Noaptea demonilor (partea 1)

13 1 0
                                    

30 de apeluri pierdute de la Derek, 100 de mesaje de la acelasi Derek.

Sasha privi telefonul, apoi il arunca pe canapea. Nu mai vorbise cu Derek de doua zile. Avea un plan trasat, stia ca trebuia sa se intalneasca cu toata lumea, dar inca nu avusese timp. Marley isi iesise din mana, asa ca antrenamentul durase mai mult decat se asteptase.

-Babygirl, cred ca am situatia sub control. E bine ca pot crea lumea paralela, dar tot nu am inteles ce anume voi face dupa ce va izolez pe voi doi.

-Ii vei ajuta pe restul in misiunea lor. Si il vei tine pe Peter sub supraveghere.

-Cand ne intalnim cu gasca?

-Diseara!

Sasha isi recupera telefonul de pe canapea si incepu sa scrie rapid un mesaj. Dupa cateva secunde, mesajul era trimis intregului grup. Intalnirea avea sa aiba loc peste cateva ore. Pana atunci, trebuia sa revizuiasca planul. Inca se intreba de ce anume trebuie ea sa se gandeasca la siguranta altora. Lupta avea sa inceapa in 24 de ore. Avea timp sa ii pregateasca? Din cate stia din trecut, unchiul ei nu avea sa vina singur.  

Seara, toti erau adunati la Sasha. Cum apartamentul lui Derek avea nevoie de renovari, Sasha propuse sa ii adune pe toti la ea. Nu era foarte incantata de multimea adunata in barlogul ei, dar pentru moment trebuia sa suporte. Marley facu rost de mancare, fiindca toti in afara de Sasha, aveau nevoie de o cina consistenta.

- Planul e urmatorul: unchiul meu va sosi maine la lasarea intunericului. Nu va veni singur, ii plac intrarile dramatice. Nu stiu exact ce anume va aduce cu el de data asta, dar trebuie sa fiti pregatiti. E bine sa mai contactati o alta familie de vanatori ce este de partea voastra. 

-Familia Yushi va sosi maine dimineata. I-am contactat deja si sunt de acord sa ajute. Marley incerca sa manance si sa vorbeasca in acelasi timp, dar o scurta privire a Sashei o facu sa renunte la multitasking.

- Ce anume se va intampla? Si de unde stii ca va veni maine seara? Stiles era la fel ca de obicei, energic, agitat si simpatic. Totusi, Sasha putea vedea in mintea lui o oarecare teama. Era normala, era singurul om din intreaga gasca, era lipsit de experienta in lupta, practic avea scris in frunte: tinta.

- Noaptea demonilor. Incepe maine seara. Pentru voi, dureaza o singura noapte, dar pentru vampiri...se extinde pe durata a patru nopti normale. Asta este si motivul pentru care Marley va crea o lume paralela unde eu voi avea grija de unchiul meu.

- Te vei lupta singura cu cel care a reusit cu un singur glont sa te aduca in pragul mortii? Peter nu avu timp sa termine propozitia, Sasha il trimise intr-un perete cu aceeasi usurinta cu arunci o pana. 

-Hey, nu e necesar sa strici locuinta. Marley interveni, punandu-se intre cei doi. Daca avea sa o lase pe Sasha sa isi verse nervii pe Peter, apartamentul lor avea sa fie distrus complet.

-Daca vreti sa va certati, puteti continua in apartamentul meu, interveni Derek. Inca mai am cateva camere ce pot fi demolate.

E de inteles mirarea ce plutea pe chipurile tuturor, exceptand cei trei. Peter se reaseza pe scaunul lui, Derek isi lua cafeaua in mana, iar Sasha pleca spre geam.

-Cum anume luptam cu vampirii? Pana acum nu am luptat cu asa ceva? 

Isaac puse o intrebare foarte logica. Stiles aplauda surprins de interventia acestuia, luandu-si palme de la fete in cateva secunde. Scott doar tacea si asculta. Sasha stia deja ca analiza situatia. Loteria supranaturalilor ii pusese in mare pericol. Acum, un razboi avea sa inceapa. Iar ei erau obligati sa lupte. Ca orice lider, isi facea griji in privinta echipei lui. Intr-un final, erau doar niste adolescenti. Nu razboinici.

-Cu absolut tot ce aveti. Luptati cu puterile voastre. Kira, foloseste-te de sabie ca si cum ai avea-o in loc de mana, Scott, Isaac, Derek, Peter si Malia veti lupta cu puterile voastre. Atacati si scoateti inima fiecarui vampir. Aveti grija sa nu fiti muscati. Dar voi puteti musca. Veninul de varcolac e fatal pentru vampiri. Nu pentru mine sau unchiul meu, dar pentru ceilalti are efecte daunatoare. Lydia, Marley iti va oferi niste arme cu care sa te descurci.

-Tu cum anume vei avea grija de unchiul tau? Derek era ingrijorat. Nu stia foarte multe despre el, dar observase cat de mult reusise sa o dea pe Sasha peste cap. De la recuperarea ei, ii fusese imposibil sa vorbeasca cu ea. Legatura lor disparuse, nu mai stia nimic. Iar pe fata ei, nu putea citi multe. De fapt, nu putea citi nimic. 

- Lasa-ma pe mine sa am grija de unchiul meu. Cu un zambet suav, Sasha se intoarse de la geam, dar nu facu niciun pas. Ii privi pe toti, apoi isi relua admiratul peisajului exterior. Voi avea grija sa nu mai poate reinvia!

Dupa alta jumatate de ora, apartamentul se goli. Derek incercase sa vorbeasca cu ea, dar Marley ii sopti ca nu e momentul potrivit. Orele se scurgeau, intrasera pe ultima suta de metri. In curand, iadul avea sa se deschida. Un razboi cumplit avea sa inceapa.

Noaptea demonilor venise...

Teen WolfWhere stories live. Discover now