Trecutul se intoarce

38 2 0
                                    

- Sasha! Sasha!

- Aaa, parca spunea ca nu poate fi ucisa sau ranita, nu?

Derek o gasise in depozitul industrial de la iesirea din oras. Ajunse acolo, dupa numeroasele apeluri la care Sasha nu reusise sa raspunda. Iar pe langa aceste apeluri pierdute, ceva ii spunea ca ea e in pericol. Simtea durerea ei, o simtea stingandu-se. Conexiunea ce exista intre ei se slabea. Asemeni pulsului ei.

- Unde e telefonul ei? intreba Derek, cautand cu frenezie in jurul lui. Toata lumea incepu sa caute telefonul Sashei, ca si cum acesta continea leacul salvarii ei.

- Uite-l! Are foarte multe apeluri pierdute! spuse Stiles, aruncand o privire in telefonul ei.

Derek smulse telefonul din mainile lui Stiles si incepu sa caute in agenda telefonica. Ajuns in dreptul numelui Marley se opri. Stia ca e cea mai buna prietena a ei. Un om, dar poate totusi stia cum sa o salveze. Apela numarul si astepta ca Marley sa raspunda.

Hey, babygirl! Tocmai voiam sa te sun! Am aflat de ce Derek are o legatura atat de stransa cu tine!

Marley, sunt Derek! Sasha a fost impuscata! E inconstienta!

Poftim? Dar nu e posibil! M-am asigurat sa fie imposibil! 

A incercat sa ne salveze si am gasit-o inconstienta. Are trei gloante in ea si nu da semne de vindecare. Marley, simt ca o pierd!

Cum arata ranile? Fa o poza si trimite-mi!

Doctorul veterinar, despre care Sasha stia ca e un emisar druid venise. Stia foarte putine despre vampirii pursange. Dar putea macar incerca sa o salveze. Lua telefonul din mana lui Derek si prelua conversatia cu Marley.

Ranile au o forma de trandafir. Am incercat sa scot gloantele, dar se pare ca s-au dizolvat. Nu recunosc nici otrava ce a fost in ele.

Deoarece nu a fost otrava, doctore! Forma de trandafir ai spus? Dar e imposibil! Ieri am vorbit cu el si m-a asigurat ca intelegerea ramane valabila. Indiferent de suma!

Intelegere? Despre ce vorbesti?

Doctore, pune pe speaker...trebuie sa stie si restul!

Ok, dragilor! Sasha nu va spus totul! Din motive de siguranta, dar si pentru ca prefera sa ramana misterioasa! Inca de la inceput, a existat o familie de vanatori. Yushi. Acestia erau vanatori de vampiri. Orice fel de vampiri, puteau foarte usor sa omoare un pursange. Armele lor erau dezvoltate pentru a contracara orice atac. In urma cu 300 de ani, in timpul ultimului razboi din lumea vampirilor, Sasha l-a salvat pe unul din vanatori. De atunci, s-a ajuns la o intelegere tacita. Nimeni din familia Yushi nu o va ataca pe Sasha. Iar ea a renuntat la a musca oameni. Acestia au fost termenii intelegerii. Ranile ei sunt provocate de un pistol de al vanatorilor. Inca nu stiu cum s-a intamplat asta, fiindca ieri am vorbit cu familia Yushi si m-au asigurat ca intelegerea ramane valabila. Voi incerca sa iau legatura cu ei. Se va vindeca, dar mai greu. Nu s-a hranit de multa vreme si acest fapt incetineste procesul. 

Marley, ce legatura exista intre mine si Sasha? ZIceai ceva despre asta cand ai raspuns!

Derek, simti mereu cand Sasha e in mintea ta, nu? Si acum, o simti stingandu-se. Am dreptate?

Da, e straniu. Inca din prima zi de cand am vazut-o, am simtit ca o cunosc de mult timp. Si am avut un sentiment de liniste, de pace.

Asta pentru ca esti reincarnarea lui Yanni. Singura ei dragoste de la inceput si pana acum. Yanni a fost ucis de unchiul ei, iar ea a facut o vraja, care aproape a ucis-o pentru a-i oferi lui posibilitatea de a se reincarna. Exista posibilitatea ca la un moment sa iti amintesti cine esti. Dar, chiar si asa, ea s-a indragostit de tine, cel care esti. Motivul pentru care exista conexiunea asta intre voi nu il stie. Inca nu am avut timp sa il comunic. Derek, pentru a grabi procesul de vindecare, ii poti dona din sangele tau. Dar fii atent, trebuie sa fie pentru ca vrei, nu pentru o cauza nobila. Va voi suna dupa ce aflu ce anume s-a intamplat! Tineti-ma la curent.

Marley inchise, lasandu-i pe toti intr-o liniste apasatoare. Informatiile erau multe, importante si aveau nevoie de timp pentru a putea fi analizate. Derek se aseza langa ea, facandu-le semn celorlalti sa se duca la culcare. Era tarziu, maine era zi de scoala. In mintea lui, inca auzea cuvintele lui Marley. Isi punea intrebarea: s-a indragostit de ea pentru ca e reincarnarea lui Yanni sau s-a indragostit de ea, fara a avea legatura cu trecutul. Ii lua mana in a lui si o saruta usor. Sasha era frumoasa, puternica. O demonstrase in lunile de cand se cunosteau. Isi amintea perfect rasul ei, micile incruntari, atingerile ei. Acum, era intre viata si moarte. Tresari in momentul in care nu mai simti conexiunea dintre ei. Pulsul ei se opri. Agonia care se citea pe fata ei disparu. 

Derek incremeni langa ea, strangand mana rece. Lacrimile ii siroiau pe fata, fara sa isi dea seama. Plangea. El nu mai planse de mult timp. De cand Paige murise. Stiu in acel moment ca nu isi permite sa o piarda. Asa ca, facu o rana in mana lui si ii dadu sangele sau. Plangea si se ruga de ea sa revina la el.

Sasha, hai! Nu ma poti lasa singur! Te iubesc! Sasha, hai! Trezeste-te!

O saruta pe buze, o lua in brate si o tinu strans. Curand, adormi cu ea in brate. 

Derek, trecutul se intoarce sa ma bantuie. Am zis ca totul va fi bine, dar m-am inselat. Ar trebui sa pleci. Nu vreau sa fii prins in acest razboi. Istoria nu se poate repeta.

Erau intr-un loc luminos, inalt. Sasha statea pe marginea unei stanci. Privirile ei il ocoleau. Din pamant, ieseau liane care ardeau si se transformau apoi in praf, purtat de vant. Gandurile ei erau imprastiate. Ridica o mana si crea un zid intre ea si Derek.

Ar trebui sa pleci! E spre binele tau!

Sasha, nu plec nicaieri. Marley a zis ca sunt reincarnarea lui Yanni. De e adevarat sau nu, eu nu plec nicaieri. 

Puse mana pe zid si impinse cu putere. Se lupta cateva minute bune, dar sparse zidul. Se apropie de Sasha, inlaturand toate lianele din cale. O ridica in picioare si fara a-i da drept de replica o saruta.

Se trezi dintr-odata. Era in apartamentul lui, cu Sasha in bratele lui. Privi ranile si acestea se vindecau. Pulsul ei crestea. Pericolul trecuse.

Asa credea el.

Teen WolfWhere stories live. Discover now