Capitolul 6

664 15 4
                                    

                            CAPITOLUL 6: Come on, you gotta be kidding!

               Primul lucru pe care il vad in momentul in care ma trezesc este tavanul, iar mai apoi perna care imi cade peste cap, iar primul lucru pe care il simt este o durere la umarul stang.Exact.M-am trezit,iar in locul ceasului sunt eu.

-La naiba cu viata asta buna de nimic!

         Ma uit la ceas si vad ca e ora opt fara un sfert.Sar ca arsa de pe jos,ma duc la baie,ma spal pe fata si pe dinti apoi iau pentru prima data ce apuc pe mine asta fiind din fericire un trening ,imi prind parul intr-o coada la spate,imi pun cartile intr-un ruxac si cobor scarile in graba uracandu-ma-n masina si pornind cu viteza spre scoala.

Din fericire nu e aglomerat prin oras si am reusit sa ajung la scoala la fara doua minute.Norocul meu.Ghinionul meu este insa cand il  vad pe Connor in banca mea,din nou,asteptand sa apar eu.Spre mirarea mea nu imi spusese nimic.

Nici macar o gluma catusi de mica sau ceva.Nimic.Se para ca,chiar daca mi-am inceput ziua prost,ea continua din ce in ce mai bine.In fine.

Azi la scoala totul a fost bine,calm,linistit,fara alte evenimente care sa ma scoata din sarite. Connor si-a tinut pliscul complet pentru prima data in viata,deci totul a fost bine.Dupa ce am ajuns acasa m-am dus in living unde  parintii mei discuta cam prea serios dupa parerea mea.

-Hei!Ce mai faceti?

-Sarah,vrem sa-ti spunem ceva.

-Ok,aici sunt.Da-i bataie.

-Sti,tatal tau are un prieten bun din copilarie,care are un baiat extrem de incantator si...

-Mama,tata,stop.Opriti-va.Doar nu incercati sa-mi gasiti voi "iubitul ideal"nu?Pentru ca asta ar fi extrem de caraghios.

-Sarah,tu nu prea ne-ai inteles,esti logodita cu el.

-Huh?E unu aprilie si nu stiu eu?

-Nu e nici o gluma.Continua tata.Asta ar fi benefic pentru toata lumea.

-Da sigur,benefic pentru tine sau ce? Te-ai mutat la nebunii astia de asiatici si te-ai gandit sa adopti traditia lor? Suntem in secolul 20, nu fi penibil.

-Sarah!Ai grija cum vorbesti cu tatal tau.Mai ales ca e un baiat inteligent,chipes,de familie buna,cu educatie..si e si de varsta ta! Nu vad de ce ar trebuie sa fie o problema.Si in plus nu v-am obligat sa va casatoriti.Asta veti decide voi singuri pe viitor.

Viitor,noi singuri,casatorie?  Ce naiba se intampla? Nici n-am terminat liceul si ea deja ma streseaza cu porcariile astea?!I n nici un caz nu se va intampla asa ceva.

-Nu ma puteti obliga sa fac NIMIC din ceea ce eu nu imi doresc sa fac! Si punct!

Mamamia ce planuri mai aveau cei doi  pentru mine.Pacat pentru ei ca nici dintre ele nu va deveni realitate. Au impresia ca sunt o marioneta pe care o pot manipula dupa bunul plac? Atunci inseamna ca sunt mai redusi decat mi-am inchipuit...

Eu vreau prima data sa ma indragostesc,apoi sa am un iubit,apoi sa ma despart de el si peste ceva vreme sa ma indragostesc din nou si sa fiu si singura,ca orice fata normala si sa ma distrez cu prietenii mei,nu sa ma leg de cineva atat de devreme,chiar daca e vorba doar de o logodna stupida nu casatorie mie tot mi se parea prea formal.

E prea de tot .Incearca sa-mi gaseasca iubitul care ei cred ca e perfect pentru mine,de parca ei vor sta cu el nu eu. Parerea mea nici macar nu conteaza pentru ei... Si vor sa mai si logodesc?! Duhh, si mai ales fara sa fiu indragostita de el??!! Nooo way! Vreau prima data sa-mi traiesc viata,apoi s-o planific. Nu vreau sa fie totul dictat de parintii mei.In nici un caz nu voi permite asa ceva!

-Ascultati-ma bine! Eu nu ma voi logodi veci pururi cu cine vreti voi!!Nici daca ma legati de sine si lasati trenul sa treaca peste mine! Niciodata!Pricepeti?!

Tipam de imi ieseau plamanii afara.Deja nu mai puteam de nervi.Simteam cum imi pulseaza sangele si imi creste tensiunea. Dupa ce am terminat ce am avut de zis nu am mai ascultat nimic din ce au zis ei. Am luat-o la fuga spre camera mea.

My new and happy life,I hope...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum