Inceputul unui nou razboi? partea 1

23 1 0
                                    

Zilele treceau, dar Sasha nu dadea semne sa isi revina. Ranile ei erau complet vindecate, dar ea nu se trezea. Derek nu plecase o secunda de langa ea. Mereu incercase sa o ajute. Dar nu reusea deloc sa ia legatura cu subconstientul ei.

- Te-a izolat! Practic, te-a dat afara! se auzi o voce in spatele lui. Buna, eu sunt Marley!

Derek se intoarse si o privi. Marley era o tanara de 24 de ani, inalta, blonda, ochi albastri inchisi si o atitudine rebela. Din ce ii spusese Sasha, Marley fusese crescuta intr-un stil spartan. Stia sa manuiasca orice arma ii cadea in mana si cunostea foarte bine lumea supranaturalului. Fusese crescuta special pentru a putea fi alaturi de Sasha.

- Cum de ai venit? intreba Derek, aruncandu-i o privire obosita. Uitase cand dormise ultima data.

- Sasha e cea mai buna prietena a mea. Nu puteam sa stau departe, mai ales cu ea in starea asta. Sunt multe lucruri pe care nu le stii. Iar din ce am aflat in ultimele zile, un nou razboi e pe cale sa porneasca. Inca nu am reusit sa aflu exact marimea acestuia. Poate fi doar o razbunare sau poate fi un razboi de proportii enorme. In orice caz, toti sunteti vizati. Si din pacate, si eu sunt vizata.

- Tu? Dar esti om.

- Da, insa familia mea a fost gardianul Sashei in ultimii 300 ani. Asadar, suntem pe lista neagra.

- Ai aflat cine e in spatele atacului?

- Da. Si nu e bine deloc. Habar nu am cum anume, dar unchiul Sashei traieste. Sau ma rog, o parte din el. Familia Yushi nu stia exact ce anume s-a intamplat. Cat despre pistol? Se pare ca un pistol a disparut acum 300 ani. De atunci, familia Yushi a schimbat tipul gloantelor.

- Marley, toata povestea asta e incurcata. Sasha e in continuare in coma, acum imi spui ca pe urmele noastre e un alt vampir pursange. Nu mai inteleg nimic.

- Peter e cel care l-a adus inapoi. Nu stiu exact daca stia ce face sau doar a fost un accident. In momentul de fata, poate crede ca il poate controla, dar se inseala enorm. Cat despre Sasha...e in faza de gandire acum.

- Faza de gandire? Tu vorbesti serios?

- Da, asa face de fiecare data cand lucrurile o iau razna si nu intelege ce anume se intampla. Ultima oara cand a facut asta a fost in urma cu 100 de ani.

Marley era foarte relaxata. Se apropie de Sasha, o stranse de mana si ii sopti: sunt aici, babygirl! Te astept sa discutam!

Derek era uluit. Noaptea se lasa, asa ca Marley il forta sa se odihneasca. Prelua ea supravegherea Sashei. Dar la scurt timp dupa ce Derek adormi, somnul o cuprinse si pe ea.

Cateva minute mai tarziu, Sasha deschise ochii si se ridica. Culoarea ochilor se schimbase. In intuneric erau rosii asemeni unor faruri. Cu o eleganta innascuta, iesi pe terasa. Aerul rece o lovi in fata, iar ea se sprijini de perete. Luna ii lumina fata alba ca varul. Mai erau cateva zile pana la luna plina.

- Noaptea demonilor...atunci se va decide totul.

- Pana acum mereu s-a intamplat ceva de Walkyrie. Marley era deja in spatele ei. Asemeni unei pisici, reusea sa se strecoare fara sa fie auzita. Sasha o invatase asta inca de cand era mica.

- Te-ai trezit! Am incercat sa nu fac niciun zgomot.

- Sash, te simt mereu. Ai uitat ca mereu am stiut cand dormi sau esti treaza. Derek zice ca nu mai are legatura cu tine. De ce ai rupt-o?

- Hm, a fost cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodata. Dar e cel mai bine asa. Yanni nu se va trezi, este reincarnarea lui, dar Yanni nu mai e. Si vreau sa ii acord posibilitatea de a ma iubi in termenii stabiliti de el. Asa e corect! Plus, nu vreau sa simta tot ce se va petrece cu mine. Legatura asigura un transfer de emotii. Ceea ce urmeaza e iadul pe pamant.

- Si totusi, e adevarat? Unchiul tau e in viata? Dar cum?

- A fost reinviat! Inca nu stiu cine a facut asta, dar stiu cine il ajuta.

In noaptea atacului, Peter era in depozit. El e unicul supranatural ce nu apare pe lista. Dar ce motive are avea Peter? Tot ce a vrut si vrea e...PUTERE!

Piesele cadeau la locul lor in acest  puzzle. Peter voia puterea pe care o pierduse. Derek era acum ALFA, iar Scott era pe cale sa devina un ALFA. Daca voia sa preia puterea, avea nevoie de ajutor. De cineva care putea sa o tina pe Sasha ocupata.

Hm, s-a gandit foarte bine. Unchiul meu e singurul care imi poate crea serioase probleme. 

- Ce se intampla, Sash? Cine iti ajuta unchiul?

- Peter...plus mai multe familii de vanatori.

Marley deschise gura sa spuna ceva, dar o inchise la loc. Cuvintele ii disparura in aer. Privi spre luna si isi dadu seama ca un adevarat razboi va veni peste ei in cateva zile. Stia foarte bine ca acest razboi va dura exact 4 zile. Luna plina avea sa fie rosie, evenimentul era foarte rar. In acea noapte, puterile Sashei erau la intensitate maxima, la fel si cele ale restor fiinte supranaturale. In acele zile, mai ales nopti, daca erai om, nu era indicat sa iesi afara. Lucrurile o lua razna la propriu.

- Ne trebuie un plan. Trebuie sa vorbim cu ceilalti. spuse intr-un final Marley, care incerca sa gaseasca solutii.

- Deja ma gandesc la unul. Sper ca pana dimineata sa fie gata sau macar sa il am in linii mari. Du-te la somn. Esti obosita!

Marley o lasa pe terasa si se retrase. Sasha intinse mana spre luna si o cobori inerta. Planul era destul de greu de conceput. Victime aveau sa fie multe, spera doar sa nu fie vreunul din pusti.

Teen Wolfحيث تعيش القصص. اكتشف الآن