Previous Page of 2Next Page

Cum arata un extraterestru (pauza)

spinner.gif

Niciun om nu a reusit sa inteleaga sensul vietii. E prea complicat pentru noi sa intelegem de ce suntem aici, in viata, ce este defapt viata si care e scopul nostru. Nimeni nu a inteles vreodata nici care-i treaba cu momentele placute si neplacute din viata noastra. De ce atunci cand ti se pare ca totul este perfect, se intampla ceva si da totul peste cap? De ce pe parcursul calatoriei noastre apar fel de fel de complicatii? Si cu toate astea, ce ar fi viata si fara partile rele?! Cu totii avem un destin, avem parte de intamplari placute dar si neplacute, avem parte de iubire, fericire si aventuri. Destinul e o aventura. Si pana nu ti-ai incheiat aventura, nu poti scapa din "joc". Nici macar moartea nu te poate scoate din el, pana nu l-ai dus pana la capat.

Si atunci cand soarta ta este sa descoperi o lume complet diferita si exact cand incepi sa descoperi lucruri interesante ...sa se sfarseasca totul? Nu ar fi corect, ar fi crud.


Respiratia Dariei era singura care se mai auzea in linistea de rasarit . Fata statea intinsa pe canapeaua cusuta din frunze , iar langa ea atipise Olok care o tinea inca de mana . Trupul ei tresarea din cand in cand , la fel cum copiii tresar cand viseaza urat . La un moment dat ochii fetei se deschisera clipind des . Daria isi plimba privirea  prin camera si observa mana lui Olok peste a ei . Zambi si se intoarse ca sa il sarute pe frunte si sa-i spuna " buna dimineata " ca in fiecare zi . Isi intoarse capul si il privi doua secunde . Isi atinse buzele de fruntea lui si zambi cand acesta deschise ochii . Olok o privi cateva secunde si se incrunta .

- Buna dimineata ! spuse ea , neobservand expresia incurcata a baiatului .

- D-Daria ? Ce faci ? Cum te simti ? intreba el , iar fata deveni putin confuza .

-Uhm , bine , tu ? S-a intamplat ceva ? 

-Nu , doar ca nu ma asteptam sa treaca nebunia asta asa repede .

- Ce nebunie ?

-Stii tu...spuse baiatul zambind putin si ridicandu-se . 

Daria simti cum baiatul ridica patura si sari jos din canapea . 

-Imi aduci o cana cu apa , te rog ? intreba fata putin ametita .

-O ce? 

-Un suport in care se pune apa ? Cana? Pahar ? Ceva ?

Olok surase si pleca intr-o secunda in cealalta parte a copacului . Daria se ridica sprijinindu-se de canapea in timp ce isi masa gatul iar Olok aparu cu apa . Fata smulse frunza in forma de pahar din mana lui Olok si bau apa repede . 

-Ahh... se incrunta fata pipaindu-si gatul .

-Ce s-a intamplat ?

- Cred ca am luat o raceala, ma doare gatul . Ma arde ... se incrunta bruneta .

- Oh , ah... Olok o privi confuz . Tu , tu iti mai amintesti cumva ce am facut ieri ?

Daria se ridica si incepu sa se plimbe prin casa . Picioarele ii erau slabite si cu greu mai putea merge . Se gandi la ziua de ieri dar isi putea aminti doar pana la momentul cand a intrat in rau cu Olok . Ajunse la marginea peretelui de crengute si isi aminti imediat ce se petrecuse aseara , iar gatul incepu sa ii arda si mai tare si durerea cobora pana in stomac . Fata incepu sa respire din ce in ce mai repede si cazu in genunchi . 

Olok fugi langa ea si vru sa o atinga , insa imediat fata scoase un strigat ciudat care il facu pe baiat sa se blocheze .Nu intelegea ce se intampla cu Daria si nu stia cum sa o ajute . Ba chiar , o secunda, regreta ca a adus-o pe Mettacroma . In fata lui , fata statea in genunchi respirand greu si privind in jos speriata . Dintre crengutele copacului vazu o raza de lumina gri , iar fata se linisti . Dupa cateva secunde de tacere , Olok sopti :

- Esti bine ?

Daria intoarse capul spre el intr-o fractiune de secunda si il fixa cu privirea exact asa cum pradatorii isi privesc prada . Olok observa privirea ciudata si se indeparta la cativa pasi . Bruneta se ridica imediat in picioare si privi lumina gri dintre frunze . Parul ei negru parea ca se evapora in lumina palida a camerei . Fumul negru care se ridica din parul Dariei nu insemna decat un singur lucru- idizii otravitoare .

Baiatul incepu sa alerge cat mai departe de fata , insa la primul pas pe care l-a facut fata incepu sa alerge dupa el .

-Daria opreste-te ! striga Olok . Nu putem sa ne rotim in jurul copacului asa toata ziua !

Insa fata il urmarea in continuare , iar insinctul nu o lasa sa se opreasca . Baiatul folosi super viteza ca sa se urce in copac . Daria il privi de jos nervoasa oarecum si incepu sa alerge singura in jurul copacului , sub privirile extrem de curioase ale baiatului . Dupa cateva secunde fata incepu sa prinda viteza si deveni la fel de rapida ca Olok . Intr-o milisecunda se napusti peste baiat si cazura jos de pe creanga . Daria  se aseza peste el si incepu sa emane idizii privindu-l fix in ochi . Baiatul se ridica si se aseza el peste ea si spuse calm :

Previous Page of 2Next Page

Comments & Reviews (5)

Login or Facebook Sign in with Twitter


library_icon_grey.png Add share_icon_grey.png Share

Media

Anolida

Who's Reading

Recommended