyu ayrı bir maddeymiş gibi masaya yatırmak durumunda kaldım, özellikle kırk yedinci bölümün eklenmesini sözleşmeye ayrı bir madde olarak eklettim. Bu bölüm üzerinde çalışıyorum ve 8 Eylül'ü 9 Eylül'e bağlayan gece kırk yedinci bölümü sizlerle paylaşacağım. Bu konuda yayınevine de anlayış göstermenizi rica ediyorum, her yayınevinin kendine ait bir prensibi vardır ve bu iş prensip meselesinden de öte bir durum. Yayınevinin kitabın internet ortamından kaldırılması talebini sunarken bunun sebeplerini yayınevinin açısından da düşünmenizi rica ediyorum.

Diğer yandan bu benim en büyük hayalimdi. Küçük yaştan bu yana hayallerim kaynağını gerçek bir yazar olma isteğinden alıyordu. Bu da benim gerçek bir yazar olma hayali doğrultusunda atacağım ilk adım olacak. On sekiz yaşındayım ve ben bu hayale sekiz yılımı yatırdım. Geride bıraktığımız bir yıl boyunca bu platformda bana karşı alınan tavrı, hareketleri, yıldırma politikası gözetleyerek yapılan bir tür çalışmaları, çıkarılan dedikoduları ve yıpratıcı birçok şeyi biliyorsunuz; kendiniz şahit oldunuz. Ben tüm bunlara karşı koruduğum bu hayalimi artık gerçekleştirmek istiyorum.

Bu kitabı hiçbir maddi amaç güderek yazmadığım gibi yine herhangi bir maddi amaç doğrultusunda yayınlamıyorum, böyle bir amacım olsaydı inanın bu kitabı aylar önce hatta ve hatta bir yıl önce elinize almış olurdunuz. Bu benim çocukluktan bu yana hayalim ve bunu anlamanızı umuyorum, maddi bir amaç gütmediğimi beni sosyal paylaşım ağlarımdan takip eden insanlar bilir, bu tür şeyleri buraya yazmak istemiyorum. Birkaç aydır yayınevleriyle görüşmelerimi sürdürüyorum ve kırktan fazla yayınevinden teklif almıştım, inanın şu noktaya gelene kadar geçirdiğim süreç benim için çok sancılıydı ama ben bundan şikâyetçi değilim. Kitabımı elime alacağım ve bunun benim için anlamı tahmin edemeyeceğiniz kadar çok büyük. Kitap anlaşmasını yapıp kenara çekilmiyorum, bu konu hakkında ciddi fedakârlıklar yapacağım. Yayıneviyle birebir çalışmak için bütün düzenimi geride bırakıp kitap çıkana kadar İstanbul'a yerleşmek gibi.

YABANCIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin