Anolida

167 14 8
                                    

Niciun om nu a reusit sa inteleaga sensul vietii. E prea complicat pentru noi sa intelegem de ce suntem aici, in viata, ce este defapt viata si care e scopul nostru. Nimeni nu a inteles vreodata nici care-i treaba cu momentele placute si neplacute din viata noastra. De ce atunci cand ti se pare ca totul este perfect, se intampla ceva si da totul peste cap? De ce pe parcursul calatoriei noastre apar fel de fel de complicatii? Si cu toate astea, ce ar fi viata si fara partile rele?! Cu totii avem un destin, avem parte de intamplari placute dar si neplacute, avem parte de iubire, fericire si aventuri. Destinul e o aventura. Si pana nu ti-ai incheiat aventura, nu poti scapa din "joc". Nici macar moartea nu te poate scoate din el, pana nu l-ai dus pana la capat.

Si atunci cand soarta ta este sa descoperi o lume complet diferita si exact cand incepi sa descoperi lucruri interesante ...sa se sfarseasca totul? Nu ar fi corect, ar fi crud.

Respiratia Dariei era singura care se mai auzea in linistea de rasarit . Fata statea intinsa pe canapeaua cusuta din frunze , iar langa ea atipise Olok care o tinea inca de mana . Trupul ei tresarea din cand in cand , la fel cum copiii tresar cand viseaza urat . La un moment dat ochii fetei se deschisera clipind des . Daria isi plimba privirea  prin camera si observa mana lui Olok peste a ei . Zambi si se intoarse ca sa il sarute pe frunte si sa-i spuna " buna dimineata " ca in fiecare zi . Isi intoarse capul si il privi doua secunde . Isi atinse buzele de fruntea lui si zambi cand acesta deschise ochii . Olok o privi cateva secunde si se incrunta .

- Buna dimineata ! spuse ea , neobservand expresia incurcata a baiatului .

- D-Daria ? Ce faci ? Cum te simti ? intreba el , iar fata deveni putin confuza .

-Uhm , bine , tu ? S-a intamplat ceva ? 

-Nu , doar ca nu ma asteptam sa treaca nebunia asta asa repede .

- Ce nebunie ?

-Stii tu...spuse baiatul zambind putin si ridicandu-se . 

Daria simti cum baiatul ridica patura si sari jos din canapea . 

-Imi aduci o cana cu apa , te rog ? intreba fata putin ametita .

-O ce? 

-Un suport in care se pune apa ? Cana? Pahar ? Ceva ?

Olok surase si pleca intr-o secunda in cealalta parte a copacului . Daria se ridica sprijinindu-se de canapea in timp ce isi masa gatul iar Olok aparu cu apa . Fata smulse frunza in forma de pahar din mana lui Olok si bau apa repede . 

-Ahh... se incrunta fata pipaindu-si gatul .

-Ce s-a intamplat ?

- Cred ca am luat o raceala, ma doare gatul . Ma arde ... se incrunta bruneta .

- Oh , ah... Olok o privi confuz . Tu , tu iti mai amintesti cumva ce am facut ieri ?

Daria se ridica si incepu sa se plimbe prin casa . Picioarele ii erau slabite si cu greu mai putea merge . Se gandi la ziua de ieri dar isi putea aminti doar pana la momentul cand a intrat in rau cu Olok . Ajunse la marginea peretelui de crengute si isi aminti imediat ce se petrecuse aseara , iar gatul incepu sa ii arda si mai tare si durerea cobora pana in stomac . Fata incepu sa respire din ce in ce mai repede si cazu in genunchi . 

Olok fugi langa ea si vru sa o atinga , insa imediat fata scoase un strigat ciudat care il facu pe baiat sa se blocheze .Nu intelegea ce se intampla cu Daria si nu stia cum sa o ajute . Ba chiar , o secunda, regreta ca a adus-o pe Mettacroma . In fata lui , fata statea in genunchi respirand greu si privind in jos speriata . Dintre crengutele copacului vazu o raza de lumina gri , iar fata se linisti . Dupa cateva secunde de tacere , Olok sopti :

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 17, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Cum arata un extraterestru (pauza)Where stories live. Discover now