Hs ; 14

1.2K 43 6
                                    

Opgedragen aan ShyLittleGirl, reden staat op het eind. Na het verhaaltje in de A/N.

___________________

(Louis Pov.)

Hij duwt me een huis in, zeg maar villa. 'Laat jij Louis het huis even zien?' Hij glimlacht gemeen naar me. Scarlett knikt en trekt me aan mijn arm mee. 'Hier zit Zayn.' Ze gooit een deur open en inderdaad zit Zayn er. Voorzichtig loop ik naar hem toe, Scarlett laat het eerst niet toe maar daarna wel. Hij is mager, bleek en ziet er slecht uit. Het kleine beetje gel wat in zijn haar zat is uitgewerkt. Zijn haar hangt slap naar beneden en is vet. Ik geef hem een knuffel, wat moeilijk gaat doordat hij zit vastgebonden. 'Scar? Mag ie los, dat touw snijdt in zijn handen.' Smekend kijk ik haar aan. Ze zucht even en haalt een vlindermes uit haar zak, met het mes snijdt ze de touwen doormidden zodat Zayn even kan bewegen. Hij valt me gelijk om mijn nek, zachtjes snikt hij in mijn nekholte. Opeens valt de deur met een klap dicht. Scarlett staat niet meer in de deuropening en er knarst een sleutel in het slot. 'Scar, Louis moet in een andere kamer dan Zayn anders wordt je vriendje boos!' Horen we Maria scheeuwen. 'Hij had toch geen vriendin?' Vragend kijk ik naar Zayn. 'Nee, na Angel niet, of hij moet Angel al die tijd al bedrogen hebben.' Scarlett komt gehaast binnen rennen en trekt me aan mijn oren mee naar een andere kamer. Het is een kale kamer met enkel een matras en een stoel met 3 plasticen flesjes water. Het is in ieder geval luxer dan Zayns kamer. Ze duwt me op het matras en trekt de deur weer achter haar dicht. De sleutel knarst in het slot.

(Jades Pov.)

Samen met Liz kijk ik naar de bol van de gewone wereld. We kijken naar Louis die eenzaam op het matras is gaan zitten en een liedje zingt. Het is een liefdesliedje. Over liefde gesproken, Louis is best een lekkerding. Van mijn eigen gedachten krijg ik blosjes op mijn wangen. Elizabeth merkt het op en begint te lachen. 'Laat me raden, je bent verliefd op Louis en gaat straks een liedje voor hem zingen.' Ze moet lachen en port me even in mijn zij. We kijken weer verder, Liam komt in beeld. 'Ik kan nou niet snappen dat hij dat doet!' Snauw ik boos. Ik projecteer een cirkel naar de mensen wereld en loop erin voor dat Liz me tegen houdt, ze snapt het vast wel. Ik kom in Louis' kamer terecht. Hij glimlacht een van zijn leuke glimlachen naar mij. Verlegen glimlach ik terug, zachtjes hoor ik Liz' schaterlach vanaf hier. 'Houd mijn hand vast.' Ik pak Louis' hand en trek hem mee. Zachtjes begin ik te zingen waardoor een soort bel om ons heen komt. Samen vliegen we in de bel door het plafond naar buiten. Bij huize 1D zet ik hem af. Hij geeft me een kus, eerst op mijn wang en daarna voorzichtig op mijn lippen. 'Jade, wil je mijn vriendinnetje zijn?' Vraagt hij aan me. Blij knik ik mijn hoofd, 'Ja.' Hij kust me weer, vol passie.

• Back to CHOCOxSNOOPY •

Hooi. Hier een kleine mini-story :

( wiens pov. doet er niet toe )

Ken je dat, dat gevoel dat iedereen beter dan jou wil zijn, beter dan jou moet zijn en beter dan jou is? Er is wel zo'n meisje, niet dat dat jullie verrast. Dit meisje voelt zich bespioneerd en onzeker, minder waard dan de rest. Ze heeft het gevoel dat nadat ze zich aan de buitenwereld getoond heeft hoe ze echt is, niemand haar meer mag. Waardoor ze dat gaat inbeelden en in haar eigen wereldje creëert, ze denkt dat niemand, maar dan ook niemand haar mag. Ze is bang dat als ze iemand in vertrouwen neemt, haar verhaal vertelt dat iedereen haar achter zou laten. Nu neemt ze niemand meer in vertrouwen, ze is onafhankelijk en mensenschuw. Dit meisje durft niet eens meer naar de winkel, bang dat anderen haar fouten zullen zien die ze in de kleine weg naar de winkel zou maken. Dit meisje zit nu in een andere klas, haar 5e klas. Maar alweer heeft ze het gevoel dat ze er niet bij hoort, niet bij mag horen en dat ze het lelijke buitenbeentje van de klas is.

Ditzelfde meisje heeft thuis ook een probleem, d'r pa is depressief. Niet die vorm die de jeugd gebruikt als ze iemand chagrijnig of anders vinden, nee de vorm van klinieken, psychiaters en zelfmoordpogingen. Het meisje zit er zo mee dat ze slechte cijfers haalt, vertrouwen kwijt raakt, beloftes niet na durft te komen en zichzelf in slaap huilt. Dit meisje is bang, bang voor de buitenwereld, voor haar vader, en het hele gebeuren wat ze leven noemen. Het meisje heeft 3 keer zelfmoordpogingen ondernomen, maar ze leeft nog. Ze heeft nu gesprekken net een psychiater. Ze zal later hetzelfde als d'r vader worden. Later zal ze van niemand houden, bang zijn en mensenschuw. Ze wil dood, nog steeds.

Heftig verhaal, niet? Maar ik wou het kwijt. Pas op met wat je reageert.

Het meisje uit het verhaal is boos. Op mensen waar ze eerst steun bij had, ze hebben een andere vriendin gevonden. Ook al zeiden ze dat ze altijd voor het meisje klaar staan, nu zijn ze spoorloos. De vrienden waren mensen van haar school, maar ook over het net. Gelukkig heeft dit meisje nu steun gevonden, bij @ShyLittleGirl. Drm wil ik ShyLittleGirl bedanken dat ze dit voor het meisje overheeft.

Ik ga jullie niet vertellen welk meisje het is.

Pas heel erg op met wat je nu gaat reageren.

Liefs Imke .

I Protect You {A Dutch One Direction Fanfic}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu