Hs ; 16

1.1K 55 10
                                    

Hooihooi . 

Het gaat niet veel beter met me, maar ik verveel me dood.

En als ik me verveel echt waar, dan... Ben ik volgens mijn zusje om uit te kotsen...

^^ Aardig hè?

Laatst, volgens mij 7 maart '13, zat ik in het Boschhuis in TA .

Een meisje speelde keyboard en zong erbij.  

En het was mooi ! Echt serieus waar!

Ze zong The A Team van Ed Sheeran. 

Nu weet ze vast wel dat ik haar bedoel ;3 .

Sorry dat ik het helemaal vertel via een verhaal, maar mijn stoel was net warm. En die was in het begin zoooo koud, dus vandaar. (Dit klinkt echt als een k*tsmoes...) 

Maar, jij speelt echt goed ! 

OMG, zo jaloers op iemand !

Ohjaa, vandaag heb ik nogal last van type-aids dus srry voor de vele spelfouten...

______________________________________________________________

( Eén weekje later )

Ik moet glimlachen om het zicht wat ik heb. Niall zit op een paard en Harry probeert zich vast te klampen aan de manen. Met zijn drieën zijn we naar een manege te gaan om wat afleiding te zoeken. Deze week is heel rustig verlopen, behalve dan dat we een man van de pers hebben moeten omkopen omdat hij ons gesprek afluisterde en daardoor wist dat Louis, Zayn en Liam weg zijn. Hij heeft, zover ik weet, nog steeds zijn mond gehouden. Ik klim op mijn paard en stap naar Harry toe. Als ook hij eindelijk zit komt een begeleidster naar ons toe, ze gaat ons leren paardrijden. 'Hallo, ik ben Jenna.' Ze geeft ons allen een knikje waardoor de knot in haar nek losser gaat zitten. Uiteindelijk valt hij, tot Jenna's ergenis, helemaal uit het elastiekje waardoor Jenna's mooie lange bruine haar in beeld komt. Tussen de bruine lokken zitten ook wat blonde lokken. Handig bint ze haar haar weer in een knot en laat die in haar nek hangen. Ze deelt ons caps uit, zelf zet ze ook een op. Een ander meisje komt een paard brengen, Jenna neemt hem met een glimlach aan en stijgt ook op. Ze geeft een klein schopje bij de buik met een klakgeluidje en het paard begint te stappen. Terwijl Niall en Harry het na doen werp ik mijn blik op de klok. Half tien 's ochtend. Over een uur gaan we naar een groot aquarium waar we gaan zwemmen met dolfijnen en allemaal tropische visjes. 

'Niall, schiet op!' Ik sta al buiten de auto voor het aquarium. Niall wil eerst nog zijn sandwich opeten voor hij uit de auto komt. Harry slaakt een diepe zucht, ik doe hem na. 'Niall, ik ga.' Ik pak mijn tas van de achterbank en loop het gebouw in. Een autodeur slaat dicht en algauw komen Niall en Harry hijgend naast me staan. We worden vriendelijk begroet door een man en een vrouw. Netjes schudden ze ons de hand. 'Welkom, ik ben Kelly.' De vrouw schudt me de hand, ik stel me ook voor. 'Hallo, ik ben Koen!' De jongen geeft me ook een hand. Als ook Harry en Niall handen hebben geschud krijgen we een rondleiding. We lopen door een soort glazen tunnel met haaien, visjes en dolfijnen. Kelly en Koen vertellen ons aan het einde dat we een wetsuit aan mogen doen en daarna  naar het dolfijnenbassin moeten komen. Het is een saaie zwarte wetsuit met 2 blouwe strepen bij beide zijen. Ik loop een kamertje in waar ik me kan omkleden. Ik trek mijn zwarte baggy, bruinig jasje, wit hemdje en blauwe sleehakken uit waardoor ik in mijn gestreepte bikini kom te staan. Ik wurm me in de wetsuit. Zodra ik hem aan heb loop ik samen met Niall en Harry naar het dolfijnenbassin.

'Oh My God, het was zo gezellig!' Ik klap de autodeur achter me dicht en denk terug aan onze dag. Vanochtend om 8 uur zijn we naar het park geweest om te ontbijten. De eenden en kalkoenen waren niet heel blij met mij. Daarna zijn we naar de manege geweest. Harry is twee keer van zijn paard afgevallen en Niall heeft het zonder kleerscheuren overleefd. Daarna zijn we in het aquarium geweest, het was zo geweldig om met dolfijnen te zwemmen. Toen we daarmee klaar waren zijn we naar een andere waterpark geweest. Daar mochten we met tijgerwelpjes zwemmen en in van die grote luchtballen over het water. En nu, om 1 uur 's ochtends gaan we weer naar huis. We zijn gaan stappen in een of andere club. Ik moest nuchter blijven om op de jongens te letten, vooral op Harry, en omdat ik moet rijden. Ik draai de sleutel om en rijdt bijna alle pers omver. Eigenlijk cirkel ik er gewoon netjes doorheen maar het klinkt zo stoer. Ik grinnik en rij de straat uit. 'Harry, handen thuis.' Harry verschuift zijn handen van mijn bovenbeen naar mijn knieën. 'Berend Botje ging uit va...' Ik kap hem af, 'Harry mond houden, je bent echt irritand als je dronken bent.' Er klinkt een vermoeiende zucht van de achterbank. Via de achteruitspiegel zie ik Niall liggen, hij praat tegen zijn kabouterpoppetje. (Zie dat ding wat Harry aanwijst op de foto.) Mezelf facepalmend stuur ik de auto naar rechts. Als het goed is, komt er straks een hallucinerende bestuurder langs rijden die over de weg slingert. En inderdaad, in de verte komen al twee koplampen slingerend aan. Voorzichtig passeren we de auto, ik probeer geen onverwachtse bewegingen te maken om de bestuurder die nu halfverlamd is, te shokeren. 

'Jongens, we zijn thuis. Harry wakker worden, Niall neem afscheid van je poppetje.' Ik klim de auto uit. 'Hoi Angel, ik neem Niall mee als je het niet erg vindt.' Sist een stem bij mijn oor. Ik draai me om en zie alleen nog maar een donkerrode envelop liggen. Gelijk klinkt Nialls stem. 'F*ck.' en 'Angel, help!' Klinken vooral. Ik ren om de auto heen naar Nialls plaats. Dezelfde bivakmutser als een week geleden heeft Niall over zijn schouder liggen. Hij rent weg naar een busje. Gelijk ren ik naar het busje. De deur schuift al open, maar ik ben eerder bij het busje. Met al mijn kracht schuif ik de deur weer dicht. Bivakmutser kijkt mij boos aan. 'Laat me er langs, NU!' Sist hij. Uitdagend trek ik een wenkbrauw op. Hij gooit Niall op de grond, Niall komt met een harde plof neer. Gelijk steek ik mijn handen uit naar de bivakmuts. Ik ruk hem van zijn hoofd. Een bleek gezicht komt te voorschijn, een paar doffe bruine ogen en een inelkaar gezakt kuifje. 'LIAM?! WHAT THE FACK?!' Met tranen kijk ik hem aan. 'Klootzak.' Ik raap Niall van de grond, werp een van mijn koudste blikken op Liam en ren dan het huis in. Harry komt gelijk achter me aan. 

( Liams Pov. ) 

Terwijl ze Niall van de grond pakt scheldt ze maar door. Als Niall in haar armen ligt werpt ze me een van haar koudste blikken en rent dan gelijk het huis in. 'Angel, laat me het uitleggen.' Ik schreeuw het uit. 'Angel, toe nou?!' Ik blijf maar doorschreeuwen. 'Fuck, fuck, fuck.' Ik sla boos tegen het busje aan. Scarlett komt gelijk naar buiten, ze vlijt zich voorzichtig tegen mij aan. Eigenlijk moet ik mijn armen nu om haar heen leggen, om haar te kalmeren. Zoals Angel me altijd vertelde. Maar het enige wat ik doe is haar wegduwen waardoor ze op haar rug rolt. Verontwaardigd kijkt ze me aan. 'Weet je Liam, nu moet je eens goed luisteren.' Schreeuwt ze opeens. Haar rustige, warme blik verandert naar een koude, harde blik. 'Liam, ik heb je gesteund, met je stomme plannetjes, met je stomme berichtjes en weet ik veel wat.' Ze knippert met haar ogen om de tranen tegen te gaan. 'Ik was blind, blind van liefde. Maar je bent een klootzak, Angel krijg je niet terug.' Ze trekt haar ogen tot spleetjes. 'Angel haat jou, Zayn haat jou, Louis haat jou, Niall haat jou, Harry haat je, de fans zullen je gaan haten.' Dit steekt in mijn hart. Ze trekt haar ogen nog strakker tot spleetjes, nu gaat ze iets heel vervelends zeggen. 'Ik en iedereen haat jou. IEDEREEN!' Dit steekt, zoals mijn voorspelling al zei, nog erger. Ze rent het busje in, pakt haar jasje en rent weer naar buiten. Bij mij stopt ze, ze geeft me een klap in mijn gezicht en rent dan weer verder. Naar de voordeur van ons huis, nouja, waarschijnlijk nu One Direction zonder Liam-huis. 'FUCK MY LIFE, FUCKERDEFUCK.' 

___________________________________________________________

Hallowa, 

Zeer slecht stuk, I know .

Ik wou gewoon even nog een hoofdstukje te plaatsen.

Ik ben er uit, na lang twijfelen .

Ik heb maar bekent gemaakt wie Bivakmutser was.

Het was best wel duidelijk, eigenlijk .

Maar goed.

Sorry Peepz, maar 25 votes voor ik weer verder ga ...

^^ Ik weet het, dat zijn veel maar dan heb ik wel meer tijd om een nieuwe te maken.

Ik heb nog wel mijn "Break" .

Byebye x'<3 

I Protect You {A Dutch One Direction Fanfic}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu