Hs ; 6

1.3K 55 8
                                    

Half leunend op de badrand laat in de inhoud van het buisje naar binnen glijden. Zodra het buisje leeg is, doe ik mijn slip weer aan en trek mijn jurkje recht. ‘Mogen we je wel zien veranderen?’ Roept Niall door de deur heen. ‘Ja, ik kom er zo aan.’ Niall schijnt tevreden te zijn met mijn antwoord en gaat er vandoor. Ik haal de deur van het slot en kijk nog even in het kleine spiegeltje dat aan de deur hangt. Nu heb ik nog steil caramelkleurig haar, dofblauwe ogen en een kinderlijk gezicht. Ik haal de deurklink naar beneden en loop dan naar de woonkamer. Niall, Zayn, Louis en Harry kijken me gelijk vol verwachting aan, ze kijken verbaasd als ze merken dat ik nog niet veranderd ben. Liam kijkt niet verbaasd, hij weet al dat het wel eventjes duurt. De vorige keer dat ik transformeerde was hij er ook, hij moest er aan wennen dat ik er opeens anders uit zag, maar hij vond het mooi en vond dat het bij me paste. ‘Wanneer gebeurt het?’ Vraagt Louis nieuwsgierig. Hij zit als een klein kindje dat op een ijsje zit te wachten, op de bank te wippen. Liam duwt hem bij zijn schouders omlaag en vertelt hem dat je het aan mijn ogen kunt zien. Op gegeven moment trekt alle kleur uit mijn ogen en dat betekent dat het begint. De kleur komt langzaam weer terug en in die tussentijd transformeer ik. ‘Ik wil weten hoe ze er straks uit ziet!’ Fluistert Zayn zachtjes naar Niall. ‘En ik wil weten of ik nog snel koekjes kan halen.’ Antwoordt Niall. ‘Aangezien d’r ogen nog niet van kleur veranderen, kan je koekjes halen.’ Zegt Liam op een wijze, vaderlijke toon. Niall begint te juichen en springt over de bankleuning. Verbaasd kijk ik hem achterna, met rare sprongen rent hij de keuken in. ‘Oh My God, je ogen veranderen echt!’ Harry kijkt verbaasd naar mijn ogen. ‘En je haar wordt wit!’ Roept Zayn. Niall komt weer terug rennen, ‘is ze echt aan het veranderen?’ Hij springt weer over de bank heen en begint op zijn koekje te kauwen terwijl hij vol verwachting toekijkt. Er beginnen allemaal lichtsterretjes om mij heen te vliegen en er zijn allemaal mooie kleurige lichtflitsen in de kamer te zien. Ik ga mijn echte lichaam krijgen!

..-..Harry’s pov..-..

Nadat de lichtjes in de vorm van sterretjes zijn verschenen komen Angels voeten langzaam los van de grond. In de lucht begint ze langzaam rondjes te zweven. Haar ogen geven donker licht en het inmiddels witte haar geeft licht af. Het witte golvende haar valt over haar schouders. Er gebeurt van alles tegelijk, ze krijgt langzaam vleugels, een aureool en de kleuren van haar ogen, haar en huid veranderen. Ze vervaagt even en begint sneller te draaien. Het licht dat ze afstraalt verlicht de hele kamer en de gekleurde stralen geven een mooi effect op haar spierwitte vleugels. Niall maakt een verbaasd geluidje en gaat dan verder met kauwen. Liam probeert niet te knipperen waardoor de tranen in zijn ogen staan, of hij is gewoon heel emotioneel. En Zayn, Zayn probeert het beeld wat hij ziet op te slaan om het straks na te tekenen. Louis kan alleen maar toe kijken en knipperen met zijn ogen tegen het felle licht. Ik richt mijn aandacht weer op Angel, ze is inmiddels weer wat langzamer gaan draaien en ze is ook minder wazig. Het licht dat ze uitstraalt wordt steeds minder en de kleuren van Angels haar, ogen, huid en vleugels worden steeds duidelijker. Haar steile caramelkleurige haar is veranderd in zacht bruin haar met lichte krullen, haar doffe blauwe ogen met korte bruine wimpers zijn felblauwe ogen met groene accenten die lange, zwarte wimpers hebben, geworden en haar witte huid is veranderd in een natuurlijke bruine kleur. Haar vleugels hebben een roze gloed en stralen wit licht af, om de vleugels zit een dunne rand met glitters. De vleugels klapperen een paar keer en verdwijnen dan langzaam. Het gouden aureool boven Angels hoofd verdwijnt ook. 

Angel ziet er geweldig uit, ze is nu precies waar elke jongen van droomt. En dat is duidelijk aan de jongens te zien. 'Als je mijn ex niet zou zijn, had ik je zo gedaan.' Merkt Liam dromerig op. Met een opgetrokken wenkbrauw kijkt Angel naar Liam en trekt dan een walggezicht.

Blij en trots kijkt ze ons aan. ‘En, wat vinden jullie?’ Vraagt ze nieuwsgierig. ‘Ze is zo mooi.’ Fluister ik zachtjes, meer voor mezelf dan voor de andere mensen om te horen. Louis gniffelt even en Angel schenkt me een dankbare glimlach. ‘Louis, is dit een flauwe droom?’ Vraag ik nog steeds in trans. Louis knijpt me in me arm en moet lachen om het feit dat ik schrik. ‘Je bent wakker, schat.’ Lacht Angel. Zayn loopt naar Angel toe en Niall volgt hem nieuwsgierig. Zayn tikt Angel voorzichtig aan alsof ze van porselein is. Niall doet precies hetzelfde, maar raakt ook even haar haar aan. ‘Ze leeft echt!’ Is Zayns conclusie terwijl hij nog steeds vol ongeloof staat toe te staren. Niall begint heel hard te lachen en geeft Zayn een vriendelijke klap. ‘Tuurlijk leeft ze dude, ze is geen barbiepop in engelversie.’ Liam loopt ook op Angel af. Hij geeft haar een knuffel, het is duidelijk te zien dat hij trots op haar is. Ondanks Angel nu wel een paar centimeter groter is, moet ze nog steeds op haar tenen staan om Liam terug te knuffelen. Na Liam geven Zayn, Louis en Niall Angel ook een knuffel. Ik loop ook maar naar ze toe en geef Angel voorzichtig een knuffel. Ik hou van haar knuffels, maar aangezien ze nu opeens toch een beetje anders is ben ik toch wel een beetje bang dat ik haar bezeer. Angel merkt mijn ongemak en trekt me steviger tegen haar aan. ‘Ik ben niet breekbaar hoor, en als je me al echt pijn doet, zeg ik je het wel en desnoods duw ik je weg.’ Lacht ze vrolijk. Ik sla mijn armen steviger om haar heen en til haar een stukje op. ‘Oké, als je nu dus wel nog harder gaat knuffelen, breek ik wel.’ Lacht Angel om me te plagen. ‘Je bent zo mooi.’ Fluister ik nog gauw in haar oor voor ik haar neer zet. Ze geeft me nog een dankbare knuffel en richt zich dan op Louis die tegen haar aan het praten is. 

I Protect You {A Dutch One Direction Fanfic}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu