Sasha

45 1 1
                                    

Derek avea o presimtire bizara. Inca mai simtea atingerea Sashei, in acel moment, simti o tresarire a inimii. Aceeasi tresarire existase si la ea. Era sigur de asta, observase lupta ei de a se controla, precum si surprinderea ei.

Totusi, era sigur ca nu e om, dar nici varcolac. Incercase sa afle pe caile supranaturale: miros, vaz. Dar esuase lamentabil.

- Poate ar trebui sa o intrebi! ii spuse Peter?

- Nu cred ca e politicos!

- Cui ii pasa de politeturi? Trebuie sa stim cine e. Beacon Hills atrage tot felul de fiinte supranaturale. E bine sa stim cu cine avem de-a face.

- Ma mai gandesc!

Seara, Sasha ajunse la locul de intalnire. Era in padure, deasupra orasului, pe marginea abrupta. Fusese fericita cand Derek ii propuse o intalnire nocturna. La inceput, locul o puse pe ganduri, dar dupa cateva minute de contemplare a peisajului, fu multumita. Ajunse mai devreme, mult prea devreme. Cu cat statea mai mult sa priveasca, cu atat era mai puternica decizia ei.

- Buna! Ai ajuns de mult? vocea lui Derek o smulse din gandurile ei.

- Nu. Tocmai ma gandeam la ceea ce iti voi spune.

- Ce anume?

- Te plac...asta e motivul pentru care iti voi spune o poveste. Despre cine sunt.
La inceputul omenirii, existau doua specii: oamenii si vampirii. Ne intelegeam bine, dar cu cat oamenii isi mareau numarul, linistea dintre cele doua specii se distrugea. Dupa un mileniu, vampirii s-au retras in intuneric. De atunci, am ramas in intuneric.
Vampirii sunt ierarhizati. Exista familiile regale, pursange. Ei au fost de la inceput. Ei au dat nastere celorlati vampiri. Eu sunt ultima printesa a familiei regale.
Al doilea rang este cel al nobilimii. Ei au fost creati de pursange prin transformarea oamenilor.
Al treilea rang sunt vampirii creati prin magie. Ei nu raspund de nicio autoritate. Si pot fi ucisi foarte usor.
La un moment dat, unchiul meu a pornit un razboi pentru putere. Daca un pursange omoara un altul, ii preia toate puterile. Avid de putere, acesta mi-a macelarit familia. In urma cu trei secole, am reusit sa il inving. Mi-au trebuit trei secole sa imi revin si sa invat sa controlez noile puteri.
Povestea mea e aceasta. Am facut rezumatul, dar cu timpul iti voi spune anumite detalii. Vreau doar sa stii ca iti pot fi un aliat de valoare, dar si un dusman de neoprit. Totul depinde de tine.
Derek era surprins, Sasha era un vampir. O printesa vampir! Infomatiile erau abundente, avea nevoie sa se gandeasca.
- Despre ce puteri vorbesti?
- Despre cele 5 elemente esentiale: apa, aer, foc, pamant si viata. Zicand acestea, Sasha crea un vartej micut, invartind discret un deget. Apoi, domolea praful cu cativa stropi de apa. Focul usca pamantul, acesta se despica cativa centimetri. Din micul sant iesea o floare albastra.
Sasha rupse floarea, o indoi in palma si o arunca in aer. Derek era tablou. Nu stia ce sa gandeasca, ce sa zica. Lumea lui era complet zdruncinata.
- Mai am si altele: pot simti sentimentele, pot afla cine minte si pot citi gandurile. Acum nu ma aflu in mintea ta. Nu-mi place sa scormonesc prin mintea altora fara motiv. Asa ca, stai linistit, iti respect intimitatea.
Derek o privi, dupa care veni langa ea.
- E bine asta... Inseamna ca nu stii ce voi face acum!
Se apleca spre ea si o saruta. Sasha fu surprinsa cateva secunde, apoi ii raspunse sarutului.
Da, era fericita. Insa, in coltul mintii aparea un gand. Nu ii spusese ca poate anticipa viitorul. Iar acum pericolul se apropia. Il simtea.

Teen WolfWhere stories live. Discover now