Capitolul 3

740 19 2
                                    

                                                  CAPITOLUL 3: It can't be you!

             Am ajuns acasa de la scoala,fara prea multe evenimente dupa miraculoasa revedere.Inca nu m-am mai intalnit cu el ceea ce inseamna ca nici nu am vorbit cu el inca.Doamne ajuta!

Sper sa nu ne intalnim prea devreme,chiar daca o data si o data tot o sa trebuiasca sa vorbesc cu el.Dar eu prefer mai tarziu.Mai tarziu e mai bine.

Dupa ce mi-am facut un dus, m-am schimbat cu ceva haine de casa si am coborat la masa.Dupa ce ne-am asezat toti la masa am inceput sa discutam despre cum a fost prima zi de scoala,sora mea plangandu-se,normal,ca nu i-a placut si ca vrea sa se intoarca inapoi , apoi a inceput sa se vaicareasca , spunand ca ii e dor de Mark si de prietenii eu. Mama m-a intrebat daca sunt in regula. Probabil a observat ca sunt cam abatuta. I-am spus ca sunt ok , iar cand m-a intrebat daca mi-a placut la scoala am amutit ... Nu stiu daca sa ii spun sau nu pe cine am vazut. Am ales sa tac, gandindu-ma ca nu e momentul oportun sa vorbesc despre asta. Si sincer nici nu prea am chef. Si asa mai departe continua discutia noastra pana am urcat inapoi in camera mea.

Nu am teme azi fiind prima zi de scoala,si chiar daca as avea, nici de as fi vrut sa mi le fac nu as fi putut datorita faptului ca eu nu stiam sa vorbesc koreana,dar mai sa citesc.E o limba complicata,avand hieroglife in loc de litere.

Presimt ca-mi va lua ceva timp pana s-o invat.Dupa ce m-am schimbat in pijama m-am pus in pat si am dat drumul la televizor, apoi am inceput sa butonez, cautand un canal pe care sa inteleg si eu ceva. Degeaba. Am stins televizorul, si am pus un film pe dvd.

In fine,dupa ce m-am uitat la film am adormit destul de rapid cu gandul sa fiu cat mai rece cu el cand il voi vedea si sperand sa nu ii cedez.

Dimineata a sosit iar ceasul suna exact langa urechea mea,asta provocandu-mi o cazatura de zile mari.Dupa asta ceasul saluta podeau. Trebuie neaparat sa imi cumpar alt ceas. Asta sunt horror de naspa.

-La naiba!Dracu' sa te ia de ceas! Se pare ca s-a stricat. Deci clar am nevoie de unul nou. Fac pariu ca maicamea o sa ma intrebe ce naiba fac cu ele. E al patrulea pe care il schimb in ultimele luni. Dar nu e vina mea daca el suna ca dracu' de tare si exact langa urechea mea!

-Scumpo esti bine?ma intreba mama din bucatarie

-Sigur mama! Mai bine de atat nici ca se putea.

Apoi Jess intra in camera mea.

-Se pare ca te-ai trezit cu fata la cerseaf.

-O sa te trezesti tu in sicriu daca nu iesi afara din camera mea!Eram si asa destul de nervoasa.Nu mai aveam nevoie de nimic in plus.

-Dude,nu mai poate omul sa fac o gluma!In fine,cum vrei tu.

Dupa ce Jess a plecat din camera, m-am dus sa-mi fac un dus apoi m-am imbracat cu o pereche de colanti negri,o helanca gen rochie tot neagra,pe gat,cu maneca lunga si mi-am luat o perechie de ghete.Mi-am pus cateva accesori apoi m-am pieptanat si m-am dat cu luciu de buze find gata de scoala.Am coborat la micul dejun.

Dupa ce am mancat mi-am luat la revedere de la parinti si am pornit spre scoala.Dupa ce am ajuns, am parcat masina,iar peste cateva momente cu cine credeti ca m-am intalnit?Cu care altul daca nu Connor.E inalt, saten ,si are o freza rebela.Mi-a fost dor de ochii lui caprui.  Sa-i ia dracu de ochi! Dupa ce m-a vazut s-a indreptat spre mine fiind surprins sa ma vada.

-Hey!Ceau!Ce faci pe'aici?

-Ceau.Bine.Ma duc spre scoala deoarece peste doua minute se suna.Trebuie sa plec dar fi sigur ca vom vorbi. Ai niste explicatii de dat.

-Stai putin.Ne-am intalnit dupa atata vreme si tu deja vrei sa pleci?

-Da.Daca nu ai observat ma cam grabesc.

-Haide mai bine la o cafea.

-Nu pot.Am ora.

-Doar nu ti-e frica de mine nu?zise el pe un ton ironic incepand sa rada.

Rasul lui mi se pare malefic.Imi venea sa-i trag una si sa-i zic sa taca naibii din gura.

-De ce mi-ar fi frica? Singurul lucru de care mi-e frica acum e ca s-ar putea sa te pocnesc atat de tare incat sa ajungi la spital. Acum, daca nu te superi, eu trebuie sa ajung la ora.

Si fara sa mai spun nimic am intrat in scoala lasandu-l singur si auzindu-l spunandu-mi"ne mai vedem noi Sarah!".Da sigur,ne mai vedem. Dar nu in circumstantele in care ti-ai dori tu sa ne vedem!

Am ajuns in clasa salutand-o pe So Min iar peste cateva minute profesorul isi facu aparitia schimband cateva vorbe cu clasa iar apoi si-a inceput lectia.

Dupa scoala am ajuns acasa,am mancat mi-am facut un dus si m-am imbracat in pijama,stand ceva timp la leptop iar apoi m-am pus in pat,dupa 5 minute fiind deja in lumea viselor.Sau a cosmarurilor ar trebui sa zic dar nu mai conteaza.Dupa 5 minute am adormit. Diferenta asta tampita de fus orar m-a dat peste cap rau de tot. Cum vin de la scoala ma pun sa dorm, iar cand ma trezesc e din nou noapte si cum n-am ce sa fac, ma pun din nou sa dorm. Sper sa imi revin odata pentru ca e aiurea. Ma simt ca o baba de 70 de ani!

My new and happy life,I hope...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum